محاسبه تغییرات انرژی درونی

بهراد

New Member
لایک ها
214
سلام، 3تا سئوال متوالی میخوام بذارم... تا یکیش جواب داده نشه، نمی تونم دومی رو بذارم... چون سئوال دومی از جواب اولیه و سومی نیز همچنین...

سئوال اول: بسیار ساده:

در یک فرآیند آدیاباتیک، سیستم 300 ژول کار انجام می دهد، تغییرات انرژی درونی را حساب کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تذکر برای حفظ انسجام تاپیک: از دوستان خواهشمندم اگه کسی جواب درست رو گفته و شما هم دقیقاً همون جواب مدنظرتونه، از تکرار جواب و یا تأیید حرف دوستتون خودداری کنید! می تونید از تشکر استفاده کنید!

آخرین ویرایش توسط مدیر

farhad2009

New Member
لایک ها
125
پاسخ : محاسبه تغییرات انرژی درونی

بهراد

New Member
لایک ها
214

آفرین! حالا سئوال دوم...

در یک فرآیند آدیاباتیک، سیستم کاری معادل x انجام می دهد، تغییرات انرژی درونی را حساب کنید.

farhad2009

New Member
لایک ها
125

ای بابا خوب بفرما اینم جواب :

بهراد

New Member
لایک ها
214

خب آخرین سئوال، و یعدشم هدفم از این تاپیک!

یک سامانه طی فرآیندی آدیاباتیک، کاری برابر w انجام می دهد. تغییر انرژی درونی را محاسبه کنید.

farshad_d

New Member
لایک ها
14

سلام آقا بهراد.یه چیزی مثل همین که شما می خای بگی (احتمالا)یکی از اشکال های سوال 28 دوره 18 بوده.که به نظر من سواله اشکال داشته.و منظور طراح احتمالا از q و w متغیر جدا نبوده بلکه حالت کلیو در نظر گرفته.شرمنده اگر جوابم ربطی به سوال شما نداشت

بهراد

New Member
لایک ها
214

خاهش میکنم، ولی بهتر بود چیزیو که از قبل میدونستی، نگه داری بذاری خودم به نتیجش برسم!

جواب اینم خودم میدم چون پرواضحه که میشه "منفیه w"!

ضمناً آقای فرشاد، اگه سئوال اشکال داشته، چرا توی کلید همین سایت حتی با زرد گزینش علامت زده نشده؟؟

و در آخر، از بزگترا خواهش می کنم تکلیف مارو معلوم کنن، اگه این مدل سئوال برای ما اومد، چه کنیم؟!

mersad.94

Active Member
لایک ها
55

این سوال 28 از دوره 18 چه اشکالی داره؟به نظر من مشکلی نداره!

بهراد

New Member
لایک ها
214

قرار نشد بحث کنیم! قرار شد جواب سئوال منو بدین!!
از مدیران محترم تقاضا دارم اگه میشه پست 6 تا 9 (همین پست!) این تابیکو بحذفن!!!
سئوالو تکرار می کنم: "یک سامانه طی فرآیندی آدیاباتیک، کاری برابر w انجام می دهد. تغییر انرژی درونی را محاسبه کنید."

mersad.94

Active Member
لایک ها
55

میشه w دیگه!
چون منفی تو شکمش هست!

بهراد

New Member
لایک ها
214

پس جواب سئوال دومم هم باید بشه x، نه منفیهx...

farshad_d

New Member
لایک ها
14

مثل اینکه از مسئولا کسی نمی خواد جواب بده.(مللللللللللللت کجایییید!)این سوال منم هست.موقعی که میگه سیستم کار انجام داده یعنی سیستم رو محیط کار انجام داده (رو خودش که نمی تونه!)پس میشه x- .حالا اگه بگیم کاری معادل w انجام داده ما باید w رو به عنوان متغیر جدا مثل x در نظر بگیریم که میشه w - یا نه طبق رابطه اصلی بگیم کارش w میشه.لطفا یکی از مسئولین سایت جواب بدن.

mersad.94

Active Member
لایک ها
55

ببخشید.اشتباه از من بود.در سوال دوم میشه -x ولی ما w رو به عنوان کار میشناسیم و همونطور که گفتم علامتش در شکمش هست.یعنی نمیگیم کار -w هست .بلکه میگیم کار w هست که این w از صفر کوچکتره.

farshad_d

New Member
لایک ها
14

از کجا معلوم این W که شما میگی یه متغیر مثل x نباشه که جوابشم میشه w -

بهراد

New Member
لایک ها
214

منم با فرشاد موافقم...
نمی شه که یجا تو شکمش باشه، یجا نباشه! ضمنا، میگی w علامت کاره همه همه جا، یه سئوال تو آلبرتی بود که دقیقاً جوابش میشد q-w!!!

mersad.94

Active Member
لایک ها
55

این نظر من بود!

scorpio

New Member
لایک ها
26

بچه ها امروز من با دبیرم سر این قضیه یه زنگ کامل بحث کردم ..!!!آخر سر 90% قانع شد که میشه منفی w حالا بحث سره این بود که w حرف انگلیسی است یا منظور w فرمول ...نظر من این بود که میشه منفی w ولی دبیر میگفت w . ..
آقا بهراد از سوالی که مطرح کردی ممنون زیاد..:124::41:
این نظر من و دبیر ما بود شما چطور فکر می کننین؟؟؟ با دلیل اثبات کنید سوال جالبیه !!!

لایک ها
149

منم میگم میشه W...چون که همون طور که گفتن منفی توی شکمشه...
البته توی هر چی مسئله که من دیدم وقتی میگه کار انجام داده باید در کل کار منفی باشه یعنی P دلتا v مثبته...

بالا