shzandi

New Member
لایک ها
7
سلام من سال دومم و امسال می خواهم حتما طلا بگیرم الان دارم الفبای نجوم را می خونم به نظر شما الان چه کتاب یا کتاب هایی برای مرحله اول مهم تر است؟(لطفا اولویت دهید)

platopluto

New Member
لایک ها
1,103
پاسخ : مرحله اول المپیاد نجوم

اجازه گرفتی مدالمو ور داشتی؟؟؟...!!!:D

با عرض پوزش از پیشکسوتان نجومی در آیریسک...
من راهنمایی هایی رو که گرفتم رو میگم.. اگه ناقص بود دوستان اگه چیزی به نظرشون رسید تکمیلش کنن :)...
الفبا به نظرم خیلی ساده توضیح داده و بخونیش خوبه و بد نیست، ولی واسه خوندن جدی کتابای بیشتری رو باید بخونی...
اسمارت واسه ی کروی خوبه. هالیدی که حتما..(واسه فیزیک هم به خودم خیلی کمک کرد.) . واسه مکانیک: فولز. سایمون. آریا (استادان تاکیدشون روی فولز و آریا هست). البته توصیه کردن که اول اختر کامل بشه بعد برم سراغ مکانیک.. واسه اختر فیزیک هم: modern astrophysic (ترجمه هم شده به فارسی). هارولیت . فیلیپس. اریکا بوم. fandamental astronomy . آخری رو فکر کنم فارسی ترجمه نشده
و همینطور orbital mechanic .
واسه کیهان شناسی هم ryden
خودم astronomy principles and pracrtice رو هم میخونم
و البته حساب دیفرانسیل توماس.
بازهم پوزش از خدمت پیشکسوتان
راستی اینایی که گفتم کلی بودن ها..
یعنی اگه همشو توپ توپ باشی مرحله اول رو شاخشه...!!!

amir_j

New Member
لایک ها
235

من اخترفیزیکو گذاشتم واسه اخر :23:
اریا رو هم نخواهم خواند .
البته توصیه کردن که اول اختر کامل بشه بعد برم سراغ مکانیک
فرقی نداره مهم اینکه همه رو بخونی و برای همه ی مباحث نمونه سوال حل کنی ...!

astronomier

New Member
لایک ها
13

همه کتابهایی که گفته شده خوبن اما مهم ترین مسئله اینه که بدونیدازهرکدوم چقدرلازمتون میشه(طبق نظراستادالمپیادما)مثلا مدرن خوبه امااریکا کامله یعنی مدرن لازمه ولی اریکا بیشترمال مرحله 2به بعدبه کارمیره.برای اینکه بدونیدچه سرفصل هایی لازمه بهتره جزوه المپیادیکی که می خونه روداشته باشید.یک نکته دیگری که همه استادهای من به من توصیه می کنن وقت گذاشتن روی توانایی تفسیروحل مسئله+کارباماشین حساب وسرعت عمله(البته بهتره این دوتاآخری نزدیکای المپیادباشه خصوصااگه منابعتون سوالات المپیادهای سال قبله)وهمین طوردقت.این هاصرفانظرات وتجارب شخصی من واستادامه اگه نقص یانقضی دیده میشه لطفا ببخشید.

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

من اخترفیزیکو گذاشتم واسه اخر :23:
اریا رو هم نخواهم خواند .

فرقی نداره مهم اینکه همه رو بخونی و برای همه ی مباحث نمونه سوال حل کنی ...!
داداش من منظور استادم این بود که اگه همرو باهم بخونم راندمان کار میاد پایین، یعنی بهتره اول یه مبحث جا بیفته بعد برم سراغ مبحث بعد..
اخترو گذاشتی آخر..؟
اونوقت میشه یه سوال فنی بپرسم؟ الان دقیقا چی می خونی؟:65:

amir_j

New Member
لایک ها
235

مکانیک میخونم .....
انشاءالله بعد مدتی اخترفیزیکو استارت میزنم

لایک ها
55

کلا برا نجوم مکانیک و ریاضیت باید عالی باشه...

ezbp1

New Member
لایک ها
20

کلا برا نجوم مکانیک و ریاضیت باید عالی باشه...
سلام من سال دومم و پارسالم مرحله اول قبول شدم ولی فکر کنم اشتباهی کارناممو صحیح کرده بودند.
حالا ولش کن من میخوام ریاضی رو برای المپیاد یعنی انتگرال و حد ومشتق رو کامل یاد بگیرم شما چه کتابی برای ریاضی پایه المپیاد خوندید؟

لایک ها
55

من خودم برا ریاضی المپیاد جلد یک توماس یکو خوندم (توماس 1 خودش دو جلده)همین کافیه.

بالا