New Member
لایک ها
120
سلام
به نظر شما در تابستان سال اول به دوم روزانه چند ساعت خواندن برای المپیاد ریاضی مناسب است؟

باتشکر
:88:

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
پاسخ : چند ساعت؟

به نظر من این سوال مفهومی نداره
به خودت ، علاقه ات ، میزان اطلاعات قبلیت و... بستگی داره
ولی هرچه بیشتر بهتر چون علم پایانی نداره
تازه به سرعت خوندن و میزان درک هم بستگی داره

New Member
لایک ها
120
پاسخ : چند ساعت؟

به نظر من این سوال مفهومی نداره
به خودت ، علاقه ات ، میزان اطلاعات قبلیت و... بستگی داره
ولی هرچه بیشتر بهتر چون علم پایانی نداره
تازه به سرعت خوندن و میزان درک هم بستگی داره
بله درسته ،به چیز هایی که شما گفتید بستگی داره
ولی فکر میکنم بهتر باشه که از کمیت درست خوندن استادان مدال آور و دیگر دوستان هم باخبر باشیم
این خودش میتونه ایجاد انگیزه کنه
اگرچه قطعا کیفیت بسیار مهمتر از کمیته.

a$hk@n

New Member
لایک ها
440
پاسخ : مشخص کردن ساعات تابستانی مطالعه ی ریاضی

4 و 5 ساعت خوبه نباید از 4و5 ساعت کم تر بخونیم من از آقای فیروزی (مدال طلای حهانی) معلممون پرسیدم

ali19

New Member
لایک ها
260

بله درسته ،به چیز هایی که شما گفتید بستگی داره
ولی فکر میکنم بهتر باشه که از کمیت درست خوندن استادان مدال آور و دیگر دوستان هم باخبر باشیم
این خودش میتونه ایجاد انگیزه کنه
اگرچه قطعا کیفیت بسیار مهمتر از کمیته.
به نظر من چون درس ریاضی عموما حل کردنی هست و ممکنه هر سوالی وقت نسبتا زیادی رو بگیری یک ساعت و نیم؛ دوساعت مطالعه , بعد نیم ساعت استراحت و همین طور زنجیر وار تا به حد نصاب روزانه برسه
مثلا اگه کسی می خواد روزی شش ساعت مطالعه کنه و یک و نیم ساعتی = 8/30 - 10 * استراحت نیم ساعتی * 10/30-12 * ...
در ضمن بهتره همیشه در پایان روز به مدت یک ساعت مرور آموخته های روزتون رو بکنید

و از اون مهم تر **** این است که همیشه شبانه قبل از خواب ( تو رخت خواب ) هدف تون رو به خودتون تلقین کنید و به هر صورتی که ممکنه انگیزه برای خودتون ایجاد کنید چون بعد از چند روز پرکار درسی اگه انگیزه از دست بره شوق برای خوندن هم به پاین می رسه و دست از درس می کشید :147:

sepehr43

New Member
لایک ها
59

درود.برای دانش اموزی که میخاد از دوم بره سوم چطور ؟در ضمن هیچی هم نخونده،اما میتونه روزانه حداکثر 8 ساعت رو وقت بذاره.امیدی هست برای قبولی در مرحله 2؟

Ali.N

New Member
لایک ها
51

درود.برای دانش اموزی که میخاد از دوم بره سوم چطور ؟در ضمن هیچی هم نخونده،اما میتونه روزانه حداکثر 8 ساعت رو وقت بذاره.امیدی هست برای قبولی در مرحله 2؟

منظورت از هیچی چیه؟سواد ریاضیش چقدره؟ینی به معنای واقعی هیچی؟

sepehr43

New Member
لایک ها
59

هیچی هم دیگه نه.دومو تموم کرده و تکمیلیش رو هم 20 شده.تیزهوشان میره.ولی برای المپ هیچی نخونده تا حالا.

saman kl

New Member
لایک ها
13

هیچی هم دیگه نه.دومو تموم کرده و تکمیلیش رو هم 20 شده.تیزهوشان میره.ولی برای المپ هیچی نخونده تا حالا.
راسی الان که اینو دیدم یه سوال واسم پیش اومد شما امسال تکمیلی ریاضی رو داشتید؟؟؟؟

