M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : مسئله استوکیومتری گازها

این که به imi007 پست دادی جونم!:10:
لطف کنید تایپیک رو مطالعه کنید متوجه موضوع میشید!!!!
به این میگن بحث درباره سوال نه مسخره کردن!!! هیج یک از اعضای ایریسک این قصد رو ندارن چون میدونن اینجا سایت علمیه! فروم خنده و بازی و مسخره کردن نیست! انگار زیاد اشنایی ندارید!
در هر حال بحث رو تموم کنید چون بحث دو نفره تو تایپیک خلاف قوانین سایته و پستها پاک میشه!!!

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

اتفاقا خیلی هم دور از ذهن هست :4:
میشه بگید سوال تو کدوم کتاب بود؟؟
کتاب امتحانات دبیر روهینا!:197:

rayehe

New Member
لایک ها
163

آره اتفاقا توی یکی از تستای کتاب نوبل(من زیاد قبولش ندارم) بازده بالای 100 % میشد.حالا یه سوال میشه بگین واسه چی دور از ذهن نیست؟:7:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

آره اتفاقا توی یکی از تستای کتاب نوبل(من زیاد قبولش ندارم) بازده بالای 100 % میشد.حالا یه سوال میشه بگین واسه چی دور از ذهن نیست؟:7:
منظور اقای imi007 این بود که اگه سدیم + اب کنیم از لحاظ تئوری برابر با سدیم هیدرید و اکسیژن میشه. ولی از لحاظ عملی خیر!

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

منظور اقای imi007 این بود که اگه سدیم + اب کنیم از لحاظ تئوری برابر با سدیم هیدرید و اکسیژن میشه. ولی از لحاظ عملی خیر!
این فقط یه دلیل واسه عدم غلط بودن سواله!!!! من خودم هم معتقدم این واکنش می تونه رخ بده...نرم افزار crocodile chemistry رو بگیرید استفاده کنید تا به حرفم برسید!:69:
ولی حرف شما رو هم رد نمی کنم!!!!!(خلاصه هم استانیا باید به درد هم بخورن یا نه!:197:)

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

این فقط یه دلیل واسه عدم غلط بودن سواله!!!! من خودم هم معتقدم این واکنش می تونه رخ بده...نرم افزار crocodile chemistry رو بگیرید استفاده کنید تا به حرفم برسید!:69:
ولی حرف شما رو هم رد نمی کنم!!!!!(خلاصه هم استانیا باید به درد هم بخورن یا نه!:197:)
اقای حسین نژاد من کروکدیل رو دارم.ولی الان شرایط استفادشو ندارم. شما واقعا مطمئنید که رخ میده؟؟؟

لایک ها
0

فایل های المپیاد های شیمی سال های قبل را پیدا نمیکنم لطفا کمکم کنید و همچنین تدریس مباحث شیمی شال سوم دبیرستان را ............................. .:84:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

بحث از کجا به کجا رسید!!!!
تو شیمی واکن، هیچ چیز غیر قابل تصور نیست...حتی ممکنه یه ترکیب غیر قابل تصور تشکیل بشه...

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

سوالتون غلطه

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

اینو که همه می دونن...مهم راه های ابتکاری واسه حل مسئلس!!!!

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

الان شما راهی ابتکار کردین؟

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

آره دیگه...این که سدیم با آب سدیم هیدرید بده با اکسیژن یا فرم های دیگه ی واکنش یکم غیر عادیه!!!!:95:

mehran_151m

New Member
لایک ها
89

برعکسش شاید ممکن باشه چون توی بهشتی خونده بودم که هدرید های K,Rb,Cs تو هوا منفجر میشن از اون جایی که گاز نیتروژن خیلی غیرفعاله احتمالا منظورش این بوده که با اکسیژن واکنش میده.ولی فکر نکنم این واکنش تعادلی باشه که بشه تو هر دو جهت پیش برد.

بالا