vma

New Member
لایک ها
74

vma

New Member
لایک ها
74
پاسخ : ماراتن گرما و ترمودینامیک

این سوال در حد المپیاد نیست. یعنی سوال سختی نیست. رابطه اش معلومه و حل میشه و برای المپیاد نیست. مثل مشتق x میمونه. اگر شما مشتق بلد نباشید شاید فکر کنید سخته در حالی که هر کس یه نگاه به مبحث مشتق بندازه جوابشو میدونه.
نه!!!مشتق بلدم...
آفرین به شما!!!
پیش قدم شید سوال بذارید دوست عزیز!!!در ضمن سوالاتون تو ماراتن مکانیک واقعا خوبه!!!دستتون درد نکنه!!!استفاده می کنیم!!!:115:
سوال بذارید!!!!:165:

vma

New Member
لایک ها
74

میتونه درست نباشه. شتاب هواپیما به خاطر موتور هاست که در کناره قرار دارن.
چه ربطی داره؟!

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

سوال
قبل از سوال بگم که به نظر من سوال تکراری بد نیست اگر 1)جوابش تابلو نباشه 2) جوابش تو یه کتاب تابلو مثلن ایرودوف نباشه.البته فکر کنم سوال من تکراری باشه چون این سوال اصولن به ذهن هر کسی می رسه ولی همه حلش نمیکنن.(ولی سوال جالبیه و چند نتیجه میشه ازش گرفت)
استوانهای فلزی را دیواری با دمای تی اس متصل کرده ایم.دمای هوا تی آ هیت و از دیوار سردتر است.دمای استوانه را که طول L دارد بر حسب x فاصله از دیوار با شرایط زیر بیابید(هر شرط جدا):1)میله بسیار بلند است.2)انتهای لوله عایق است.3)دمای انتهای لوله ثابت است.4)انتهای لوله از طریق همرفت گرما به محیط می دهد. همچنین اگر مایلید توان از دست دادن گرما از میله را هم بیابید و حالت ها را مقایسه کنید.چگونه می توان تقریبی توان را محاسبه کرد؟؟خطای تقریب؟؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

چی شد هنگ کردید؟؟؟خیلی زشته من خودم جواب بزارما!!!:198::198:هر موردی رو حل کردید بزارید...سوال عمیقیه ......ریاضی هم داره .......نتیجه هم ازش میشه گرفت....:165::165:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

1)دمای انتهای میله برابره دمای محیط میشه.2)شیب نمودار در x=L صفره 3)دما در x=L مثلن T آره مثه 4 وی برحسب T ی ال.4)سختترین حالتشه...خودتون فک کنید.
المان گیری کنید و ..... البته من از یه راه دیگم حل کردم.

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

فردا جواب میزارم!!!!:176:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

باشه یه سوال ساده میدم.از زیمانسکی.در یک ظرف عایق بندی مایعی به طور نامنظم هم زده میشه و دماش اینطوری زیاد میشه...اگر مایع رو سیستم بگیریم1)گرما منتقل شده؟2)کار انجام شده؟ 3)علامت دلتا یو؟ (راهنمایی:گرما منتقل نمیشه.)

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

اینم که جواب نمی دین!!!این خوبه:به یک ماشین گرمایی 100 ژول انرژی میدیم, بازده ماشین 30% هست.ماشین به ما چقدر گرما میده؟؟؟این خوبه یا سخته؟:194:

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

70 ژول میشه :148:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

:77::77::77: