سوال مربوط به خصلت s و سوال اسید آلی جالبن,حتما روشون وقت بزارید
یکم از تاریخ سوالا جلو هست این پست ولی گذاشتم برای کسایی که سوال رو حل نکردن برن حل کنن
با حذف هیدروژن از کربن آلفا یون انولات تشکیل می شه که به صورت برگشت پذیر به فرم های کتو و انول وجود داره . در این فرآیند کربن آلفا مسطح شده و ترکیب فعالیت نوری اش را از دست می دهد.
با حذف هیدروژن از کربن آلفا یون انولات تشکیل می شه که به صورت برگشت پذیر به فرم های کتو و انول وجود داره . در این فرآیند کربن آلفا مسطح شده و ترکیب فعالیت نوری اش را از دست می دهد.
در واقع شاید بهتر باشه که بگین در واکنش برگشت تبدیل کتون به انول ، به دلیل مسطح بودن کربن ، احتمال اضافه شدن هیدروژن از هر دو سمت مولکول یکسانه پس مخلوط راسمیک به وجود میاد. چون جواب شما به نوعی میگه که اصلا" ترکیب کایرالی در مخلوط باقی نمیمونه پس راسمیزه شدن معنایی پیدا نمیکنه!
قصد سرکار گذاشتن ندارم .میشه سنتز کرد . بعلاوه شما چطور از ترکیبی که 5 کربن داره به ترکیبی می رسید که 8 کربن داره؟(چون منظور سوال اینه که تنها ماده آلی در دسترس اینه بقیه واکنشگر های معدنی اند)
قصد سرکار گذاشتن ندارم .میشه سنتز کرد . بعلاوه شما چطور از ترکیبی که 5 کربن داره به ترکیبی می رسید که 8 کربن داره؟(چون منظور سوال اینه که تنها ماده آلی در دسترس اینه بقیه واکنشگر های معدنی اند)
شما كه از دوتا ٤ تا ميخواي براي سنتز يك تركيب ٨ كربنه استفاده كني، خوب يكي ديگه دوست داره از دوتا ٥ تا استفاده كنه و در طول سنتز دوتا كربنشو كم كنه و به محصول برسه!! اشكالي نداره كه، اينكه بخواي از متان درست كني ممكنه رو كاغذ بشه ولي در عمل......!!!!
شما كه از دوتا ٤ تا ميخواي براي سنتز يك تركيب ٨ كربنه استفاده كني، خوب يكي ديگه دوست داره از دوتا ٥ تا استفاده كنه و در طول سنتز دوتا كربنشو كم كنه و به محصول برسه!! اشكالي نداره كه، اينكه بخواي از متان درست كني ممكنه رو كاغذ بشه ولي در عمل......!!!!
بله با متان فقط روی کاغذ میشه و اگه با تعداد کربن بیشتر سنتز شروع کنیم ممکنه ولی اون وقت باید پیوند دوگانه ایجاد کنیم تا با پرمنگنات جدا کنیم.به حال من خودم روش فکر کردم ولی راه حلی برای سنتز کوبان از2-پنتنون به ذهنم نرسید:106:
بابت این سنتز واقعا متشکرم.چند روزی بود فکرم رو مشغول کرده بود حالا فهمیدم که با واکنش هایی که ما بلدیم شدنی نیست به هر حال فکر نکنم چنین سنتزهایی تو دوره به درد بخوره.سنتز مورد نظر من خیلی ساده تره (البته زیاد دقیق بشیم شاید غلط باشه)اگه خواستید بگید بنویسم.
سلام,بیشترین ایزومر هپتان پنج تا مونو کلره داره من به نظرم مخلوطی از چند ایزومر بوده چون تو سوالام پفته محصولات تولید شده مورد بررسی قرار میگیرند اما حالا نمیدونم بین این ایزومرا کودوماش هستند