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

سلام بچه ها منم از دوم دارم ميرم سوم من فعلا روزي ٥ ساعت برنامه ريزي كردم ( رياضي) ، خوبه براي هر روز ؟ متاسفانه سال پيش تو المپياد موفق نشدم و يه پايه اي هم دارم يعني از صفر شروع نميكنم . يكي ميخواستم بدونم همين ٥ ساعت خوبه يا بيشتر كنم ؟ اصلا اميدي هست با توجه به اين كه سال اخرم هست ؟؟ d:

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

به نظرم اگه کل تابستون رو روزی 8 ساعت بخونین و تو طول سال هم یه چیزایی بخونین ممکنه بتونین قبول شین .... چون بعد از قبولی مرحله 1 باز هم یه مقدار فرصت برای خوندن برای مرحله 2 هست .... فقط سعی کنید سوال های پایان هر فصل رو خودتون حل کنین و کمتر به راهنمایی هاش نگاه کنین

سلام بچه ها منم از دوم دارم ميرم سوم من فعلا روزي ٥ ساعت برنامه ريزي كردم ( رياضي) ، خوبه براي هر روز ؟ متاسفانه سال پيش تو المپياد موفق نشدم و يه پايه اي هم دارم يعني از صفر شروع نميكنم . يكي ميخواستم بدونم همين ٥ ساعت خوبه يا بيشتر كنم ؟ اصلا اميدي هست با توجه به اين كه سال اخرم هست ؟؟ d:
به نظرم 5 ساعت خوبه با توجه به اینکه پارسال هم شرکت کردید و قاعدتا باید یه چیزایی از مرحله 1 بلد باشید ..... تو تابستون مباحث مرحله 1 رو تموم کنین هر چه زود تر بعد بقیه تابستون رو مرحله 2 بخونید

Aref

New Member
لایک ها
1,008

به نظر من هر چقدر که میتونید درس بخونید. المپیاد کنکور نیست. پس سعی کنید موقع درس خوندن لذت ببرید و خودتون رو مجبور به کاری نکنید.

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

به نظر من هر چقدر که میتونید درس بخونید. المپیاد کنکور نیست. پس سعی کنید موقع درس خوندن لذت ببرید و خودتون رو مجبور به کاری نکنید.
اخه استاد عارف كسي مثل من كه ميره سوم دبيرستان هم به كنكور نزديكه هم نهايي داره برا همين ميپرسم چون اين فرصت هارو نبايد از دست بده ، من خودم عاشق رياضيم ولي خوب بالاخره دوست دارم يه نتيجه اي بگيرم

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

اخه استاد عارف كسي مثل من كه ميره سوم دبيرستان هم به كنكور نزديكه هم نهايي داره برا همين ميپرسم چون اين فرصت هارو نبايد از دست بده ، من خودم عاشق رياضيم ولي خوب بالاخره دوست دارم يه نتيجه اي بگيرم

ببین دوست عزیز منم خودم سوم هستم و نهایی دارم پس بدون چیزی که می گم الکی نیست و شرایط شما رو خوب درک می کنم

شما که الان داری المپیاد می خونی 2 حالت داره:

