مسئله ساعت(s.a.kh) |(خودم ساختم)|

s.a.kh

Active Member
لایک ها
94
اگر در جایی باشیم که زمان جزء ابعاد نباشد و ساعتی در دست داشته باشیم.آیا ساعت ما حرکت می کند؟

sepidfekr

New Member
لایک ها
637
پاسخ : مسئله ساعت(s.a.kh) |(خودم ساختم)|

اگر در جایی باشیم که زمان جزء ابعاد نباشد و ساعتی در دست داشته باشیم.آیا ساعت ما حرکت می کند؟
ببینید ساعت هیچ ربطی به بعد زمانی نداره اگه باطری داشته باشه کار میکنه چون چرخ دندست و یه دستگاهه ربطی به بعد نداره!!!:68:

s.a.kh

Active Member
لایک ها
94

پس زمان به چه معناست؟؟؟؟؟؟میشه تعریف زمان رو بگید؟؟؟؟:106::106::106::106::106::106::106::45::45::45:

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

پس زمان به چه معناست؟؟؟؟؟؟میشه تعریف زمان رو بگید؟؟؟؟:106::106::106::106::106::106::106::45::45::45:
بحث شما الان زمان نیست یه دستگاهه که با چرخ دنده کار میکنه یعنی مثلا تو این دنیا ساعت کار نکنه دیگه زمان وجود نداره؟؟؟:68:

s.a.kh

Active Member
لایک ها
94

پس از نظر شما زمان چی هست اگه چرخ دنده نیست؟
من از شما تعریف زمان رو خواستم دوست من اشتباه نکن.:68::68::68::68:

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

پس از نظر شما زمان چی هست اگه چرخ دنده نیست؟
من از شما تعریف زمان رو خواستم دوست من اشتباه نکن.:68::68::68::68:
دوست عزیز شما یه دقیقه زمان رو در نظر نگیر ما فکر کنیم زمان وجود نداره یعنی انرژی هم برای حرکت عقربه های ساعت وجود نداره؟؟؟ساعت یه نشان گر همین نه یه وسیله ای که زمان رو راه بندازه این وسیله با انرژی کار میکنه حالا چه زمان باشه چه نباشه

s.a.kh

Active Member
لایک ها
94

پس میشه بفرمایید از کجا نتیجه گرفتند که کسی که با سرعت بیشتر از سرعت ما در حال حرکت است زمان برایش کندتر می گذرد؟

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا
سلام
اين چيزى كه شما مى پرسيد فعلا جواب كاملا دقيقى نداره

تغيير در مفهوم زمان اينقدر زياد بوده كه در فيزيك كلاسيك اون رو يك كميت اسكالر و در فيزيك نوين مخصوصا نسبيت
يك عامل هندسى محسوب مى شه.

ما اساسا تعريف دقيقى از زمان نداريم. زمان در نقش عاملى براى سنجش حركت اجسام هست. اگر شما زمان رو برداريد. نمى تونيد تشخيص بديد كه يك جسم درحال حركت هست يا در حال سكون. مثلا شما فرض كنيد يك فيلم رو مشاهده مى كنيد كه درونش دو ماشين هست ، يكى در حال حركت و يكى در حال سكون. فرض كنيد كل فضا هم سفيد هست حالا شما فيلم رو نگه داشتيد . از شخصى مى خواهيد بپرسيد كه كدام در حال حركت و كدام در حال سكون هست.آن شخص قابليت تشخيص ثابت يا محرك بودن اجسام را ندارد. چون عامل زمان در فيلم ديده نمى شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر

s.a.kh

Active Member
لایک ها
94

ممنون حالا یه سوال دیگه
ما می تونیم زمان رو یک بردار در نظر بگیریم که با تغییر سرعت جهت زمان عوض میشه و همچنین تصویر اون توی دنیای ما عوض میشه؟

بالا