پاسخ : ---> مار شیمیایی <---
من Pharaoh Snake Experiment رو جستجو کردم تنها موردی که وجود داره شبیه به این فیلم خود همین فیلم هست در چند سایت متفاوت
اما شبیه به عکسی که من گذاشتم رو با سرچ کردن chemical snakeمشاهده می کنید که چندین عکس موجوده
نظر من مبنی بر اشتباه بودن این آزمایش یا جعلی بودن سایت مقصد نبود...فقط به نظرم صرفا واسه زیبایی هرچه بیشتر اون قسمت رو به صورت انیمیشن ساخته اند...
بله من بی تجربه ام ولی شما که با تجربه تر هستید قطعا میدونید که رنگ جسم مورد نظر کاملا به گوگرد به کار رفته در تیوسیانات بستگی داره و به دلیل وجود جیوه در رسوب اولیه حتی میتونه سیاه،خاکستری و حتی سفید باشه
به هر حال من یه تصویر از جسم زرد رنگ هم پیدا کردم که بازم شباهت زیادی به اونی که توی فیلم نشون میده ندره
من نظر شخصیمو گفتم و اصرار زیادی هم روش ندارم...قطعا شما بیشتر میدونید...موفق باشی
از پست اول شما این برداشت نمی شد، فیلم تخیلی در واقعیت وجود نداره...
ببینید روش های آزمایشگاهی زیادی هستش برای اینکه یک چیزی شبیه مار در بیاد.. کلا کسانی که در زمینه ی Chemical Show کار می کنند خیلی به این موضوعات توجه ویژه ای دارن چون جذابه... برای این مار هم عنوان های زیادی وجود داره از جمله: black snake و Pharaoh's serpent و همونطور که گفتم Pharaoh's Snake... اینا انواع مختلف آتش بازی هستند که جنبه نمایشی داره و حالا ویژگی شون اینه که روی زمین باقی می مونن و پرتاب نمی شن، و منفجر هم نمی شن که چیزی پرتاب بشه، صدای آنچنانی هم ندارن و یه مقدار همراه با دود هستند. روش های زیادی هم وجود داره مثل استفاده از "جوش شیرین، شکر و الکل" و همینطور "مخلوط نیتراته از روغن برزک و نفتالن"... و یکی از بهترین روش ها برای اینکه خیلی شبیه مار باشه همین واکنش تجزیه ی تیوسیانات جیوه هستش که خیلی استفاده نمی شه به خاطر سمی بودنش (تقریبا همه ترکیبات جیوه سمی هستند).. اما خوب زیر هود و با لحاظ مسائل ایمنی مربوط به این ماده و محصولاتش انجام میشه..
توده ی حجیم با رنگ قهوه ای روشن حاصل، به طور عمده شامل کربن نیترید یا همون C3N4 هستش. واکنش اصلی عبارت است از:
که با گرمای بیشتر تا حدی به سیانوژن می شکنه و البته نیتروژن هم آزاد میشه:
جیوه (II) سولفید تولید شده در این واکنش هم با اکسیژن هوا ترکیب میشه و بخار جیوه آزاد میشه به همراه گاز سولفور دی اکسید بخار های جیوه هم اگه داخل ظرف شیشه ای باشه روی شیشه میشینن و دیده می شن:
کربن دی سولفید هم که فوق العاده قابل اشتعاله و به این ترتیب واکنش میده:
منبع: وب سایت Chem-toddler.com که می تونید همین آزمایش رو در یک قالب دیگه ببینید در همین سایت (ضمن اینکه در یوتیوب هم فیلمش رو قرار دادن).. جالبه که پودر Hg(SCN)2 رو داخل یک آکواریوم شنی میریزه و با پخش صدای مار، خیلی فضا رو طبیعی به تصویر می کشن. آزمایش ها رو هم خودشون انجام میدن کارشون درسته...
حالا نمی دونم اینکه میگید رنگ زرد مربوط به گوگرد هست و اینکه رنگ های سیاه و خاکستری و سفید هم می تونه داشته باشه رو از کجا میگید و آیا اینم بر میگرده به نظر شخصی یا چیز دیگه ای! اینجا که نه گوگرد تولید میشه نه اینکه بخار جیوه تأثیری در رنگ داره... چون اون مقداری که تولید میشه (با اکسایش جیو(II) سولفید) آزاد میشه به شکل بخار)...
عکسی هم گه گذاشتید یکی از لینکهای ویکی پدیاست در این رابطه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_snake_(firework)
در آخر هم یک روش خانگی برای تولید این مار شیمیایی قرار میدم از وب سایت جالب
www.allsparkfireworks.com : (به زبان انگلیسیه و راستش وقت ترجمه کردنش نیست الان)
Black snakes are popular firework novelties that are fun to light, sit back and watch “slither” around. Use a punk or a lighter to ignite the black snake, the resulting effect is a long black tube of fragile ash that “snakes” as it grows longer and longer. Because these items are considered firework novelties in most states, snakes don’t have any fire or explosion, only a little bit of smoke. Firework black snakes (sometimes called glow worms) can be bought from nearly any firework vendor or you can try your hand at making your own. It’s not hard at all, in fact, it’s a great science experiment for you and your kids or students
You can make black snakes from common ingredients found in your kitchen, primarily baking soda and sugar plus alcohol, lighter fuel or other fuel. To make the snakes, mix 4 parts of powdered sugar (a fine sugar sometimes called confectioner’s sugar) with 1 part baking soda until evenly combined. Get a rimmed tray and fill it up with play box sand; this will be the basis of your black snack molds. Make little mounds of sand and then use a finger to make a depression in the middle of the sand. Fill this depression with fuel to get it wet and then add a little of the sugar-baking soda mixture. Use a lighter to ignite the materials and create the desired reaction – a “snake” of puffing ashes caused by the carbon dioxide reacting with the carbonate.
The reason why this project works is based on chemistry 101. The sodium bicarbonate (baking soda) breaks down into sodium carbonate, water vapor and carbon dioxide gas while the heating sugar in oxygen makes water vapor and carbon dioxide gas. If a high-grade alcohol is used as the fuel, the smoke release when lit is not toxic at all. Making black snakes is a great project to undertake with the kids. Not only is it hands-on fun to mix up the ingredients, but the lighting and watching of the snakes are sure to illicit “ooooohs, “ “ahhhs,” and maybe even “that’s so gross, it’s cool.” If you’d like to see how homemade black snakes fare to commercial made black snakes, just set ‘em up side by side and watch all the extruding excitement.