Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527
ولی از امسال دیگه به طور رسمی (دقت کنید به رسمی،نه با کارت و هزار کلک دیگه) میشه شرکت کرد اما قبول شدگان از سوم ها هستند.

لایک ها
6
پاسخ : لطفا خودتان را معرفي كنيد!

سلام دوستان تو مدرسه ما ناظمون فقط دنبال مچ گیری و ضایع کردن بچه هاست /حتی امروز که زنگ اخر بایدجغرافی نمیداشتیم(یعنی دوهفته ای یک بار زنگ اخر در اینروز جغرافی داشته باشیم و هفته پیش چون جغرافی داشتیم این هفته نداشتیم9پس معلم نیومد و هر کار کردیم بزار بریم گفت باید مطمئن شم بعد از نیم ساعت اومده سر کلاس و یه دفتر اورده ادرس خونه و ... رو بگیره بعد از کلی التماس که اقا از ما زودتر بپرس بزار بریم به کارامون (المپیاد)برسیم قبول میکنه.سر کلاس شیمی با اینکه مطالب رو میدونیم(سطح درس دادن معلممون در سطح کتابه و حتی بعضی مطالب رو غلط میگه )باید حاضر شیم و به درس دادنش گوش بدیم و کتاب شیمی دیگری نخونیم .تازه حتی زنگ ورزش هم باید حاضر شیم وحق اینکه نیم ساعت زودتر بریم کلاس و کتابی بخونیم حتی توی مشق های دینی (معلممون میگه ایات درس بعد و پیام ایات ومعنی فارسیشونو بنویسید)یه تخفیفی بهمون نمیدن و هیچ فرقی بین ما و یک دانش اموز درس نخون نیست (از لحاظ به مدرسه رفتن وحضور در کلاس ها)آخه چرا؟؟؟؟چرا؟؟:177::177::177::211:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

آخرین ویرایش توسط مدیر

TeRmEh

New Member
لایک ها
194

من اول این هفته اومدم ریاضی یعنی تجربی بودم ها ولی اومدم ریاضی ... اره من المپیادیم و دارم برای المپیاد فیزیک خودمو آماده می کنم ....

سلام دوستان تو مدرسه ما ناظمون فقط دنبال مچ گیری و ضایع کردن بچه هاست /حتی امروز که زنگ اخر بایدجغرافی نمیداشتیم(یعنی دوهفته ای یک بار زنگ اخر در اینروز جغرافی داشته باشیم و هفته پیش چون جغرافی داشتیم این هفته نداشتیم9پس معلم نیومد و هر کار کردیم بزار بریم گفت باید مطمئن شم بعد از نیم ساعت اومده سر کلاس و یه دفتر اورده ادرس خونه و ... رو بگیره بعد از کلی التماس که اقا از ما زودتر بپرس بزار بریم به کارامون (المپیاد)برسیم قبول میکنه.سر کلاس شیمی با اینکه مطالب رو میدونیم(سطح درس دادن معلممون در سطح کتابه و حتی بعضی مطالب رو غلط میگه )باید حاضر شیم و به درس دادنش گوش بدیم و کتاب شیمی دیگری نخونیم .تازه حتی زنگ ورزش هم باید حاضر شیم وحق اینکه نیم ساعت زودتر بریم کلاس و کتابی بخونیم حتی توی مشق های دینی (معلممون میگه ایات درس بعد و پیام ایات ومعنی فارسیشونو بنویسید)یه تخفیفی بهمون نمیدن و هیچ فرقی بین ما و یک دانش اموز درس نخون نیست (از لحاظ به مدرسه رفتن وحضور در کلاس ها)آخه چرا؟؟؟؟چرا؟؟:177::177::177::211:

اونی بهتر خودشو ثابت می کنه که با این جور موارد بتونه کنار بیاد دوست عزیز....ما که خیلی نمی ذاریم بهمون زور بگویند ولی خوب بعضی وقتا از بعضی چیزا نباید زد تا رسید به دیگر ...

لایک ها
5

منم مهدیه ام(روشنا) سال دومم واسه المپیاد زیست میخونم :133:
مدرسه هم اصلااااااااااااااااااا باهامون راه نمیاد:211:

darya.f

New Member
لایک ها
114

سلام به همه المپیادیای باحال!
منم دریام سال دوم واسه المپ ریاضی میخونم! مدرسم بد نیست اولا که خیلی گیر بود حالا یه کم به لطف مشاورای المپامون شل شده!:197:

لایک ها
6

من مبینام المپیاد ریاضی ام مشاورا و معلمامون خیلی خوبن ولی به نظرم مدرسه اصلا با المپیادیا راه نمیاد

من مبینام المپیاد ریاضی ام مشاورا و معلمامون خیلی خوبن ولی به نظرم مدرسه اصلا با المپیادیا راه نمیاد

لایک ها
1

من فاطمه هستم...20 ساله ترم 4 پزشکی...
البته تو اینجا تازه واردم....

sara15

New Member
لایک ها
31

منم سارا هستم سال دوم برای المپیاد کامپیوتر و ریاضی میخونم.وااااای خیلی سخته خدا بهمون رحم کنه
به امید موفقیت هممون یه دست و هورااااااااااا و هم چنین یه صلوات محمدی:اللهم صل علی محمد و.....

لایک ها
195

واااا؛چه کاریه‏!مگه سایت دوس یابیه‏(شوخی‏)آخه همه چی تو پروفایل هاهست؛یافوقش بغل (سمت راست و می گم دیگه‏(مینی شرلوک‏!‏‏!))رو نگاه میکنی؛می فهمی‏!‏

m.biology

New Member
لایک ها
319

واااا؛چه کاریه‏!مگه سایت دوس یابیه‏(شوخی‏)آخه همه چی تو پروفایل هاهست؛یافوقش بغل (سمت راست و می گم دیگه‏(مینی شرلوک‏!‏‏!))رو نگاه میکنی؛می فهمی‏!‏
حالا اشكالي داره بيان اينجا يه كم در رابطه باخودشون حرف بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(دشمن ميني شرلوك!!!)

لایک ها
195

حالا اشكالي داره بيان اينجا يه كم در رابطه باخودشون حرف بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(دشمن ميني شرلوك!!!)
خب باشه بیاین حرف بزنیم‏!من دوس m.biologyطلای دوره 17ام هستم؛خوبه؛آخه این فقط اسپم...

m.biology

New Member
لایک ها
319

خب باشه بیاین حرف بزنیم‏!من دوس m.biologyطلای دوره 17ام هستم؛خوبه؛آخه این فقط اسپم...
اين كه تو دادي اسپمه!!!نه معرفي خودشون...
در ضمن چرت كم بگو!!....

لایک ها
195

اين كه تو دادي اسپمه!!!نه معرفي خودشون...
در ضمن چرت كم بگو!!....
حقیقتی بیش نیس!!!!!!!
تو واون یکی...

tannaz78

New Member
لایک ها
0

طنازم.سال دوم راهنمایی المپیاد زیست وریاضی رتبه1کشوری رو آوردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا