mahdiar

New Member
لایک ها
348
خوب كم كم داره مرحله ١ المپيادا نزديك ميشه و بازار المپيادا و آيريسك هم داغ!!:99:
اما شايد بعضيا دوست نداشته باشن كه مرحله يك اونجوري كه هر سال برگزار ميشده، باز هم برگزار بشه (شايدم نه!!!) از تعداد سوالات گرفته تا سطح سوالات و نحوه برگزاري و...

به نظر شما مرحله يك المپياد مورد علاقتون (يا هر المپيادي كه نظري درموردش دارين) چه شكل و شمايلي داشت بهتر مي بود؟؟

iman HN

New Member
لایک ها
2,646
پاسخ : مرحله يك در چه شكل و شمايل؟؟!!!

به نظرم به همون سبکی که در اصل قرار بود سال گدشته بر گزار بشه خوبه یعنی:35تا تستی و15مسئله کوتاه پاسخ...
درجه سختیشم یکم بالا بره بد نیست...چون پارسال خیلی افتضاح بود....

parham_76

New Member
لایک ها
39

هر جوری باشه خوبه فقط باشه!
به نظرم نباید هر سال شکلش تغییر کنه...سوالا مفهومی باشه و وقتش هم مناسب!

tressa

New Member
لایک ها
128

سوالای پاسخ کوتاه در چه سطحیه معمولا؟

لایک ها
207

به نظرم بهتره مطالب حفظی رو کنار بزارن.یه چیزایی مثل شیمی یک.
بعد تعداد سوال ها شصت تا بود خوب بود.
به نظرم همین طوری خوبه که همه ی سوالا تستی باشه.بهتره برای مرحله دوم تشریحی بزارن.

لایک ها
171

به نظر من تو المپیاد مورد علاقه خودم که زیسته اگه سوالا مثل سال قبل نباشه خیلی بهتر میشه.

MEA76

New Member
لایک ها
860

اگه سوالای کوتاه پاسخ وجود داشته باشه برای محاسباتیا تو شیمی خیلی خوب می شه

لایک ها
207

من اینقدر از این سوالاتی که چهار پنج خط توضیح داده یه فرمول هم داده بعد میگه فلان چیز رو حساب کنید بدم میاد که حد نداره.ای کاش راست و پوست کنده بگه چی میخواد.هی میپیچونن سوال رو:117:

FMHFMH

New Member
لایک ها
286

هر جوری باشه فرقی نداره !
فقط توش نامردی نباشه مثل سال قبل که ماشین حسابا مجاز نبود بعد مجاز شد!!!!
واقعاً ما به کجا میریم.............
:219::20::219:

لایک ها
2,386

من كه تا حالا المپياد شيمي ندادم ولي دركل براي مرحله ي اول ، هم پاسخ كوتاه لازمه و هم تستي.

براي اينكه يكنواخت نشه!

لایک ها
56

کاش سطح سوالا کمی بالا تر باشه

لایک ها
2,386

نه میتونن کمی سخت تر بدن !

نهايتش سخت ترين سوالي كه من ديدم اينه كه ميان يه ضريب رو توي معادلات استوكيومتري ، مجهول قرار ميدن!

تازه اين در حد مرحله ي دو هستش نه مرحله ي يك!!!!

باور كنيد سوالاي كتاب مبتكران آقاي بازرگاني ، از سوالاي المپياد ، مفهومي تر و سخت تره!

rayehe

New Member
لایک ها
163

نهايتش سخت ترين سوالي كه من ديدم اينه كه ميان يه ضريب رو توي معادلات استوكيومتري ، مجهول قرار ميدن!

باور كنيد سوالاي كتاب مبتكران آقاي بازرگاني ، از سوالاي المپياد ، مفهومي تر و سخت تره!
ببینین درسته المپیاد شیمی نسبت به بقیه المپیاد ها سطح سوالاتش شاید آسونتر باشه ولی این که دلیل نمیشه بخوایم این جوری قضاوت کنیم دربارش.
مثلا شما که واسه المپیاد فیزیک میخوندی یکی بهت میگفت فیزیک که سخت ترین سوالش اینه که مثلا بازتاب توی آینه ها رو تشخیص بدی خودت ناراحت نمیشدی؟
آخه اینجوری زحمات اون افرادی که خوندن و بعد ها قراره قبول بشن میره زیر سوال.و این سوالاتی که شما دیدین حتما مال المپیاد نبوده.:4::4:

اصلا کلا بچه ها پایه هستین بریم المپیاد رو لغو کنیم بندازیمش واسه سال دیگه تا یکم فرصت بیشتری پیدا کنیم که بخونیم؟؟؟؟من که خودم در این زمینه لغو و اینا چها پایه ام:21::21::4:
امسال وقتش خیلی کم بود:21::21::21::21 اینم یه دلیل قانع کننده واسه لغوش.بی برو برگشت میپزیرند.:4:

