mohammad2009

New Member
لایک ها
1
با سلام خدمت همه دوستان و همه اعضای محترم سایت

یه راهنمایی ازتون میخواستم
من چند وقتی هست که برای المپیاد شیمی میخونم،تابستونو خیلی خوب خوندم ،اما از وقتی که مدرسه باز شده شرایط برام خیلی سخت شد
چون خوندن درسهای مدرسه و المپیاد هر دو با هم در سطح عالی خیلی مشکله
من پارسال که خیلی برای المپیاد نمیخوندم جزو دانش اموز های خوب بودم
به خاطر همین الان برام خیلی سخته که بخوام در سهای مدرسه رو ول کنم
خیلی از نظر فکری و روحی به من فشار میاد و حتی فکر ول کردن المپیاد هم به سرم زیاد میزنه،
ازتون میخوام کمکم کنید بگین چیکار کنم،ممنون

mshf

New Member
لایک ها
10
عمومیا را ول کنید من همیشه جز 3 نفر اول بودم اما عمومی نمیخوندم فقط شب امتحان برا کنکورم کم نزدم البته من برا المپادم نمیخوندم
عجب راهنمایی کردم
اگه یه مشاور مثل من داشته باشی به دشمن نیاز نداری

najafi2020

New Member
لایک ها
195
منم یه همچین شرایطی دارم. حتی دروس تخصصی هم نخونده می رم امتحان می دم.

شنبه ها 12 ساعت، جمعه ها 9 ساعت و سایر روز ها دست کم 7 ساعت می خونم. تابستانم روزی 12 ساعت خوندم.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
mohammad2009 گفت
با سلام خدمت همه دوستان و همه اعضای محترم سایت

یه راهنمایی ازتون میخواستم
من چند وقتی هست که برای المپیاد شیمی میخونم،تابستونو خیلی خوب خوندم ،اما از وقتی که مدرسه باز شده شرایط برام خیلی سخت شد
چون خوندن درسهای مدرسه و المپیاد هر دو با هم در سطح عالی خیلی مشکله
من پارسال که خیلی برای المپیاد نمیخوندم جزو دانش اموز های خوب بودم
به خاطر همین الان برام خیلی سخته که بخوام در سهای مدرسه رو ول کنم
خیلی از نظر فکری و روحی به من فشار میاد و حتی فکر ول کردن المپیاد هم به سرم زیاد میزنه،
ازتون میخوام کمکم کنید بگین چیکار کنم،ممنون
با سلام به شما دوست گرامی،
مشکل انتخاب و برنامه ریزی بین اهداف مختلف در تمام دوران زندگی همراه انسان است.
نقطه قوت دانش آموز المپیادی در توانایی مدیریت زمان و بررسی مفید شرایط موجود میباشد.
تمام دانش آموزان المپیادی در دروس عادی نیز سرآمد بوده اند و این را در کنکور نیز به اثبات رسانده اند.
در نتیجه اینکه نه تنها شما باید دروس عادی و برنامه تحصیلی خود را به پیش ببرید، بلکه با یک مدیریت درست باید با بهترین دانش آموزان ایران در رشته های تخصصی (المپیادهای علمی) به رقابت بپردازید.

این حرف که با المپیادی شدن بار مسوولیت شما کمتر خواهد شد، کاملا اشتباه میباشد.

امیدوارم منظور حرف را متوجه شده باشید.

موفق و پیروز باشی

marvel

New Member
لایک ها
1
فقط حسابان و فیزیک رو بخون بقیه درس ها رو هم سر کلاس خوب گوش بده.
درس هایی مثل ادبیات دین وزندگی و... خوندن یا نخوندنشون خیلی فرقی نداره باید اینارو شب امتحان بخونی.
باید یک تصمیم مهمی هم بگیری اگه میخوای المپیاد و ادامه بدی دیگه نباید فکر ول کردنشم به ذهنت بیاد باید جدی باشی
ولی اگه دو دلی بهتره تا دیر نشده ولش کنی

baghbagho

New Member
لایک ها
0
سلام.گاهی اوقات می بینی مدتی خوب درس می خوانی ولی به هر دلیلی یک وقفه ایجاد میشه ممکنه حالا مریضی باشه یا مشکل روحی باشه (یاس فلسفی ) یا یک اتفاق بد .....بعدش ادامه روند رو به جلو دچار تزلزل می شوی حس می کنی مثل قبلش بازدهی نداری.بحث تنبلی نیست دوست داری با همون قدرت پیش بری ولی زمان بلند شدن دوباره ات یک کم طولانی میشه .شما اگر دچار این اتفاق شدین چیکار کردین یا میکنین دوران استپ خوردگی را به سرعت باد رد کنید وبه حالت قبل برگردین؟

angel

New Member
لایک ها
33
اینکه عمومیارو ول کن به نظر من زیاد حرف درستی نیست.باید بتونی برنامه ریزی کنی.البته اگه فقط برای نمره می خوایشون پس ولشون کن شب امتحان بخون اما اگه برای کنکور می خوای باید بخونیشون توی کنکور ضریب کمیم ندارن.

shey2nak

New Member
لایک ها
27
کنکوریهای عزیز راهنماییم کنید !
چه جوری تاریخ ادبیات ها رو بخونم که تو ذهنم بمونه ؟ به نظر شما فلش کارت میتونه مؤثر باشه ؟

mecha

New Member
لایک ها
0
shey2nak گفت
کنکوریهای عزیز راهنماییم کنید !
چه جوری تاریخ ادبیات ها رو بخونم که تو ذهنم بمونه ؟ به نظر شما فلش کارت میتونه مؤثر باشه ؟
با روش تصویر سازی

mahsa-f

New Member
لایک ها
36
به هر حال المپیاد خوندن یه کم جسارت میخواد
باید بیشتر تلاش کنی.ولی بهتره اول هدف اصلیتو مشخص کنی!!!اگه واقعا میخوایی تو الپپیادت جدی باشی باید یه کم قیده درسای مدرستو بزنی.نه اینکه کاملا ولش کنی ولی خوب دیگه زیاد به نمره هات سخت نگیر
همین که مفهوم درسای اختصاصیو یاد بگیری کافیه!

bihamta

New Member
لایک ها
345
دبیر ما میگه بشینید به صورت طنز در بیارید.حتی تو عباراتتونم فحش بکار ببرید.هر چی خودتون راحتید.عبارات خنده دار درست کنید و... .

به گروه ما گفته باید تاریخ ادبیات فصل 2 رو جمله بسازید و بیاید بگید.

بالا