iman HN

New Member
لایک ها
2,646
پاسخ : ليست كامل منابع المپياد شيمي

سلام مي خواستم يه سري از منابع خوب براي المپياد شيمي رو بگم . به تر تيب مي نويسم :
منابع مرحله اول و دوم :
1 - كتاب هاي درسي ( پيش دانشگاهي نياز نيست اما بد نيست اسيد باز و تعادل اون رو بلد باشيم .)

2 - شيمي عمومي مورتيمر1 تا فصل 15 البته به جز فصل 14

3 - آمادگي براي المپياد شيمي

4 - چگونه مسايل شيمي را حل كنيم

5- شيمي آلي دكتر سيدي

6 - شيمي آلي پيش دانشگاهي قديم

7 - المپياد هاي آمريكا

8 - المپياد هاي كانادا

9 - المپياد هاي استراليا

10- المپياد هاي شيمي ايران مرحله اول 2 جلد (مرتضی خلینا)

11- المپياد هاي شيمي ايران مرحله دوم

12- شيمي عمومي ماهان

13- كتاب هاي موضوعي انتشارات فاطمي شامل ساختار اتم ها و مولكول ها - شيمي توصيفي عناصر - محلول ها

14- مسايل برگزيده شيمي

15- المپياد هاي انرژي اتمي

16- المپياد هاي دبيرستان علامه حلي تهران

17 - تست هاي كنكور سراسري !!!!!!! :)

18- شيمي عمومي شوم (ديويد گلدنبرگ )

19- كتاب هاي آموزش شيمي مبتكران (مهندس بازرگان)

20- شيمي در سپهر المپياد 2 جلد (مهندس خلينا )

21- اصول مباني و كار برد ها هر 2 جلد

22- كتاب هاي كار شيمي دبيرستان (انتشارات فاطمي )

23- شيمي كنكور و المپياد ها (مهندس كاظم نوروزعلي )

24- المپياد هاي انگلستان

25- المپياد هاي آرژانتين

منابع براي دوره تابستان باشگاه و بعضي از منابع جهاني !

1 - شيمي فيزيك اتكينز جلد 1

2 - شيمي فيزيك دكتر آقايي

3 - شيمي فيزيك لواين جلد 1

4 - شيمي فيزيك بارو

5 - شيمي آلي موريسون و بويد جلد 1

6 - شيمي آلي سولومونز (اگه گيرتون بياد عاليه ) جلد 1

7 - شيمي آلي مك موري جلد 1

8 - شيمي آلي كري جلد 1

9 - شيمي تجزيه اسكوگ وست جلد 1

10 - شيمي تجزيه كريستين جلد 1

11 - شيمي تجزيه هريس جلد 1

12 - شيمي معدني هيويي

13- شيمي معدني كاتن

14- شيمي معدني دكتر آقا بزرگ

15 - شيمي عمومي مورتيمر جلد دوم

16 - شيمي آلي ولهارد

17 - 3000 مسئله شيمي آلي شوم (اگه كسي اينو كامل حل كنه طلا مي گيره !)

18 - 3000 مسئله شيمي فيزيك شوم

19- شيمي عمومي با نگرش مولكولي (دكتر پارسافر)

راستي سينيتيك و الكتروشيمي هم تا آخر مدال كشوري نياز نيست بخونيد .
هر كي كتاب باز خونده يا مي شناسه كه نگفتم بگه .
كتاب هاي مهم تر رو با رنگ قرمز و نارنجي مشخص كردم . :) :D :p :p
ولي الآن دو ساله كه دارن سينتيك درس ميدن!!!!

لایک ها
0

چند تا سوال:1)فرق "ساختار اتم و پیوندهای شیمیایی از ناب فاطمي" با "ساختار اتمها و مولکولها از كتابهاي موضوعي فاطمي" چيه؟
و 2)فرق"شیمی آلی از ناب فاطمي" با "شیمی آلی از كتابهاي موضوعي فاطمي" چيه؟ 3)"شيمي با نگرش تحليلي" از فاطمي خوبه يا نه؟
ممنون از انجمن فعال شيميدانها!