1- هدفت قبولی تو م 2 هست و بعدش هم قاعدتا تلاش برای گرفتن مدال طلا

2- المپیاد رو فقط برای اسمش می خونی که مثلا 2 نفر بگن فلانی المپیادیه

که من بعید می دونم جزو دسته دوم باشی

در مورد امتحان نهایی من از چند نفر پرسیدم همشن اتفاق نظر داشتن که همچین چیزه سختی نیست که شما از تابستون قبلش بخوای بشینی بخونی و حتی از امتحان های بعضی از مدارس هم بسیاد آسون تره (چون امتحانات نهایی باید جوری باشه که کسی که توی روستا هست و به جز یه کتاب درسی هیچ امکانات دیگه ای نداره هم بتونه نمره ی خوبی بیاره) ... درسته معدل تو کنکور تاثر داره ولی شما با یه برنامه ریزی مداوم و درست و با یه مقدار مطالعه ی متوسط و پیوسته برای دروس مدرسه از همون اول سال می تونی هم تو ترم اول یه معدل خوب بگیری هم امتحان نهایی رو با یه معدل خوب تموم کنی و هم به المپیاد خوندنت برسی.... دقت کنید که گفتم مقدار مطالعه متوسط یعنی نه خیلی کم که همش المپیاد بخونید نه خیلی زیاد که اصلا به المپیاد خوندن نرسید ..... (عموما توی روز های تحصیلی حداقل 5 ساعت وقت مطالعه هست... اوایل سال که حجم درس ها کمتره یعنی تا اواسط و اواخر آبان روزی یک ساعت و نیم تا دو ساعت فکر کنم کفایت کنه ... اگه هر روز مطالعه داشته باشید... بعد از اون هم با زیادتر شدن درس ها روزی سه ساعت و نیم تا چهار ساعت کافیه به نظرم اگه هر روز درس مدرسه رو مطالعه داشته باشید و توی کلاس هم خوب گوش بدید حتی این مقدار می تونه کمتر هم باشه ... خوب توی ترم اول با توجه به اینکه آدم امتحان میده و میاد خونه و برای کسی که توی طول سال مطالعه داشته تعطیلی های ترم اول برای امتحانات مدرسه یکم زیاده و وقت اضافی میاره خوب اونجا هم می تونه مطالعه داشته برای المپیاد .... همچنین تعطیلی ها و روز های جمعه و پنجشنبه هم زمان خوبیه.... این 5 ساعتی که من گفتم حداقل زمان وگرنه خوب کسی یکم از تفریحاتش بزنه مطمئنن زمان بیشتری می تونه در اختیار داشته باشه

یه چیز دیگه ای هم هست کسی که المپیاد می خونه اگه خوب بخونه و حتی قبول هم نشه نه تنها پایه اش توی اون درس مورد نظر قوی تر میشه بلکه یه تاثیر خوبی هم روی درس های دیگه و یادگیریش می ذاره

برای همین هم هست که دوستان می گن هر چی میتونی بخونی بخون .... چون هر چی بخونی بازم چیزای بیشتری هست که باید یاد بگیری

New Member
لایک ها
120

ببین دوست عزیز منم خودم سوم هستم و نهایی دارم پس بدون چیزی که می گم الکی نیست و شرایط شما رو خوب درک می کنم

شما که الان داری المپیاد می خونی 2 حالت داره:

1- هدفت قبولی تو م 2 هست و بعدش هم قاعدتا تلاش برای گرفتن مدال طلا

2- المپیاد رو فقط برای اسمش می خونی که مثلا 2 نفر بگن فلانی المپیادیه

که من بعید می دونم جزو دسته دوم باشی

در مورد امتحان نهایی من از چند نفر پرسیدم همشن اتفاق نظر داشتن که همچین چیزه سختی نیست که شما از تابستون قبلش بخوای بشینی بخونی و حتی از امتحان های بعضی از مدارس هم بسیاد آسون تره (چون امتحانات نهایی باید جوری باشه که کسی که توی روستا هست و به جز یه کتاب درسی هیچ امکانات دیگه ای نداره هم بتونه نمره ی خوبی بیاره) ... درسته معدل تو کنکور تاثر داره ولی شما با یه برنامه ریزی مداوم و درست و با یه مقدار مطالعه ی متوسط و پیوسته برای دروس مدرسه از همون اول سال می تونی هم تو ترم اول یه معدل خوب بگیری هم امتحان نهایی رو با یه معدل خوب تموم کنی و هم به المپیاد خوندنت برسی.... دقت کنید که گفتم مقدار مطالعه متوسط یعنی نه خیلی کم که همش المپیاد بخونید نه خیلی زیاد که اصلا به المپیاد خوندن نرسید ..... (عموما توی روز های تحصیلی حداقل 5 ساعت وقت مطالعه هست... اوایل سال که حجم درس ها کمتره یعنی تا اواسط و اواخر آبان روزی یک ساعت و نیم تا دو ساعت فکر کنم کفایت کنه ... اگه هر روز مطالعه داشته باشید... بعد از اون هم با زیادتر شدن درس ها روزی سه ساعت و نیم تا چهار ساعت کافیه به نظرم اگه هر روز درس مدرسه رو مطالعه داشته باشید و توی کلاس هم خوب گوش بدید حتی این مقدار می تونه کمتر هم باشه ... خوب توی ترم اول با توجه به اینکه آدم امتحان میده و میاد خونه و برای کسی که توی طول سال مطالعه داشته تعطیلی های ترم اول برای امتحانات مدرسه یکم زیاده و وقت اضافی میاره خوب اونجا هم می تونه مطالعه داشته برای المپیاد .... همچنین تعطیلی ها و روز های جمعه و پنجشنبه هم زمان خوبیه.... این 5 ساعتی که من گفتم حداقل زمان وگرنه خوب کسی یکم از تفریحاتش بزنه مطمئنن زمان بیشتری می تونه در اختیار داشته باشه

