مراحل زندگی

Rostami

New Member
لایک ها
15
We have 3 stages of life………..

Teen age

Have Time + Energy …but No Money

Working Age

Have Money + Energy …but No Time

Old age

Have Time + Money …but no Energy

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
به نظر من تو زندگي يه چيز مهم داريم قدرت انتخاب كه توي يه برهه از زمان نمود بيشتري داره(حدود همين سن ما يه كم بالا و پايينتر) اما متاسفانه عموما در اين زمان شعور انتخاب نداريم.نتيجه اش ميشه انتخاب هاي خيلي از ما آدما
كي ميدونه وقتي من انتخاب كردم فيزيك از روي شعور و درك كافي بود يا نه!واقعا يه روز نميگم عجب اشتباهي كردم؟!
هرچند الان به خودم و تصميمم ايمان دارم !!!

اين ديدگاه منه از مراحل زندگي!(دومرحله قدرت انتخاب داري شعور نداري قدرتت كم ميشه شعورش رو پيدا كردي!!!)
البته ديدگاه شما نسخه اي نيس كه بشه واسه همه اقشار جامعه پيچيد!
مثلا قشر مرفه ما هميشه پول داره وقت داره انرژي داره اما گروه فقير نه پول دارن نه وقت(هميشه دارن دنبال پول ميدون اما ندارن!) نه انرژي(وقتي تمام وقتت رو دنبال پول ميدوي و نداري انرژي واسن ميمونه؟!)

kquran

New Member
لایک ها
18
با تشکر از محمد جون گلم...
بای دعرض کنم که مهرناز خانم کاملا حرف کلی زدن آقا محمد...
و حالا شما وایستادید دارید آسیب شناسی اجتماعی شو تحلیل می کنید!؟

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
kquran:ما هم ميدونيم حرف كلي زدن آقا محمد! نگفتيم كه حرف بدي زدن!(واقعا اين حس القا شده كه ما ميگيم بد؟؟!!!)
خب الان يه مدت داريم مسائل اطراف رو بررسي ميكنيم بحث ميكنيم با ملت درباره مسائل اجتماعي و پيامدهاشون در جامعه!فك كنم اين باعث شده تمام مسائل رو بخواييم آسيب شناسي اجتماعي كنيم به قول شما!

در كل جسارتي شده شرمنده همه!
فعلا بسي ناراحتيم كه داريم ميريم پايتختِ شلوغ!حداقل سهم ما شريف نبود كه بشه اونجا رو اندكي تحمل كرد!:(

sad اينجا اصلا شبيه يه آدم دپ زده نيس كه!!!

Rostami

New Member
لایک ها
15
آره خب مطلبم کلی بود ولی به نظر خودم بیشتر شبیه به شرح حال اعضای فعال و درس خون و نه چندان پولدار 8) این سایته!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
با هر 2 طرف دعوا موافقم
یعنی:ا-محمد و محمد مهدی 2-خانم مهرناز

Rostami

New Member
لایک ها
15
پس نویسنده مطلب چی؟ :roll:

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
میگم احیانا نویسنده مطلب اسمش محمد نیست؟

Mehrnaz

New Member
لایک ها
5
mjbbaha گفت
با هر 2 طرف دعوا موافقم
یعنی:ا-محمد و محمد مهدی 2-خانم مهرناز
عاليه!از اين بهتر نميشه!
mjbbaha ‍، دوست عزيز از حرفتون بسي سپاس گزاريم!!!اين چه حرفيه شما ميزنيد؟!دعوا؟؟!!عجيبه!يكي نبودن نظرات يا برداشتهاي مختلف از حرفهاي ديگران ميشه دعوا؟!
ما كه دعوا نداريم!مگر ساير دوستان باما دعوا داشته باشن(دلشوم مياد؟!دارم ميرم دانشگاه ناراحتم... :lol: :lol: )

دوباره ذكر ميكنيم جسارتي شد شرمنده همه :wink:

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
نه بابا هرجا یه بحثی پیش میاد واسه اینکه شلوغش کنیم میگیم دعوا!!!!!!!

Rostami

New Member
لایک ها
15
mjbbaha گفت
میگم احیانا نویسنده مطلب اسمش محمد نیست؟
فعلا که دوستان دارن اوج استعدادشون در منحرف کردن بحث رو توی این تاپیک به نمایش میذازن! :(

kquran

New Member
لایک ها
18
Mehrnaz گفت
kquran:ما هم ميدونيم حرف كلي زدن آقا محمد! نگفتيم كه حرف بدي زدن!(واقعا اين حس القا شده كه ما ميگيم بد؟؟!!!)
خب الان يه مدت داريم مسائل اطراف رو بررسي ميكنيم بحث ميكنيم با ملت درباره مسائل اجتماعي و پيامدهاشون در جامعه!فك كنم اين باعث شده تمام مسائل رو بخواييم آسيب شناسي اجتماعي كنيم به قول شما!

در كل جسارتي شده شرمنده همه!
فعلا بسي ناراحتيم كه داريم ميريم پايتختِ شلوغ!حداقل سهم ما شريف نبود كه بشه اونجا رو اندكي تحمل كرد!:(

sad اينجا اصلا شبيه يه آدم دپ زده نيس كه!!!
اول تشکر از محمد آقای قلی زاده!
دوم منم نگفتم شما گفتید ایشون حرف بدی زدن...
فقط میگم که اگه زمانی خواستیم آسیب قضیه رو بشناسیم کارمون با مطالعه همراه بوده باشه و صرفا با یه سری مشاهدات(گفتاری و شنیداری)
نخوایم یه مطلبو زیر سوال ببریم یا حتی تاییدش کنیم...
همین!

بالا