ما جامعه منتظریم ؟

tanaz19

New Member
ارسال ها
452
لایک ها
358
امتیاز
0
#1
ص122 کتاب دینی 3 نوشته که جوامع دیگر با مشاهده جامعه منتظر مشتاق آن جامعه وآرمان های آن میشوند...

ما جامعه منتظریم ؟؟ اگه نه . چرا ؟ اگه آره ؟ آیا کسی مشتاق ما و آرمان هایمان هست ؟!
 

Kavoshgar

New Member
ارسال ها
397
لایک ها
479
امتیاز
0
#2
پاسخ : ما جامعه منتظریم ؟

انتظار، سرفصل امید به آینده‌ای روشن و مایه عشق و شور و امید و تلاش برای آماده‌سازی خود و جامعه برای آمدن و ظهور امام منتظر است. انتظار، هرگز یك روحیه بازدارنده، فلج‌كننده و یأس‌آور نیست، بلكه موجب دوركردن عنصر بدبینی به آینده، از نهاد انسان در جامعه بشری است. انتظار، معیار ارزش انسان‌ها است. آرزوها و آمال انسان‌ها معیار خوبی برای سنجش میزان رشد و تعالی آن‌ها است. آرزوهای متعالی، حكایت از كمال روح و رشد شخصیت انسان‌ها می‌كند؛ برعكس آرزوهای حقیر و بی‌ارزش، نشان از بی‌اهمیتی و رشدنیافتگی افراد دارد. آرزوها، انسان را به حركت وا می‌دارد.
انتظار، اعتراض دائمی برضد بی‌عدالتی‌ها است؛ نجات از سكون و ركود است، ‌در صحنه‌بودن است. انتظار، نقش مهمی در سازندگی، پویایی و اصلاح فرد و جامعه در زمان غیبت دارد. اگر انسان منتظر، به وظایفی كه برای او شمرده شده است عمل كند، به الگوی مطلوب انسان دیندار دست می‌یابد.
انتظار مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف اقتدای به او، ‌بیعت با او و سرسپاری به فرمان او است؛ سنگربانی عقیده، مرزبانی اندیشه و مبارزه در راه پاسداری از حریم دین و ولایت است. انتظار فرج، كار است، حركت است، تلاشی هدفمند است و با بی‌هدفی، سكون و تن‌آسایی سازگاری ندارد. مگر می‌شود در انتظار سرسبزی روزگاران بود و در فصل برگ‌ریزان، از پا نشست؟
منتظر، تلاشگری نستوه است كه برابر هر انحرافی می‌ایستد و با الهام از شیوه و آیین امام و مقتدای مورد انتظار خویش، در راه اصلاح خود و جامعه‌اش به جهاد و مقاومت می‌پردازد. از آن زمان كه فرشتگان الهی به امر خدا، برابر حضرت آدم علیه السلام سر به سجده فرود آوردند، بحث از انتظار موعودی از سلاله آخرین پیامبر الهی به میان آمد. دیگر این، وظیفه تمام فرستادگان آسمانی شد كه منتظر باشند و دیگران را هم به انتظار دعوت كنند. آن زمان كه لوط، برابر فاسدان قوم خود قرار گرفت و گفت: «كاش برای مقابله با شما قدرتی داشتم یا به تكیه‌گاهی استوار پناه می‌جستم» اندیشه انتظار قائم، در روح و جانش جاری بود. امام صادق علیه السلام فرمود:
حضرت لوط علیه السلام این سخن را نگفت، مگر برای تمنای دسترسی به قدرت قائم ما. و آن تكیه‌گاه استوار، چیزی نبود، جز استواری و توانایی یاران او ... .
انتظار، در زمان غیبت و عدم حضور ظاهری امام در جامعه، به نوعی، اعلام پذیرش ولایت و امامت آخرین وصی پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله و سلم است و همین انتظار موجب می‌شود ارتباط شیعیان با امامشان ـ اگرچه به صورت ارتباط قلبی و معنوی ـ حفظ شود.



سوره هود، آیه 80.
بحار الانوار، ج12، ص 158.
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#3
پاسخ : ما جامعه منتظریم ؟

Imo_imc عزیز کاش حرف های شما را مردم گوش میدادند.
متاسفانه خیلیا فقط یاد گرفتن نیمه شعبان بگیرند و دعا و گریه برای ظهور کنند.
البته این ها کارهای خوبی اند ولی ظهور خیلی پیچیده تره و ما هنوز آماده نیستیم در حالی که سفیانی به شدت برای اون روز آماده شده.
امیدوارم روزی همه به خود بیایم و بفهمیم چه اشتباهاتی کردیم.
 

tanaz19

New Member
ارسال ها
452
لایک ها
358
امتیاز
0
#4
پاسخ : ما جامعه منتظریم ؟

اما سوال من این نبود ؟ ......
 

mohsenKh

Well-Known Member
ارسال ها
260
لایک ها
253
امتیاز
63
#5
پاسخ : ما جامعه منتظریم ؟

نمیدونم جامعه منتظر هستیم یا نه ! شاید باشیم شایدم نباشیم ، اون چیزی که هست اینه که میخوایم جامعه منتظر باشیم اما ویژگی های اون رو ... .
یه کلیپ درباره بشارت نزدیک بودن ظهور از عالم ربانی آیت الله العظما بهجت :
بشارت
«اللهم عجل لولیک الفرج»
 

mohsenKh

Well-Known Member
ارسال ها
260
لایک ها
253
امتیاز
63
#6
پاسخ : ما جامعه منتظریم ؟

این فایل صوتی آیت الله ناصری به نقل از آیت الله العظما بهجت درباره ظهوره
(وارد سایت تبیان بشین پخش میشه ) ظهور
 
بالا