- لایک ها
- 125
سلام
میدونم خیلی خیلی زوده
و همین جا هم از همه کسایی که دارن برای مرحله2 میخونن ارزوی موفقیت می کنم انشالا همه قبول شن
بریم سر اصل مطلب :ببخشید میشه یه راهنمایی کنید ویه برنامه برای من بذارید ولیست کتابای مورد نیازی که باید بخرم رو بذارید البته علاوه بر اونایی که دارم:
لیست کتابایی که خوندم:
فصل های 1.2.3.4شیمی 2رو خوب خوندم و تست هاشو زدم و فصل 5 رو نخوندم / همچنین فصل های 1.2شیمی 3 رو خوندم و تسلط نسبتا خوبی روی فصل 1 دارم و فصل 2رو هم75%ام فصل 3رو اصلا نخوندم .کتاب های تستی که میزنم :کتاب تست مبتکران مهندس بازرگانی شیمی 2وشیمی3هست .
10فصل از مورتیمر رو هم خوندم البته تمریناشو حل نکردم و شیمی الی دکتر سیدی رو هم خوندم اینم بدون حل تمرینات . سیمی توصیفی عناصر دکتر عابدینی بدون حل تمرینات
کتابایی که دارم میخونم:
ساختار اتم ها ومولکول ها دکتر عابدینی
چگونه مسائل شیمی را حل کنیم و
خوندن از دوباره شیمی مورتیمر
کتابایی که دارم:
1-شیمی عمممی چارلز مورتیمر جلد های 1و2
2-شیمی عمومی با نگرش کاربردی تالیف اسمیت اسموت پرایس
3-شیمی الی دکتر سیدی
4- شیمی توصیفی عناصر دکتر منصور عابدینی
5-ساختار اتم ها ومولکول هادکتر منصور عابدینی
6-مکانیسم واکنش های الی دکتر علی سیدی
7واکنش های شیمیایی مرتضی خلخالی(کتاب 3)
8- المپیاد نشر یکان تالیف شورای نویسندگان
9-جلد اول و دوم کتاب المپیا دهای شیمی از ابتدا تاکنون محمد نجم زاده البته جلد 1 چاپ 83و جلد2 چاپ 85 هست
10شیمی پیشدانشگاهی (جلد های 2و3و4) از مجموعه 5جلدی نوشته چارلز مورتیمر و اورلیش مولر\:::: جلد 2:حالتها وقانونمندیهای ماده///جلد3::اسید ها بازها و الکترو شیمی //جلد 4:عنصرو ترکیب ها///
11-کتاب های شیمی مداری سالهای 69-68 تالیف دکتر علی سیدی . دکتر منصور عابدینی . محمد مهربان. مرتضی خلخالی سال های دوم. سوم.چهارم دبیرستان
12 اراده اهنین و تصمیم جدی
بازم ازهمه عذر خواخی میکنم
میدونم خیلی خیلی زوده
و همین جا هم از همه کسایی که دارن برای مرحله2 میخونن ارزوی موفقیت می کنم انشالا همه قبول شن
بریم سر اصل مطلب :ببخشید میشه یه راهنمایی کنید ویه برنامه برای من بذارید ولیست کتابای مورد نیازی که باید بخرم رو بذارید البته علاوه بر اونایی که دارم:
لیست کتابایی که خوندم:
فصل های 1.2.3.4شیمی 2رو خوب خوندم و تست هاشو زدم و فصل 5 رو نخوندم / همچنین فصل های 1.2شیمی 3 رو خوندم و تسلط نسبتا خوبی روی فصل 1 دارم و فصل 2رو هم75%ام فصل 3رو اصلا نخوندم .کتاب های تستی که میزنم :کتاب تست مبتکران مهندس بازرگانی شیمی 2وشیمی3هست .
10فصل از مورتیمر رو هم خوندم البته تمریناشو حل نکردم و شیمی الی دکتر سیدی رو هم خوندم اینم بدون حل تمرینات . سیمی توصیفی عناصر دکتر عابدینی بدون حل تمرینات
کتابایی که دارم میخونم:
ساختار اتم ها ومولکول ها دکتر عابدینی
چگونه مسائل شیمی را حل کنیم و
خوندن از دوباره شیمی مورتیمر
کتابایی که دارم:
1-شیمی عمممی چارلز مورتیمر جلد های 1و2
2-شیمی عمومی با نگرش کاربردی تالیف اسمیت اسموت پرایس
3-شیمی الی دکتر سیدی
4- شیمی توصیفی عناصر دکتر منصور عابدینی
5-ساختار اتم ها ومولکول هادکتر منصور عابدینی
6-مکانیسم واکنش های الی دکتر علی سیدی
7واکنش های شیمیایی مرتضی خلخالی(کتاب 3)
8- المپیاد نشر یکان تالیف شورای نویسندگان
9-جلد اول و دوم کتاب المپیا دهای شیمی از ابتدا تاکنون محمد نجم زاده البته جلد 1 چاپ 83و جلد2 چاپ 85 هست
10شیمی پیشدانشگاهی (جلد های 2و3و4) از مجموعه 5جلدی نوشته چارلز مورتیمر و اورلیش مولر\:::: جلد 2:حالتها وقانونمندیهای ماده///جلد3::اسید ها بازها و الکترو شیمی //جلد 4:عنصرو ترکیب ها///
11-کتاب های شیمی مداری سالهای 69-68 تالیف دکتر علی سیدی . دکتر منصور عابدینی . محمد مهربان. مرتضی خلخالی سال های دوم. سوم.چهارم دبیرستان
12 اراده اهنین و تصمیم جدی
بازم ازهمه عذر خواخی میکنم