لایک ها
56

قطعا سؤالی که شما دیدین سخت ترین سؤال ممکن نبوده!

bemoniri

New Member
لایک ها
200

سوال های استوکیو متری کلا آسونن (به طور مثال دیدم بچه از یک کتاب بزرگ هست (!) فک کنم اسمش 2000 مساله بود حل میکردن)

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

سوال های استوکیو متری کلا آسونن (به طور مثال دیدم بچه از یک کتاب بزرگ هست (!) فک کنم اسمش 2000 مساله بود حل میکردن)
اتفاقا یکی از سخت ترین مباحث استوکیومتریه!
2000 مساله در کل کتاب اسونیه. ولی مثلا مسایل برگزیده بخش پیشرفتش یا بعضی سوالای چگونه مسایل سخته
شما سال اولید. ان شالله یکی دوسال دیگه سوالای سخت استوکیومتری رو میبینید

لایک ها
207

مثل المپیاد ریاضی بشه.که هم کوتاه جواب داره هم تستی.
که میتونی به همه کوتاه پاسخ ها جواب بدی بدون اینکه نمره منفی بگیری.
اینطوری بهتر میشه:)

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

كاملا باحات موافقم...
هر سوالي ميدن بدن فقط خيلي ساده نباشه...مثلا سال قبل اون سوال كه كدام عنصر مايع است چي بود دادن؟
اين اولين سوال كد يك بود و من سر جلسه كلي خنديدم!!!!:71:

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

من فیزیکیَم
نمیدونم چرا ته دلم افتاده امسال میخوان تلافی پارسالم در بیارن و یه امتحان در حد لالیگا بگیرن !
یعنی پدرمونو در بیارن
ببینین درسته المپیاد شیمی نسبت به بقیه المپیاد ها سطح سوالاتش شاید آسونتر باشه ولی این که دلیل نمیشه بخوایم این جوری قضاوت کنیم دربارش.
مثلا شما که واسه المپیاد فیزیک میخوندی یکی بهت میگفت فیزیک که سخت ترین سوالش اینه که مثلا بازتاب توی آینه ها رو تشخیص بدی خودت ناراحت نمیشدی؟
آخه اینجوری زحمات اون افرادی که خوندن و بعد ها قراره قبول بشن میره زیر سوال.و این سوالاتی که شما دیدین حتما مال المپیاد نبوده.:4::4:

اصلا کلا بچه ها پایه هستین بریم المپیاد رو لغو کنیم بندازیمش واسه سال دیگه تا یکم فرصت بیشتری پیدا کنیم که بخونیم؟؟؟؟من که خودم در این زمینه لغو و اینا چها پایه ام:21::21::4:
امسال وقتش خیلی کم بود:21::21::21::21 اینم یه دلیل قانع کننده واسه لغوش.بی برو برگشت میپزیرند.:4:
ببخشید خانوم قصد کسی توهین نیست
همه ی عالم میدونن که سوالای المپیاد شیمی راحته و برای همین راحتیشه که خیلی طرفدار داره
حتی خیلی از تستای مرحله دوی شیمی رو ( دقت کنید تستاش نه تشریحیاش ) میشه تو کنکور هم داد
اگه بهمن بازرگانی رو خوب خونده باشید راحت مرحله اول 60-70 درصد میزنید
یکی از دوستای ما تفننی بهمن بازرگانی رو اونم فقط شیمی 2ش رو خوند ، اومد سر جلسه 40-50 زد
اما توی المپیاد شیمی یه بحث دیگست اونم بحث رقابته
مثلاً شاید شما تو فیزیک 20 درصد بزنید با خیال راحت بشینید برا مرحله 2 بخونید اما شیمی 60 درصد بزنید باید به فکر کنکور باشید
شیمی اصولاً پیچش خاصی نداره ولی رقابت بالاست
اما ریاضی و فیزیک رو میتونن شدید بپیچونن به حدی که اصلاً یه وعضی !

MEA76

New Member
لایک ها
860

* تاپیک داره از بحث اصلیش منحرف می شه
.
.
.
ما هم به این امر کمک می کنیم:4:

استوکیومتری از جمله مباحث نمره پرون تو المپیاده هم میشه سوالای خیلی سخت طرح کرد،هم سوالایی که به خلاقیت نیاز داره.باور کنید می شه.

نمره پرون بودنشم به خاطر سوتیایی که می شه تو سوال گنجوند.نمونه بارزش سوال 2 مرحله 2 دوره 22!

سوال خیلی جا داشت برای سوتی دادن.

بالا