zeynab2010

New Member
لایک ها
3
سلام من زينب كاوه هستم سوم رياضي براي شيمي ميخونم، مدرسه كه اصلا باهامون راه نمياد ، مجبوري سر همه كلاسا بري ، يه بار زنگ ورزش به بهانه آزمايش رفتم آزمايشگاه ، اونجا شيمي بخونم ، كه از جلسه بعد معلم ورزشمون گفت بايد بياي ورزش كني !!!!!!!!!!! . به همين دليل هم من امسال گناهان بسياري مرتكب شدم چون براي حضور پيدا نكردن در كلاس مجبورم خودمو به مريضي بزنم و نيام مدرسه ، اين اواخرم ديگه از زيادي غيبتهام در روز پنج شنبه دادشون در اومده بود . آدمو تويه شرايطي ميذارن كه براي كسب علم مجبور ميشه دروغ بگه.

MR.Amin

New Member
لایک ها
202
ایول مدرسه خودمون!!

ما کلا شیمی و فیزیک و حسابان میریم سر کلاس!!

نه امتحان میان ترم دادیم و نه امتحان ترم!!!

چه مدرسه ی باحالی داریم ما!!

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
واقعا امتحان ترم ندادين؟؟؟؟ مگه ميشه ؟؟
منم ازاين مدرسه ها ميخوام

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527
MRamin گفت
ایول مدرسه خودمون!!

ما کلا شیمی و فیزیک و حسابان میریم سر کلاس!!

نه امتحان میان ترم دادیم و نه امتحان ترم!!!

چه مدرسه ی باحالی داریم ما!!
توروخدا!نگو

fereidoon

Active Member
لایک ها
132
منم نصفشو ندادم!!

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

البته خوب به جز درسایی که گفتم من ورزش رو هم به طور فجیعی می پیچونم.لباس نمی برم.مریض می شم بعضی وقت ها هم معلممون اصلا منو نمی بینه .

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
خوش به حالتون بابا ، من كه مجبورم فقط به دروغ متوسل شم، يه روز سرما ميخورم ، يه روز مسموم ميشم يه روز سردرد ميگيرم يه روز ميرم دندون پزشكي ..... خدا خودش ببخشه ديگه ، دروغ كه نيست تقيه است

p-ghajari

Well-Known Member
لایک ها
311
همه شیمی ان که..

من هم ترانه..

15 سال دارم..

mobtaker

New Member
لایک ها
36
یکی از دوستای من هم می گفت معلم ادبیات فقط می دونست یه دانش آموزی به اسم .......... داره ولی خودشو ندیده بود

nima94

New Member
لایک ها
296

mobtaker

New Member
لایک ها
36
سایت المپیاده ها
از این شوخی غیر شهرستانی ها نکنین

nima94

New Member
لایک ها
296
من باب انبساط خاطر جمع بود ناراحت نشید بابا

haniye

New Member
لایک ها
234
من فقط یک بار تونستم غیبت کنم آخه جو مدرسه ما واقعا افتضاح هست
می دونم که اگر خدایی نکرده قبول نشم بعدا.........خودتون می دونید دیگه دوستان هم کلاسی از یک طرف معلم از طرف دیگر و مدیر در صدر جدول
فقط امیدوارم خدا کمکم کنه قبول بشم تا مرحله دوم راحتتر بتونم بخونم
راستی بچه ها ازتون می خوام دعا کنید که توی امتحان المپیاد تقلب صورت نگیره و حق ماها که آماده امتحانیم ضایع نشه
توی کلاس ما من و 7 نفر دیگه شاگرد اول های کلاسیم (برای خودستایی نیست) و فقط من و یک نفر دیگه هستیم که نمره هامون واقعی هست بقیه همه از دم تقلب می کنند و معدل هاشون بالا میشه و .....
من این نمره ها برام اهمیت نداره حتی نهایی هم با اینکه توی کنکور تاثیر داره هم به اون شدت برام مهم نیست اما المپیاد خیلی قضیه اش فرق می کنه به نظرم المپیاد مقدس هست و نباید حق کسی ضایع بشه به خاطر همین امروز رفتم با مدیرمون صحبت کردم و گفتم توروخدا مواظب باشید البته از کسی اسم نبردم ولی تاکید کردم که شاگرد زرنگ ها کنار هم نشینند خواهش می کنم شما هم دعا کنید هم بابت این قضیه هم برای قبولی تمام ماها در مرحله اول
امیدوارم خدا هم به هممون کمک کنه

mobtaker

New Member
لایک ها
36
منم اینو می دونستم

nima94

New Member
لایک ها
296
تنها راه چاره اینه که اینقدر بالا بزنید که با این چیزها به خطر نیفتید
ولی مرحله اول تهران تو بعضی حوضه ها اوضاع جالب نیست

mobtaker

New Member
لایک ها
36
دقیقا درست میگن

haniye

New Member
لایک ها
234
امیدوارم خدا خودش بین ماها عدالت رو برقرار کنه

nima94

New Member
لایک ها
296

FATIMAH

New Member
لایک ها
84
mmardanshahi گفت
FATIMAH گفت
من هم از آشنایی با همه خوشبختم.

ببخشید مریم جون منظورتون نفهمیدم. چیو اجازه میدن؟ توی مدرسمون همه کلا با ما راه نمیان. توجیهشون هم اینه که میخونیم ولی قبول نمیشیم تو روحیمون تأثیر میذاره و ....
عزیزم منظورم این بود که می زارن کلاسای بیخودرو نرین؟ تو روحیت تاثیر نزاره همه جایی مال شما توجیهشون قبول نشینه مال ما می گن ما که گذاشتیم (که نذاشتن می گن اگه معلم گذاشت که اونم نمی زاره) بعدم قبول نشیم می گن نخوندن ما گذاشتیم مطمئن باش قبول می شی به خدا توکل کن من برای همتون دعا می کنم لطفا برای منم دعا کنین
ممنون
ممنونم مریم جون. حتما. امیدوارم که همیشه موفق باشی

بالا