M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801
پاسخ : ماراتن ریاضیات 1

5
اگر a[SUP]2[/SUP](a-1)+ b[SUP]3[/SUP]=0 و aو b مثبت باشند، a+b حداکثر چند است؟؟؟
داریم

بنابراین حداکثر میشه 4/3 و زمانی اتفاق میفته که

NILOU75

New Member
لایک ها
292

6
به ازای چه مقدار sin[SUP]4[/SUP]x+ cos[SUP]4[/SUP]x=1/2 ,x میباشد؟؟؟

Achilles

New Member
لایک ها
208

استاد اگر به عنوان راهنما عمل کنید فکر کنم کارتون بازده بهتری داشته باشه . اینطوری بحث بین شما و نویسنده سوال صورت می گیره و بقیه بچه ها از این مباحث کمتر بهره می برند .( وقتی سوالات حل شده باشه کمتر کسی به سوالات توجه میکنه )( ماشاا.. شما هم که توی جواب دادن کم نمیارید.)

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

7

را به صورت چند جمله اي استاندارد شده مينويسيم.مجموع ضرايب جمله هايي كه درجه x در هر يك از آنها فرد باشد را بيابيد.

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

براي حل سوال يه راهنمايي ميكنم
يكبار x را مساوي يك و بار ديگر مساوي منفي يك قرار دهيد و ببينيد چه اتفاقي مي افتد.

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

سوال بعد برای سال اولی ها

در دستگاه معادلات

حاصل
چند است؟

Kavoshgar

New Member
لایک ها
479

سلام بر همه : قابل توجه دوستان که هدف از ایجاد این ماراتن آشنایی دوستان سال اولی که تازه به سال اول پا گذاشته اند و کم کم در کلاس های تابستان مدارس فصل 1 کتاب را آموخته اند آشنایی آنان با برخی سولات پیچیده تر فصل 1 و به مرور فصل 2 و .............. . من از تمامی دوستا ن تشکر میکنم . از دوستان سال دوم هم و راهبر ریاضی آقای شریفی تشکر میکنم ولی بگذارید دوستان سال اولی مان خودشان روی مسائل فکر کنند و به همان راهنمایی اکتفا کنند و اگر مشکلی بود و کسی نتوانست از سال اولی ها سوال را حل کند وارد عمل شونند . یکی از دوستان هم که فقط بلد است سوال بگذارد و بگوید خیلی گلابیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . و ییهو برای حال گیری از طرف مقابل از نسبت های مثلثاتی سوال میگذارند . باتشکر از همکاری شما به خوصوص راهبر ریاضیات و fardinstr که تذکر به جایی داندند .

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

سلام بر همه : قابل توجه دوستان که هدف از ایجاد این ماراتن آشنایی دوستان سال اولی که تازه به سال اول پا گذاشته اند و کم کم در کلاس های تابستان مدارس فصل 1 کتاب را آموخته اند آشنایی آنان با برخی سولات پیچیده تر فصل 1 و به مرور فصل 2 و .............. . من از تمامی دوستا ن تشکر میکنم . از دوستان سال دوم هم و راهبر ریاضی آقای شریفی تشکر میکنم ولی بگذارید دوستان سال اولی مان خودشان روی مسائل فکر کنند و به همان راهنمایی اکتفا کنند و اگر مشکلی بود و کسی نتوانست از سال اولی ها سوال را حل کند وارد عمل شونند . یکی از دوستان هم که فقط بلد است سوال بگذارد و بگوید خیلی گلابیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . و ییهو برای حال گیری از طرف مقابل از نسبت های مثلثاتی سوال میگذارند . باتشکر از همکاری شما به خوصوص راهبر ریاضیات و fardinstr که تذکر به جایی داندند .
سلام
چون دانش آموز هايي كه ورودي هاي جديد اول دبيرستان هستند اكثرا هنوز با المپياد خيلي آشنا نشدند تعداد اعضاي كمي در اين سايت را تشكيل ميدهند
و اگه فقط منتظر اولي ها باشيم احتمالا ماراتن مي خوابه.(و همچنين اين ماراتن ميتونه براي بچه هاي سال بالاتر به عنوان دوره از مباحث پارسال هم خوب باشه)
قبول دارم كه تذكرتون به جاست البته در صورتي كه شما هم در ماراتن فعال باشيد .
با تشكر:53:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Kavoshgar

