Raha24

Active Member
لایک ها
165
بالاخره سرخرگ ششی زیر آئورته یا روی اون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داخل کتاب دو تا شکل داره که هر کدوم ی چیز میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاخره کدوم درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:224:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

ممنون میشم کمکم کنین

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42
پاسخ : مسیر جریان خون

واسه شما چه کاربردی داره؟!

Raha24

Active Member
لایک ها
165

مگه باید کاربردی داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام بدونم :224:

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42

اخه هر سوال باید یه سودی برای ما داشته باشه و کاربردی باشه ولی سوال شما هیچ کاربردی نداره

تازه سرخرگ ششی نه سیاهرگ ششی چون سرخرگ ششی خونو از بطن راست به شش میبره ولی سیاهرگ ششی خون روشنو وارد دهلیز چپ قلب میکنه. ائورت به بطن چپ وصله.در این صورت سیاهرگ ششی بالای ائورته

Raha24

Active Member
لایک ها
165

شرمنده اشتباه تایپی بود اگ میدونین بگین ممنون میشم :63:

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42

خب اگه جدا شده فرض بگیریم اون حرف من درسته ولی از نظر واقعیت و عملی اگه یه قلب واقعی رو در نظر بگیریم سرخرگ ششی زیر ائورته و سیاهرگ ششی هم همینطور ولی من این سوالو از مادرم که پرستاره تو اتاق عمل پرسیدم بهم گفت نمیشه تشخیص داد چون خیلی سخته میتونید تو زیست دوم دبیرستان عکس قلبو ببینیدو در ضمن گفت بابد خیلی دقیق نگاه کرد تا متوجه شد چون باید منافذ این رگ هارو دنبال کرد و دید چگونه وارد قلب میشن ولی فکر کنم جوابش همین باشه البته از نظر من

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

خب اگه جدا شده فرض بگیریم اون حرف من درسته ولی از نظر واقعیت و عملی اگه یه قلب واقعی رو در نظر بگیریم سرخرگ ششی زیر ائورته و سیاهرگ ششی هم همینطور ولی من این سوالو از مادرم که پرستاره تو اتاق عمل پرسیدم بهم گفت نمیشه تشخیص داد چون خیلی سخته میتونید تو زیست دوم دبیرستان عکس قلبو ببینیدو در ضمن گفت بابد خیلی دقیق نگاه کرد تا متوجه شد چون باید منافذ این رگ هارو دنبال کرد و دید چگونه وارد قلب میشن ولی فکر کنم جوابش همین باشه البته از نظر من
فرمایش ایشون صحیحه چون آئورت در بالای قلب یک قوس تشکیل میده و بالا تراز هردوشون هست البته ادامه ی سرخرگ ششی که به ریه ها میره بالاتراز آئورت هست اما در مکان قوس آئورت بالاتر هست

maryam.sh

New Member
لایک ها
3

فیزیولوژی گایتون خیلی واضح آئورت رو بالاتر از سرخرگ ششی کشیده.

Textbook of medical physiology /Guyton & Hall / ninth edition/ page108

[/URL];[/IMG]

بالا