تازه بد نیست بدونبید که این چیزی که الان توی مرحله دو اتفاق افتاد توی امتحانات انتخاب تیم همین امسال چند بار اتفاق افتاده ( یه بار 2 تا از 3 تا سوالای امتحانشون سوالای فوق العاده معروف و تکراری ای بوده ( یکیشون عین همون بوده و دیگری فقط فرمشو تغییر داده بودن !!)) . و این باز هم جای تاسف داره ...
من کفو نمره ی خودم اعلام میکنم(اگر اونایی رو که به نظر خودم درست حل کردم،7بگیرن)
35
رکورد جدید در باشگاه دانش پژوهان جوان: برای اولین بار کف به 5 می رسه
من بعید می دونم که نمره ی قبولی به 35 برسه. شاید 32 یا 33 کف قبولی باشه.بنابرین اون هایی هم که حدود 4.5 از 6 شدند، به شرط این که راه حل هاشون رو دقیق نوشته باشند، شانس قبولی دارند.
mak fekr mikardam emrooz kheili sakht tar beshe az dirooz vali dirooz 2 ta soalo nesfi hal kardam ama emrooz har setasho hal kardam !!!!!! ba in ke too tarkibiat milangam ama enghadr tarkibiyatesh asoon bood ke manam halesh kardam
آقای شریفی شما این رقم رابر چه مبنایی می گویید .سوالات امسال باسوالات سال 88و89هیچ فرقی نداشت تنها مولفه ای که عوض شده سطح بچه ها شاید 3 نمره بالاتر رفته.
من بعید می دونم که نمره ی قبولی به 35 برسه. شاید 32 یا 33 کف قبولی باشه.بنابرین اون هایی هم که حدود 4.5 از 6 شدند، به شرط این که راه حل هاشون رو دقیق نوشته باشند، شانس قبولی دارند.
سلام محمد جان! من با كف 31.5 موافقم! بعيد مي دانم تعداد زيادي از دانش آموزان توانسته باشند دوگونه شمردن تركيبيات را كامل كنند. واقعا براي تركيبيات ايران متاسفم!
سلام محمد جان! من با كف 31.5 موافقم! بعيد مي دانم تعداد زيادي از دانش آموزان توانسته باشند دوگونه شمردن تركيبيات را كامل كنند. واقعا براي تركيبيات ايران متاسفم!
سلام بر تو ای مرتضی. متاسفانه همون طور که میگی تعداد بچه هایی که سوال 6 رو حل کردند، زیاد نیست. البته سوال 4 رو هم بعضی از بچه ها که انتظار می رفت حل کنند، حل نکردند.
من هم با این تظر موافقم و احتمال هست که فردا سخت بشه
من که فکر نمیکنم کف از 28 بالاتر بیاد
راستی چند نفری بودن که میگفتن سوال یک امروز تکراری بوده آیا این حرف صحت داره یا نه ؟؟
سلام به گذشتگان! ایده این سوال شبیه سوال 1 سال 76 بوده ...
1)اگر x و y دو عدد طبیعی باشند به طوری که داشته باشیم \( 3x^2\;+\;x\;=4\;y^2\;+\;y \) آنگاه ثابت کنید که x-y مربع کامل است