مدرسه ها شروع ميشن

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260
احساستون ازاينكه كم مونده مدرسه ها شروع بشه چيه؟:87:

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260
پاسخ : مدرسه ها شروع ميشن

من كه دپرسم اصلن دلم نميخواد تابستون تموم بشه:2::12::181::178:

لایک ها MUTE

Ss_20

New Member
لایک ها
452

من اصلا نمیخوام حالاها برم مدرسه....دوست ندارم بعضی از دبیرارو ببینم..:152:

Fatima !!!!!

New Member
لایک ها
101

من از این که مدرسه ها داره شروع میشه از خوشحالی شبا خوابم نمیبره ! خدایا ! یعنی میشه ! یعنی واقعیته ! همه کتابامو پیش خونی کردم همه تستارو زدم واسه دیدن معلما لحظه شماری میکنم ! وااااااااااااای خدا جون ! میدونستین من اصلا اهل دروغ گفتن نیستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :65::65::65:

aida-v

New Member
لایک ها
32

منم دلم نمیخواد ولی نه واسه این که درسا شرو میشه من اصولا با درس خوندن مشکلی ندارم حوصله ی بعضی معلمارو ندارم که بازم میخوان بزنن تو سرمون که المپیاد چیه؟ بشین کنکورتو بخون به یه جایی برس حوصله ی دیدن افرادی رو ندارم که با وجودی که هیچی راجع به المپیاد نمیدونن بازم نظر بیخود میدن کسایی که میبینن ما داریم واسه المپیاد خودکشی میکنیم (منظورم از نظر درسی بودا)ولی به جای امیدواری دادن حرف مفت میزنن (ببخشید عصبانیم ) حوصله ی دیدن مشاورا رو که میخوان باز شرو کنن که بابا المپیاد زندگیت نیست (کاملا برعکسه)بشین یکم ادبیات بخون (با توجه به این که هیچ استعداد و علاقه ای به زبان فارسی ندارم ) دوستان و عزیزانی(بهتر بود بگم دشمنان ) رو که وقتی بهشون میگم من میخوام طلا بگیرم میگن تا وقتی انرزی و تیز هوشان هستن برا چی طلا رو به تو بدن ؟
حوصله ی دیدن مدیرمون رو ندارم که باز میخواد تهدید کنه که اگه قرار بچه ها قبول نشن کلاسارو کنسل کنیم (توضیحات بیشتر در مورد این پدیده ی ناشناخته در تاپیکی به اسم مدرسه ی ما از نظر یکی از همکلاسی هایم ) حوصله ی نشستن سر کلاس دینی رو ندارم (اه کی اخه دینی دوسداره ؟ ها ..) حوصله ی چک و چونه زدن با مشاورا واسه پیچوندن بی ارزش ترین درس مدرسه (توهین نکردما شاید بعضیا دوسش دارن )یعنی ورزشرو هم دیگه ندارم . حوصله ی بحث بیخود با .. که فکر میکنن( المپیاد یعنی ریاضی و شیمی اصلا المپیاد نیس که ..) . حوصله ی چونه زدن فقط واسه دو ساعت بیشتر کلاس المپیاد رو ندارم و خیلی چیزای دیگه که حوصلشو ندارم ولی ..
بگذریم چون من الان خیلی عصبیم و نمیتونم بی طرفانه نظر بدم و اگه یکم دیگه بنویسم از سایت اخراج میشم پس تا همین جا کافیه ضمنا این که درد دل هیچ دردی رو دوا نمی کنه

shadi2011

New Member
لایک ها
139

خیلی خوشحالم!جدی میگم!
این دو سال سالایین ک من میخوام آیندمو بسازم و یه دست انداز ب اسم کنکور داره(شایدم المپ)ک من باید از روشون رد شم و گازو بگیرم برم تا خود خود موفقیت!
انرژیِ خیلی زیادی دارم واسه شروع!شروعی دوباره!
یاعلی میگیم و میریم ب سمت هدف!:3:

لایک ها
83

منم خوشحالم که داره شروع میشه چون برنامه هام 1 نظم واقعی می گیره!!!:205:

sanaa

New Member
لایک ها
12

آیدا دقیقا حرف دلمو زدییییی

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

منم باايداموافقم معلماادموازمدرسه بيزارميكنن:80:

لایک ها
83

حرفای شما درسته ولی ادم برای رسیدن به ارزوهاش و اهدافش خوب باید یه سری چیزارو تحمل کنه دیگه.
اگه قرار باشه همه از نظر فکر و عقیده با ما موافق باشن اونجوری همه ی ادما عینه هم می شدن خوب!!!

لایک ها
10

من با هیچی مدرسه مشکل ندارم به جز این که باید بریم سر کلاس
اگه نمی رفتیم سر کلاس من هیچ مشکلی نداشتم و هر روز تو خونه واسه خودم المپ می خوندم!!!!!:164:(فکر روشن!!!!!!!!!!)

aida-v

New Member
لایک ها
32

اره خوب مخصوصا معلم شیمیمون (خداییش اینشودیگه ندیده بودم خوبه درسه خودشه ..)
البته مدرسه چیزای خوبی هم داره (اینو نوشتم که فکر نکنید همش نیمه ی خالی لیوانو میبینم )مثلا من از اینکه بچه ها رو میبینم خوشحالم (منظورم دوستای واقعیم بودا..) یا از اینکه معلم حسابانمونو میبینم (ادم بسیار جالبیه ) حتی از اینکه مجبورم تا ساعت 3 بمونم مدرسه هم خوشحالم چون توتابستون ادم هر چقدم المپیاد بخونه بالا خره حوصلش سر میره . از اینکه کلاسای المپیادمون سه برابر میشه هم خیلی خیلییییی خوشحالم
البته خوشحالی هایی که مدرسه برای من ایجاد میکنه به اندازه ی ناراحتیاش نیس ولی از این که وقتی میرم مدرسه احساس مفید بودنم بهم دست میده (بر عکس چیزی که الان هستم )خیلی خوشحال میشم

farshad_d

New Member
لایک ها
14

احساس خوبی دارم.چون میریم مدرسه جدیدمون:231:

بالا