پاسخ : مشخص کردن ساعات تابستانی مطالعه ی ریاضی
اخه استاد عارف كسي مثل من كه ميره سوم دبيرستان هم به كنكور نزديكه هم نهايي داره برا همين ميپرسم چون اين فرصت هارو نبايد از دست بده ، من خودم عاشق رياضيم ولي خوب بالاخره دوست دارم يه نتيجه اي بگيرم
ببین دوست عزیز منم خودم سوم هستم و نهایی دارم پس بدون چیزی که می گم الکی نیست و شرایط شما رو خوب درک می کنم
شما که الان داری المپیاد می خونی 2 حالت داره:
1- هدفت قبولی تو م 2 هست و بعدش هم قاعدتا تلاش برای گرفتن مدال طلا
2- المپیاد رو فقط برای اسمش می خونی که مثلا 2 نفر بگن فلانی المپیادیه
که من بعید می دونم جزو دسته دوم باشی
در مورد امتحان نهایی من از چند نفر پرسیدم همشن اتفاق نظر داشتن که همچین چیزه سختی نیست که شما از تابستون قبلش بخوای بشینی بخونی و حتی از امتحان های بعضی از مدارس هم بسیاد آسون تره (چون امتحانات نهایی باید جوری باشه که کسی که توی روستا هست و به جز یه کتاب درسی هیچ امکانات دیگه ای نداره هم بتونه نمره ی خوبی بیاره) ... درسته معدل تو کنکور تاثر داره ولی شما با یه برنامه ریزی مداوم و درست و با یه مقدار مطالعه ی متوسط و
پیوسته برای دروس مدرسه از همون اول سال می تونی هم تو ترم اول یه معدل خوب بگیری هم امتحان نهایی رو با یه معدل خوب تموم کنی و هم به المپیاد خوندنت برسی.... دقت کنید که گفتم مقدار مطالعه متوسط یعنی نه خیلی کم که همش المپیاد بخونید نه خیلی زیاد که اصلا به المپیاد خوندن نرسید ..... (عموما توی روز های تحصیلی حداقل 5 ساعت وقت مطالعه هست... اوایل سال که حجم درس ها کمتره یعنی تا اواسط و اواخر آبان روزی یک ساعت و نیم تا دو ساعت فکر کنم کفایت کنه ... اگه هر روز مطالعه داشته باشید... بعد از اون هم با زیادتر شدن درس ها روزی سه ساعت و نیم تا چهار ساعت کافیه به نظرم
اگه هر روز درس مدرسه رو مطالعه داشته باشید و توی کلاس هم خوب گوش بدید حتی این مقدار می تونه کمتر هم باشه ... خوب توی ترم اول با توجه به اینکه آدم امتحان میده و میاد خونه و برای کسی که توی طول سال مطالعه داشته تعطیلی های ترم اول برای امتحانات مدرسه یکم زیاده و وقت اضافی میاره خوب اونجا هم می تونه مطالعه داشته برای المپیاد .... همچنین تعطیلی ها و روز های جمعه و پنجشنبه هم زمان خوبیه.... این 5 ساعتی که من گفتم حداقل زمان وگرنه خوب کسی یکم از تفریحاتش بزنه مطمئنن زمان بیشتری می تونه در اختیار داشته باشه
یه چیز دیگه ای هم هست کسی که المپیاد می خونه اگه خوب بخونه و حتی قبول هم نشه نه تنها پایه اش توی اون درس مورد نظر قوی تر میشه بلکه یه تاثیر خوبی هم روی درس های دیگه و یادگیریش می ذاره
برای همین هم هست که دوستان می گن هر چی میتونی بخونی بخون .... چون هر چی بخونی بازم چیزای بیشتری هست که باید یاد بگیری