مرحله دو امسال ...

zahra_b

New Member
لایک ها
76
سلام دوستان.
یه سئوالی هست که عجیب ذهنمو درگیر کرده. شب قبل مرحله دو چی کار باید کنیم؟
:180:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998
پاسخ : مرحله دو امسال ...

باید در رقابت های پرتاب دیسک و دو و میدانی شرکت کنیم!
خب باید بگیریم بخابیم دیگه!کوییز دین و زندگی که نیست بریم شب امتحان همشو بخونیم.اگر قبول بخوایم بشیم یا نشیم اون یک شب هیچ تاثیری نداره!!

zahra_b

New Member
لایک ها
76

بنده ی حقیرم منظورم این نبود که چی بخونیم :d
اخه یه ملتی میرن بیرون برا روحیه
یه تعدادی شب قدر می گیرن و ....

crazyboy

New Member
لایک ها
539

اگر شهر بازی برید خیلی حال میده :d
اصولا برید بیرون شب قبلش به روحیه کمک میکنه ...

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

بریم بیرون!؟؟!!؟؟
شب باید بگیریم بخوابی که فرداش چرت نزنیم!!
من توصیه میکنم یوگا کنید.
برای آرامش و تمرکز.
هر کاری که بهتون آرامش و تمرکز میده.فکر کنم شهر بازی آرامش و تمرکز رو میگیره!!ذهن رو مشغول میکنه!
یا قرآن بخونید.
نمیدونم
هر چیزی که آرامش و تمرکز میده.
من یکبار برای آرامش و تمرکز تا خود صبح امتحان پلی استیشن بازی کردم.
انقدر آرامش داد که سر جلسه خوابیدم!!!:204:

crazyboy

New Member
لایک ها
539

اصلا ! ادم باید جنجالی رفتار که !
با این کارا ذهنت میره تو خواب عمیق بعد که میری سر جلسه سورپریز میشه ...
بنظر من تا توی حوزه امتحان هم رو یه سوال سخت فکر کنید :4:

darrande

Well-Known Member
لایک ها
811

با اجازه بقیه من شب قبل مرحله دو سال قبل رو میذارم
خب اون روز (روز قبل) مرحله دوی کام داشتیم خیلی خوب داده بودم مطمئن بودم قبولم! آمدم به خونه (حدودای ساعت سه بود)! تو همین سایتدر حالی که به شدت رو حیه داشتم ! و بعدش پی به جوب خیلی بد یعنی جوب که نه یه سوال برا مربع ده در ده میخواست من صد در صد رو حساب کرده بودم بعدش روحیه ای برام نموند با اینکه با اون جوب هم بالای همه ی کف های پیشنهادی بودم ولی به هر حال اعصابم خورد شد سعی کردم برای یکی از استادام زنگ بزنم اندکی روحیه بگیرم نکات مرحله دو رو گفت !رفتم بیرون پیاده روی کردم سعی کنید تو جاهای شلوغ نرید تقریبا اثر منفی میذاره بعدش اومدم خونه و شام رو تقریبا کم خوردم سعی کردم 9 تا ده بخوابم بعدش صبحانه رو کامل خوردم و راهیه روز اول شدم البته سعی کردم روحیه خودم رو حفظ کنم به طور مثال با دوستام رفتم کلی چیز گفتیم خندیدیم بعدش سر جلسه هم طبق برنامه قبلی که داشتم بعد حل سوال یک و دو رفتم به بیرون یه دوری زدم و برگشتم سر جلسه! حدود دو ساعت سر جلسه رو سوال سه فکر کردم ولی نتونستم حلش کنم بعدش سعی کردم ایده هایی که اومده بنویسم که خوشبختانه در همین حال که جواب،، ادامه یکی از ایده های من بود پی بردم پس سریع کاملش کردم و با روحیه خیلی زیاد خارج شدم سعی کردم تو روحیه ی بقیه نزنم ولی خب ...
ناهار هم نتونستم بخورم زود رفتم خونه!برای شام خونه عموم دعوت بودیم ولی من نرفتم چون شلوغ بود و ذهن رو آشفته میکرد خونه موندم اصلا هم آن نشدم و اینترنت نیومدم (یادم نیست ولی بهتر بود نمیومدم) فقط برای یکی از استادام زنگ زدم ساعت 8 شب به رخت خواب رفتم ساعت 12 خوابم برد! و بازهم تکرار روز قبل ولی روز دوم سعی کردم دو بار برم بیرون هوا بخورم! البته سر جلسه سوال یک و دو رو حل کردم رفتم بیرون وقتی امدم جواب رو نوشتم حدود ساعت ده بود که فهمیدم جفتشون جوب خورد، اول استرس بدی منو داشت میکشت خدا رو شکر بعد پنج دقیقه بر استرس غلبه کردم کلی سوره خوندم دو باره رفتم اومدم بیرون بعدش در عرض نیم ساعت هم چهار هم پنج حل شد !در پوست خود نمیگنجیدم!سریع وارد کردم نمیخواستم برم بیرون برای پنج دقیقه سر جلسه چشمم رو بستم و سرم رو ی میز گذاشتم بعدش رو سوال شش فکر کردم هر کار کردم حل نشد فقط چند تا ایده نوشتم

