ببخشید اگه 8 ضایع هست چرا اون همه نظر تو سایت سیگما برای راهنمایی سوال 8 گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اول دبیرستانیم 2 تا اول رو حل کردیم خودم رو سوال 3 کارمیکنم و بقیه ی بچه ها به سوال های دیگه فکر می کنن.
از مدرسه ی ما 3 تیم شرکت کرده که یکی شون ما هستیم دومی هنوز سوالی حل نکرده و سومی به کل سوال هارو گذاشته کنار.
به نظر من سوال 8 سوال بسیار قشنگی بود و گروه ماهم حلش کرد اما فکر میکنم اگر ذکر مید که جواب عدد است یا حروف یا... خیلی بهتر میشد.در کل سوالات بسیار عالی هستن
به نظر من سوال 8 سوال بسیار قشنگی بود و گروه ماهم حلش کرد اما فکر میکنم اگر ذکر مید که جواب عدد است یا حروف یا... خیلی بهتر میشد.در کل سوالات بسیار عالی هستن[/QUOTE
ببخشید حلش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه باید حل کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من سوال 8 سوال بسیار قشنگی بود و گروه ماهم حلش کرد اما فکر میکنم اگر ذکر مید که جواب عدد است یا حروف یا... خیلی بهتر میشد.در کل سوالات بسیار عالی هستن[/QUOTE
ببخشید حلش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه باید حل کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