New Member
لایک ها
479

دو روز نبودم که فعال باشم . بعدش هم به نظر من از فصل 1 شروع شود بهتر است . :75:

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

سوال از فصل يك:
9
مجموعه زير را با علائم رياضي نشان دهيد:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Kavoshgar

New Member
لایک ها
479

راهنمایی سوال 9 : پیدا کردن رابطه بین اعداد مجموعه کار ساده ای است و برای دو تا در میان مثبت و منفی کردن اعضای مجموعه از رابطه زیر استفاده کنید :

http://latex.codecogs.com/gif.download?(-1)^{\frac{n(n+1)}{2}}.n

10
نقطه روی یک خط قرار دارند. می*خواهیم هر نقطه را با یکی از رنگ*های
تا
طوری رنگ کنیم که به ازای هر تعداد نقطه متوالی دلخواه، حداقل یک رنگ وجود داشته باشد که دقیقاً یک بار در بین این نقاط ظاهر شده است. حداقل مقدار
چند است؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

راهنمايي براي سوال 8:سعي كنيد يكي از متغير ها را بر حسب متغير ديگري به دست آوريد و سپس دو معادله و دو مجهول حاصل را حل كنيد.
درست نیست. دستگاه که یه جواب نداره. چون دو تا معادله است با سه تا مجهول.

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

درست نیست. دستگاه که یه جواب نداره. چون دو تا معادله است با سه تا مجهول.
بله اشتباه بزرگي كردم . تاثيرات روزه گرفتنه ديگه :43:
همه رو بر حسب z حساب ميكنيم توي حكم جايگذاري مي كنيم ساده ميشه و جواب آخر فكر كنم يك ميشه.

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

بله اشتباه بزرگي كردم . تاثيرات روزه گرفتنه ديگه :43:
همه رو بر حسب z حساب ميكنيم توي حكم جايگذاري مي كنيم ساده ميشه و جواب آخر فكر كنم يك ميشه.
روی یه راه حل بهتر فکر کنید. این جوری مسئله حل میشه ولی راه حلش قشنگ نیست.

alimohammadi

New Member
لایک ها
103

روی یه راه حل بهتر فکر کنید. این جوری مسئله حل میشه ولی راه حلش قشنگ نیست.
اين راه هم مثل همون قبليست يك ذره بهتره. اولي رو در دو ضرب ميكنيم و با دومي جمع مكنيم و x+y رو حساب ميكنيم.بعد دومي رو در دو ضرب كرده و از اولي كم ميكنيم و X-y به دست مي آد. در (x-y)(x+y(+z^2 جايگذاري ميكنيم

M_Sharifi

راهبر ریاضی
لایک ها
801

اين راه هم مثل همون قبليست يك ذره بهتره. اولي رو در دو ضرب ميكنيم و با دومي جمع مكنيم و x+y رو حساب ميكنيم.بعد دومي رو در دو ضرب كرده و از اولي كم ميكنيم و X-y به دست مي آد. در (x-y)(x+y(+z^2 جايگذاري ميكنيم
شما چرا دقت نمی کنید؟ خوب با این ضرب هایی که گفتید، z که از بین نمیره که میگید x+y میمونه!

Achilles

New Member
لایک ها
208

آخرین ویرایش توسط مدیر

Kavoshgar

New Member
لایک ها
479

دوستان به نظرم میآید سوال 10 یه خورده سخت دادم بجاش :
10.5
پنج خط واقع بر یک صفحه آن صفحه را حداکثر به چند ناحیه تقسیم میکند ؟

بالا