پاسخ : :: مسابقات آزمایشگاه شیمی تهران سال 1391 ؟! ::
آقا ما که نفهمیدیم چی شد! یکی میگه بخاطر اقتصاد مقاومتی برگزار نمیشه یکی میگه فقط سوما! ... خواهشاً شایعه نکنین ! هر کی خبردار شد بذاره اینجا با ذکر منبع!
آقا ما که نفهمیدیم چی شد! یکی میگه بخاطر اقتصاد مقاومتی برگزار نمیشه یکی میگه فقط سوما! ... خواهشاً شایعه نکنین ! هر کی خبردار شد بذاره اینجا با ذکر منبع!
اینکه فقط سوم ها امتحان میدن کاملا درسته...اون بخش نامه رو هم ماله مازندران بود...
سال دوما غیر قانونی می تونن امتحان بدن مثلا من پار سال غیر قانونی تو قائم شهر امتحان دادم و اول شدم اما مدیر فرزانگان اعتراض کرد من رو حذف کردن!!!!:225:
اینکه فقط سوم ها امتحان میدن کاملا درسته...اون بخش نامه رو هم ماله مازندران بود...
سال دوما غیر قانونی می تونن امتحان بدن مثلا من پار سال غیر قانونی تو قائم شهر امتحان دادم و اول شدم اما مدیر فرزانگان اعتراض کرد من رو حذف کردن!!!!:225:
ممنون مي شم اگه زيست هم بگيد؟!:4 ديگه حوصله ي تاپيك جديد باز كردن نداشتم هركسي بخشنامه مسابقات ازمايشگاهي رو گرفته بذاره رو اين سايت تا همه بتونن ازش استفاده كنن!)
ممنون
چجوری غیر قانونی این کارو کردین!؟ من به معلم آزمایشگام گفتم تعجب نکرد ... چون پارسال سومامون 2 تا بودن که یکیشون اول شد یکیشون 6! 4 تا دوم داشتیم که اونام قبول شدن ... امسال سوم نداریم 5 تا دومیم که منم یکیشم! یعنی مارو غیر قانونی شرکت میدن!؟؟؟ چجوری!؟؟؟
مسابقات آزمایشگاهی شیمی مرحله کشوری هم داره پس قطعا تو استان های دیگه هم برگزار می شه.
اول استانی هست بعد نفرات برگزیده استان در دو بخش مدارس خاص و عادی می رن مرحله کشوری