پاسخ : ماه رمضان و المپیاد!
موافقم چون حداقل من بعد از خوردن افطار به شدت معده ام اذیت میشد و نمیتونستم تکون بخورم ترجیح میدم با معده ی خالی و با استفاده از گلیکوژن ذخیره ای کبد و ماهیچه درس بخونم تا با معده ی پر و بدن بیحال! حالا هرچه قدر هم کم بخوریم توی افطار، ولی بازم چون ۱۵ ساعت چیزی نخوردیم معده مون سنگین و اذیت میشه و به طبعش قدرت استدلالمون و خیلی چیزای دیگه میاد پایین! تازه شبا یه سری هورمون ترشح میشه که آدم خسته و خواب آلود میشه!
خدا شبو برای خواب گذاشته و روزو برای فعالیت، توی خیلی از سوره های قرآن میتونید ببینید مثل لیل و نبا، بدن ما هم با این سیستم شکل گرفته! و تغییر یه دفعه ایش عوارض داره
به نظرتون زمان پیامبر توی گرمای عربستان که مردم کشاورزی هم میکردن چه جوری روزه میگرفتن؟ ما که توی خونه میخوایم درس بخونیم زیر کولرم هستیم
درس خوندنم برای همه ی ما کار آسونیه چون تمام این سالا مشغول این کار بودیم، اگه جایی هم احساس کردیم دیگه هیچی نمیفهمیم یه استراحت ۱ساعته و بعد شروع دوباره، مقدار گلوکز خون بعد استراحت یه مقدار بالاتر میره!
در پناه حق!!!
1- خب شما نیاز نیست بلافاصله بعد افطار درس بخونید صبر کنید غذا که هضم شد شروع کنید! (تا اون موقع سریال ببینید!)
2- ترشح هورمون ها رو میشه کنترل کرد با مواد خاصی مثل کافئین و امثالهم ولی از نظر بعضی که این مواد رو مضر میبینند اگر دو یا سه شبانه روز تحمل کنند خودش خوب میشه!
+فک کنم ربطی به زمان نداشته باشه! ربط به مقدار فعالیت و بیدار بودن داره برای مثال من یمدت شبا تو تابستون بیدار بودم ظهر فردا نمیتونستم هیچکاری کنم و میخوابیدم ولی تو شب با بازده عالی کار میکردم و خستم نمیشدم!
3- نیاز نیست یدفعه ای تغییر بدید +تجربه ی بنده ثابت کرده عوارض نداره!
4- نیازه یه مرور تو تاریخ بریم که مردم عربستان از نظر هیکل و شمایل پرفکت بودند و عالی! حتی روایت هست بعضیا شعبان و رجب نیز روزه میگرفتند!
+یکاری کنید: یه روز قبل ماه رمضان اگه به پیشباز نمیرید روز بخونید ببینید چطوره بعد روز اول ماه رمضان هم همین کار رو تکرار کنید (متغیر مصرف یا عدم مصرف غذا) نتیجه رو خودتون لمس میکنید
++ عربستانی ها زمستونام رو مزرعه کار میکردند؟ :4: