****محرم ****

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
پاسخ : ****محرم ****

اقایون تاپیک خاک خورده ها :37:

نکته ی بعدی :
3.دین از سیاست جدا نیست ! یعنی ما فقط نمیگیم که امام چند صد سال پیش شهید شد . بلکه باید یزید و امام الان رو دریافت !

راستی جواب سوال سوال 1:

1. دکتر شریعتی میگه هر قیامی دو جنبه داره : 1. خون 2. پیام
جنبه ی خونش پای امام بود ولی جنبه ی رساندن پیام پای خانواده ی ایشان به خصوص حضرت زینب بود
یعنی اگر اما به تنهایی میرفتند این جنگ هم مثل دیگر جنگ های علم میبود و کسی به پلیدی دشمن پی نمیبرد
و اینکه کسی نبود که در مجلس یزید خطبه بخواند و واقعیت هارو بر همه روشن کند . دیگر حضرت رقیه در خرابه ی شام نمیبود .
اصلا همون موقع یزید خارجی هارو دعوت کرده بود تا قدرت خودش رو بهشون نشون بده ( با ازبین بردن امام) ولی وقتی حضرت زینب و امام سجاد قضیه رو گفتند یک مسیحی به یزید اعتراض کرد که یزید جا در جا او را کشت !

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

ببخشيد اين حرفو ميزنم ولي بهتر نيست بريد سراغ درستون و فهميدن جواب اين سوالات زيبا رو به سال هاي اتي كه بيشتر بيكاريد معوق كنيد؟؟! از اين جهت گفتم كه الان برهه ي خيلي سرنوشت سازيه چه تو المپياد چه كنكور...ثانيا هم كه شايد اين بحثا تو ايريسك خلاف قوانين نباشه اما بالاخره با رسالت ايريسك زياد هم راستا نيست، باور كنيد بهتره الان درس بخونيد! موفق باشيد :)

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

ببخشيد اين حرفو ميزنم ولي بهتر نيست بريد سراغ درستون و فهميدن جواب اين سوالات زيبا رو به سال هاي اتي كه بيشتر بيكاريد معوق كنيد؟؟! از اين جهت گفتم كه الان برهه ي خيلي سرنوشت سازيه چه تو المپياد چه كنكور...ثانيا هم كه شايد اين بحثا تو ايريسك خلاف قوانين نباشه اما بالاخره با رسالت ايريسك زياد هم راستا نيست، باور كنيد بهتره الان درس بخونيد! موفق باشيد :)
بله مسعود خان شما درست میگید ولی این کار های منه
این چند شب از درس کم کردم و فقط نکاتیو که از معلم ها یا شیخ مدرسه پرسیدم جمع کردم
باور کن این کارها بیشتر از 10 دقیقه در روز نمیگیره
راستی ممنون از تذکرتون :5:

لایک ها
195

واقعا خاک خورد دیگه ها‏!کسی سوالمو صفحه2جواب نمیده‏!‏‏?خودم جوابشو بگم‏?راسی تاسوعا وعاشورا بر شما تسلیت...

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

خوب یه گردو غباری رو بگیریم پس :3:
4.امام 1 شب قبل از عاشورا را مهلت گرفتند برای عبادت خدا که بسیار نزد ایشان شیرین بود .پس نمازمون و بقیه ی عباداتمونو سر سری نگیریم !

5. سعی کنیم همه ی کارهامونو با هدف انجام بدیم مثلا درس خوندنمون برای خدا باشه و برای هدف مقدسی باشه تا اون کار عادی هم سودمند باشه !

لایک ها
195

من حال سبز نوشتنو ندارم‏!‏6یا5‏_طرف کفر نگاه قوم وقبیله ای داشت ولی هرکی میخوای باش با حسین...مث غلام سیاهه که گفت:اوفیت‏!‏

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من حال سبز نوشتنو ندارم‏!‏6یا5‏_طرف کفر نگاه قوم وقبیله ای داشت ولی هرکی میخوای باش با حسین...مث غلام سیاهه که گفت:اوفیت‏!‏

لایک ها taha

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

ما اکثر العبر و ما اقل العتبار
سخن کوتاه کنم . جمله ی بالا خودش همه چیزو میرسونه

7 یادمون باشه که چی بودیمو چی شدیم
8 . امام شبه عاشورا از حساب حرف میزنند . خیلی حرفه که امام حسین دردانه ی عالم از حساب حرف بزنه . ماها که هر روزمون با گناه پس ....
9 یادمون باشه که افتخاره امامانه ما عبودیت خدا بود و بس

بالا