سلام دوستان عزيز. اگر تمايل داريد در اين بخش خودتان را معرفي كنيد. لطفا يك سري اطلاعات كلي راجب خودتون مثلا اينكه المپيادي هستين يا قبلا بودين. در چه رشتهاي؟ و چه مدالي كسب كردين و ... . خيلي خيلي ممنون ميشم اگر جواب بدين و همراهي كنين
سلام فاطمه جون منم مریم مردانشاهی هستم سال دوم برای المپیاد شیمی می خونم از اشناییت خوش حال شدم می دونم اینجا فقط معرفی ولی مدرسه شما بهتون اجازه می دن یا همه جایی ؟
ببخشید مریم جون منظورتون نفهمیدم. چیو اجازه میدن؟ توی مدرسمون همه کلا با ما راه نمیان. توجیهشون هم اینه که میخونیم ولی قبول نمیشیم تو روحیمون تأثیر میذاره و ....
سلام منم هانیه رحمتی هستم سوم ریاضی دارم برای المپیاد شیمی آماده میشم
امیدوارم خدا به همه ما کمک کنه تا همه از این مسیر سخت و شیرین المپیاد پیروز و سربلند بیرون بیایم
برای همه دعا می کنم و از همه التماس دعا دارم
ان شا ا... که موفق میشیم
ببخشید مریم جون منظورتون نفهمیدم. چیو اجازه میدن؟ توی مدرسمون همه کلا با ما راه نمیان. توجیهشون هم اینه که میخونیم ولی قبول نمیشیم تو روحیمون تأثیر میذاره و ....
عزیزم منظورم این بود که می زارن کلاسای بیخودرو نرین؟ تو روحیت تاثیر نزاره همه جایی مال شما توجیهشون قبول نشینه مال ما می گن ما که گذاشتیم (که نذاشتن می گن اگه معلم گذاشت که اونم نمی زاره) بعدم قبول نشیم می گن نخوندن ما گذاشتیم مطمئن باش قبول می شی به خدا توکل کن من برای همتون دعا می کنم لطفا برای منم دعا کنین
ممنون