crazyboy

New Member
لایک ها
539

با اجازه بقیه من شب قبل مرحله دو سال قبل رو میذارم
خب اون روز (روز قبل) مرحله دوی کام داشتیم خیلی خوب داده بودم مطمئن بودم قبولم! آمدم به خونه (حدودای ساعت سه بود)! تو همین سایتدر حالی که به شدت رو حیه داشتم ! و بعدش پی به جوب خیلی بد یعنی جوب که نه یه سوال برا مربع ده در ده میخواست من صد در صد رو حساب کرده بودم بعدش روحیه ای برام نموند با اینکه با اون جوب هم بالای همه ی کف های پیشنهادی بودم ولی به هر حال اعصابم خورد شد سعی کردم برای یکی از استادام زنگ بزنم اندکی روحیه بگیرم نکات مرحله دو رو گفت !رفتم بیرون پیاده روی کردم سعی کنید تو جاهای شلوغ نرید تقریبا اثر منفی میذاره بعدش اومدم خونه و شام رو تقریبا کم خوردم سعی کردم 9 تا ده بخوابم بعدش صبحانه رو کامل خوردم و راهیه روز اول شدم البته سعی کردم روحیه خودم رو حفظ کنم به طور مثال با دوستام رفتم کلی چیز گفتیم خندیدیم بعدش سر جلسه هم طبق برنامه قبلی که داشتم بعد حل سوال یک و دو رفتم به بیرون یه دوری زدم و برگشتم سر جلسه! حدود دو ساعت سر جلسه رو سوال سه فکر کردم ولی نتونستم حلش کنم بعدش سعی کردم ایده هایی که اومده بنویسم که خوشبختانه در همین حال که جواب،، ادامه یکی از ایده های من بود پی بردم پس سریع کاملش کردم و با روحیه خیلی زیاد خارج شدم سعی کردم تو روحیه ی بقیه نزنم ولی خب ...
ناهار هم نتونستم بخورم زود رفتم خونه!برای شام خونه عموم دعوت بودیم ولی من نرفتم چون شلوغ بود و ذهن رو آشفته میکرد خونه موندم اصلا هم آن نشدم و اینترنت نیومدم (یادم نیست ولی بهتر بود نمیومدم) فقط برای یکی از استادام زنگ زدم ساعت 8 شب به رخت خواب رفتم ساعت 12 خوابم برد! و بازهم تکرار روز قبل ولی روز دوم سعی کردم دو بار برم بیرون هوا بخورم! البته سر جلسه سوال یک و دو رو حل کردم رفتم بیرون وقتی امدم جواب رو نوشتم حدود ساعت ده بود که فهمیدم جفتشون جوب خورد، اول استرس بدی منو داشت میکشت خدا رو شکر بعد پنج دقیقه بر استرس غلبه کردم کلی سوره خوندم دو باره رفتم اومدم بیرون بعدش در عرض نیم ساعت هم چهار هم پنج حل شد !در پوست خود نمیگنجیدم!سریع وارد کردم نمیخواستم برم بیرون برای پنج دقیقه سر جلسه چشمم رو بستم و سرم رو ی میز گذاشتم بعدش رو سوال شش فکر کردم هر کار کردم حل نشد فقط چند تا ایده نوشتم
کلی خوندم !!!! قبول شدی آخر یا نه ؟؟؟؟؟؟؟:4:

darrande

Well-Known Member
لایک ها
811

کلی خوندم !!!! قبول شدی آخر یا نه ؟؟؟؟؟؟؟:4:
خب مسلما آره !پنج تا کامل ازشش تا تو ریاضی حل کنی قبولی!
ضمنا کامپیوتر هم قبول شدم!!:149:البته تو دوره به من گفتن!(مسئول امور انفورماتیک )

Kiarash T

New Member
لایک ها
1

سلام
به نظرم اصلا نمیخواد سوال جدید حل کنی یا مطلب جدیدی بخونی.ذهنتا در گیر میکنه و حتی اگه جواب یکیشا ندونی اعتماد به نفستا کم میکنه
با دوستات هم نمیخواد بری بیرون.اصلا قرار نیست کار خاصی بکنی ،اون روزهم مثل بقیه روزاست فقط باید اعتماد به نفستا حفظ کنی و ذهنتا متمرکز کنی
پیاده روی ،قرآن خوندن ،شنا،بیرون رفتن با خانواده هم پیشنهادا ی خوبیه
موفق باشی:1:

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

دوستان من !! این سرخوشی (!!!) هایی که بعضیاتون میگید برای بعد از مرحله دومه ...
دو سه روز قبل از امتحان استراحت کنید و هر شب زود بخوابید ...
این چند روزه قید بازی کامپیوتر و ایکس باکس و این کوفتا رو بزنید چون گند میزنه به ذهنتون...
گل گاو زبون توصیه ی اغلب بزرگان برای شب قبل از امتحانه ...

