سلام دوستان!!
میدونم که برای خیلی ها این موضوع مدیریت زمان یک موعضلی شده در زندگی عادیشون و همینم باعث شده که برنامه ریزی خوبی در انجام کار هاشون نداشته باشن! وبنده هم از این امر مثتثنی نیستم!
برا همین من این تاپیک روزدم تا هر پیشنهاد ی دراین رابطه دارین یا مطلب به درد بخور در اختیار همدیگه قرار بدین! اولشم خودم شروع می کنم!!
من میخوام یک سری امار بدم از یک عمر معمولی یک انسان 60 تا 70 ساله بدم!! البته اینها میانگین هستناا!!! وتقریبی!!
میگن 8 روز ازندگیتون رو شما صرف بستن بند کفشاتون کردین
انتظار چراغ قرمزراهنمایی و رانندگی یک ماه از عمرتون رو مییره
گرفتن شماره تلفن یک ماه از عمر شما رو میگیره(دقت کنید فقط گرفتن شماره تلفنا نه صحبت کردن)
سه ماه از عمر اپارتمان نشینان در اسانسور میگذره
سه ماه از عمر رو مسواک زدن میگیره
5 ماه انتظار برای رسیدن اتوبوس
استحمام 6 ماه تا یک سال
4سال عمرتو تو wc میگذرانی(با عرض معذرت)
10 تا 15 سال عمر برای تماشای تلوزیون(حالا چقدرش مفید بوده خدا میدونه)
20 سال از این 60 یا 70 سال رو در خواب هستیم
یعنی اگر ما بتونیم 1 ساعت از خواب روزمون کم کنیم ببنید چقدرما فرصتمون زیاد میشه! چقدر جلو می افتیم؟!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
با این اماری که عرض کردم حالا چی کار کنیم که از عمرمون بهترین استفاده رو بکنیم؟
میدونم که برای خیلی ها این موضوع مدیریت زمان یک موعضلی شده در زندگی عادیشون و همینم باعث شده که برنامه ریزی خوبی در انجام کار هاشون نداشته باشن! وبنده هم از این امر مثتثنی نیستم!
برا همین من این تاپیک روزدم تا هر پیشنهاد ی دراین رابطه دارین یا مطلب به درد بخور در اختیار همدیگه قرار بدین! اولشم خودم شروع می کنم!!
من میخوام یک سری امار بدم از یک عمر معمولی یک انسان 60 تا 70 ساله بدم!! البته اینها میانگین هستناا!!! وتقریبی!!
میگن 8 روز ازندگیتون رو شما صرف بستن بند کفشاتون کردین
انتظار چراغ قرمزراهنمایی و رانندگی یک ماه از عمرتون رو مییره
گرفتن شماره تلفن یک ماه از عمر شما رو میگیره(دقت کنید فقط گرفتن شماره تلفنا نه صحبت کردن)
سه ماه از عمر اپارتمان نشینان در اسانسور میگذره
سه ماه از عمر رو مسواک زدن میگیره
5 ماه انتظار برای رسیدن اتوبوس
استحمام 6 ماه تا یک سال
4سال عمرتو تو wc میگذرانی(با عرض معذرت)
10 تا 15 سال عمر برای تماشای تلوزیون(حالا چقدرش مفید بوده خدا میدونه)
20 سال از این 60 یا 70 سال رو در خواب هستیم
یعنی اگر ما بتونیم 1 ساعت از خواب روزمون کم کنیم ببنید چقدرما فرصتمون زیاد میشه! چقدر جلو می افتیم؟!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
با این اماری که عرض کردم حالا چی کار کنیم که از عمرمون بهترین استفاده رو بکنیم؟