MEA76

New Member
لایک ها
860

چند تا سوال:1)فرق "ساختار اتم و پیوندهای شیمیایی از ناب فاطمي" با "ساختار اتمها و مولکولها از كتابهاي موضوعي فاطمي" چيه؟
و 2)فرق"شیمی آلی از ناب فاطمي" با "شیمی آلی از كتابهاي موضوعي فاطمي" چيه؟ 3)"شيمي با نگرش تحليلي" از فاطمي خوبه يا نه؟
1-تقریبا هیچی ولی موضوعی کامل تره کلا،
2-این دو تا فرقشون زیاده ناب کلا زیاد نگفته ولی سیدی زیاد گفته(مکانیسما و ...) و خوب قطعا کامل تره.
3-خوبه کامل تر از کتاب به سری مفاهیم رو بیشتر از کتاب مطح کرده

*saba

New Member
لایک ها
0

سلام دوستان.......من میخوام ازالان شروع کنم بخونم ودوست دارم دراولویت اول فقط منابع مرحله اول روبخونم...میشه منابع مرحله اول رو به صورت جدابگید؟؟؟

FaEzeh

New Member
لایک ها
178

من این کتاب المپیاد شیمی اصول مبانی وکاربردها رو خوندم( مورد 21 ) ولی تو این کتاب مطالبو به صورت عادی درس داده اما سوالاتش فراتر از مثال هایی که در بین مطالبش داده .....
میخواستم بپرسم اگه کسی با این کتاب اشنایی داره و کتاب های دیگه هم خونده، بگه که بقیه کتاب های المپیاد شیمی شبیه این هستن یا فرق میکنن ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه دوستان سوالمو بی جواب نذارن .....

r-shvir

New Member
لایک ها
230

من این کتاب المپیاد شیمی اصول مبانی وکاربردها رو خوندم( مورد 21 ) ولی تو این کتاب مطالبو به صورت عادی درس داده اما سوالاتش فراتر از مثال هایی که در بین مطالبش داده .....
میخواستم بپرسم اگه کسی با این کتاب اشنایی داره و کتاب های دیگه هم خونده، بگه که بقیه کتاب های المپیاد شیمی شبیه این هستن یا فرق میکنن ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه دوستان سوالمو بی جواب نذارن .....
خوب معلومه که فرق دارن
بابا چرا اینقدر سخت می گیری همونو بخون بره دیگه(بازرگان و مورتیمر و ماهان و زومدال و..............) اگه اینارو بخونی پایت خیلی خوب میشه

sina16

New Member
لایک ها
313

سلام دوستان.......من میخوام ازالان شروع کنم بخونم ودوست دارم دراولویت اول فقط منابع مرحله اول روبخونم...میشه منابع مرحله اول رو به صورت جدابگید؟؟؟
برا مرحله اول میشه با خوندن کتابای بهمن بازرگان قبول شد...همینطور کتابای ناب انتشارات فاطمی(جلد صورتیا)مخصوص مرحله اوله...

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

برا مرحله اول میشه با خوندن کتابای بهمن بازرگان قبول شد...همینطور کتابای ناب انتشارات فاطمی(جلد صورتیا)مخصوص مرحله اوله...

Peyman-M

New Member
لایک ها
107

دوستان یه مقایسه لطفا بکنید بین کتابای معدنی(کاتن-هیویی-میسلر تار-اتکینز شرایور-آقابزرگ-هاسکرافت-ملاردی) بگید کدوم برا شروع خوبه کدوم برا سوال حل کردن و ... که منم از سر در گمی درام!

chemistry20

New Member
لایک ها
109

جواب3:بله من که میخوندم خیلی خوب بود:d

hellium

New Member
لایک ها
76

دوستان یه مقایسه لطفا بکنید بین کتابای معدنی(کاتن-هیویی-میسلر تار-اتکینز شرایور-آقابزرگ-هاسکرافت-ملاردی) بگید کدوم برا شروع خوبه کدوم برا سوال حل کردن و ... که منم از سر در گمی درام!
با سلام بهترین کتاب برای شروع معدنی کتاب کاتن هست(چون بقیه یا ناقص ترجمه شده یا خیلی قدیمی هستند)ناگفته نمونه که خود کاتن هم قدیمه ولی از همشون بهتره

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

من میسلر و اقا بزرگ رو ترجیح میدم! مثلا مبحث بلور اقا بزرگ بنظرم از بقیه کتابها بهتر بود. در کل هم میسلر روان توضیح داده!
ولی فکر کنم امسال تو دوره هاوس کرفت تدریس شد!

بالا