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

سلام به همگی
من و یه چندتا از دوستان یه سری توصیه رو که فکر می کردیم برای مرحله2 مفیده اینجا نوشتیم: http://www.irysc.com/forum/t7472-2/#post98852
تمرکزمون روی ریاضی بوده ولی فکر کنم خیلی مطالبش برای همه رشته ها مشترکه
موفق باشین.

لایک ها
84

من دوست دارم شب قبل از امتحان پیش کسایی که دوسشون دارم باشم مث مامان بابا دوستام...........خدا

snake

New Member
لایک ها
80

خب دوستان سلام. دلم واسه اونروزای مرحله 2 خیلی تنگه. به عنوان یه پیر تجربه دار که این مسیرو طی کرده چند تا توصیه میکنم بتون . فقط میگم اینا لزوما با روحیات همه جور نیس ولی اکثرن جواب میده:

*روز قبل از آزمون بهتره درس نخونید. اگه خلاصه برداری دارید 2 روز قبل آزمون کار کنید. خلاصه برداری (حتی تو فیزیک) به آرامش خاطر کمک میکنه. هر چند به نمره ی آزمون کمک نکنه.

*آهنگ و فیلم و بازی و اینا نکنید سر جلسه میاد تو ذهنتون دهنتونو سرویس میکنه. ذهنتونم خسته میکنه.

*تفریح سالمی داشته باشید. مثلا برید با کسی که دوسش دارید کوه(نرید اورست. یه جای کوچولو و خلوت). یا تنها. ترجیحا بیشتر با خودتون باشید. من خودم روز قبل آزمون تفریح سالمی نداشتم. راستش رفتم بولینگ فرداش دستم درد میکرد.

*مراقب خورد و خوراکتون باشید که سر جلسه اذیت نشید. (همشهری های من شاهدن 16 بار رفتم دسشویی روز آزمون.)

* به توصیه ی دوست عزیزم آقای قجری سر جلسه لباس گشاد بپوشید.(البته نه پیژامه). روز قبل از آزمون قلیون هم نکشید لطفا.

*البته همه ی اینا بعد از یاد خدا و اهداف بزرگ زندگیتون جواب میده. همونطور که kitty خیلی قشنگ گفت افرادی که دوس دارینو فراموش نکنید.(من با بهترین دوستم بودم روز قبل آزمون)

*همیلتون هم گل گفت واقعا. گل گاوزبون تاثیر داره یه کوچولو. ولی زیاد نخورید که گندش در میاد.(تو یکی اگه طلا نشی همین لپ تاپو تو سرم خورد میکنم.)

*واسه همتون دعا میکنم. زیاد به فکر آزمون نباشید. هر چی کمتر فکر کنید کمتر پریشون میشید.

(هر کس خواست باهاش حرف میزنم)

snake

New Member
لایک ها
80

سلام
به نظرم اصلا نمیخواد سوال جدید حل کنی یا مطلب جدیدی بخونی.ذهنتا در گیر میکنه و حتی اگه جواب یکیشا ندونی اعتماد به نفستا کم میکنه
با دوستات هم نمیخواد بری بیرون.اصلا قرار نیست کار خاصی بکنی ،اون روزهم مثل بقیه روزاست فقط باید اعتماد به نفستا حفظ کنی و ذهنتا متمرکز کنی
پیاده روی ،قرآن خوندن ،شنا،بیرون رفتن با خانواده هم پیشنهادا ی خوبیه
موفق باشی:1:
شرط میبندم این از بچه های چهارمحاله خودمونه.

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

آقا اجازه ما هم توصیه بکنیم ؟

اگر ساز بلدید یه کم ساز بزنید . لازم نیست خیلی به آهنگه فکر کنید فقط از آرامشش لذت ببرید

ضمنا یه آهنگی بزنید که خیلی خوب بلدید چون میدونم که خودتون درک میکنید .... خراب کردن آهنگ اعصاب خوردی زیاد داره

من که دوست دارم شبش با گیتارم باشم ...

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

دیروز استاد ما توصیه کردن که تحت هیچ شرایطی روز قبل ازمون درس نخونیم و روز قبلش با خانواده بریم پیک نیک کارهای خیلی هیجانی نکنیم و به خودمون هم اسیب جسمی نرسونیم( اونقد شیطونی نکنیم که دست و پامون بشکنه.)

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

دوستان ... این دو روز هیچ سوالی حل نکنید ... به خصوص سوالایی که یه عده (!!) تو این انجمن میذارن و البته هدفشون چیزی جز جبران نقص های علمی خودشون با تضعیف روحیه دیگران نیست ... حتی سوال رو نرید بخونید !! شما با این روحیه برید سر آزمون که خفن ترین فیزیکی هستید که دارید مرحله دو میدید و قراره این قدر این امتحانتون آسون باشه که سر جلسه با خودتون بگید خاک بر سر مولف با این سوالای چرت و آسونش ...
به خدا توکل کنید ...

بالا