پاسخ : مدرسه یا ؟؟؟؟؟
از مدرسه می ترسین؟
وقتی مدرسه ها باز میشن چه حالی پیدا می کنین؟
اصلا از مدرسه خوشتون میاد؟
اصلا مدرسه رو تعریف کنین.
جواب سوال اول: نه براي جي اخه من بايد بترسم؟!مكه لولوخور خورست؟؟!!!!
اتفاقا اين كادر مدرسه ست ك از بايد از شيطوني هاي ما بترسه!!!(البته نمي شه كفت ترس!)
سوال دوم: احساس خوبي دارم جون يكي هس ك وقتي سوالي رو متوجه نمي شم بهش بيله كنم و تا حده مرك زيره فشار قراربدم تا يه مسله رو درس حسابي برام توضيح بده!
سر كلاس با معلما بحث كنم (بحث علمي منظورمه!)....مج شون رو بكيرم....و مهم تر از همه دوستام رو مي بينم باهاشون حال مي كنم و كلي دليل ديكه!
سوال سوم: بلي كاملا ب طور واضح دارم مي كم من ديوانه ي مدرسه إمبان تمام كمبود هاش!
سوال جهارم: مدرسه مكاني ك دركذشته تنها راه يادكيري و تدريس ب افراد علاقه مند بود ولي الان متاسفانه ي جيزايي فرق كرده ك اصلا خوب نيس،اصلا و شايد ي كم ناراحتي مناز مدرسه همين باشه!
امروزه اكثر دانش اموزان فقط ب فكر نمرن نه كاري ب دوستي دارن و نه حتي فهم شون از يك درس!
واقعن امروزه كم تر كسي بيدا مي شه ك درس رو فقط و فقط برا خوده درس بخونه ....و متاسفانه اين دوستان درمواجهه با افرادي ك با علاقه درس مي خونن از محرك هاي دفاعي جون: اه جقدر خر مي زني و كشتي خودتو.....كتابو ديكه جويدي.....و....استفاده مي كنن وكاهي بعضي ها هم ب جاي اينكه خودشون رو ب فردي برسونن(از لحاظ درسي!)سعي مي كنن اون رو نااميد كنن ...اعتماد ب نفسش رو بكيرن و ......ك من واقعن براشون متاسفم!
اكر تو جشماي اين افراد نكاه كنيد متوجه ميشيد ك جشماشون دارن داد مي زنند ك "من احمق هستم،احمق"