یه چیز دیگه ای هم هست کسی که المپیاد می خونه اگه خوب بخونه و حتی قبول هم نشه نه تنها پایه اش توی اون درس مورد نظر قوی تر میشه بلکه یه تاثیر خوبی هم روی درس های دیگه و یادگیریش می ذاره

برای همین هم هست که دوستان می گن هر چی میتونی بخونی بخون .... چون هر چی بخونی بازم چیزای بیشتری هست که باید یاد بگیری
سلام
فکر نمی کنید این جوری وقت زیادی صرف دروس مدرسه بشه؟

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

سلام
فکر نمی کنید این جوری وقت زیادی صرف دروس مدرسه بشه؟
سلام نه اتفاقا اگر تو طول سال وقت برای درس مدرسه نذارید یا کم بذارید تو امتحانات ترم اون فرصت طلایی تعطیلات امتحاناتو از دست میدید (اگه دروسی مثله فیزیک ریاضی هندسه و شیمی رو توی طول سال بخونید موقع امتحان ترم زیاد نیازی به خوندن نیست و فقط یه دور از رو کتاب برای سوال های تشریحی بخونید کافیه (برای فیزیک و شیمی منظورمه) و عموما از 2 یا 3 روزی که برای این درس ها وقت هست خیلی راحت میتونید یک و نیم تا دو روزشو بذارید برای المپیاد.... فقط باید تو طول سال به طور متوسط و پیوسته درسای مدرسه رو بخونید و یاد بگیرید البته خوب من نمیگم همون روز اول مهر بشینید 2 ساعت بخونید، اون یکی دو ساعت زمان متوسط بود که ممکنه یه روز بشه 30 دقیقه و یه روز هم بشه 3 ساعت ) .... و در ثانی اگر م 2 قبول نشید با کلی درس نخونده و فقط 2 هفته زمان رو به رویید .... حالا خودتون حساب کنید تو طول سال بخونید بهتره یا اینکه اگه م 2 قبول نشید با یه روحیه نه چندان خوب و کلی درس نخونده و وقت کم خوبه

در کل اگر تابستون خوب وقت بذارید برای المپیاد و با مطالعه ی متوسط توی طول سال می تونید تا قبل م 1 خیلی از مباحثو تموم کنید .... کار اصلی هم که تقریبا از اسفند شروع میشه تا م 2 + فرصت طلایی عید

ولی خوب در کل من نمیگم اصلا المپیاد نخونید .... میگم که یه کمی هم حواستون به درس مدرسه هم باشم ... فقط یکمی

تمام تخم مرغ هاتونو تو یه سبد نذارین

tik75

New Member
لایک ها
6

به نظرم تابستون ادم باید بیشتر استراحت کنه وبرای سال بعد تمام نیروش رو جمع کنه کسی هم که واقعا ریاضی رو برای خود ریاضی بخونه ریاضی براش مثله یه استراحته من این جوری نیست که بگم روزی 5 ساعت یا 7 با 8 ریاضی میی خونم.کتاب رو برمی ذارم و مسئله حل می کنم گاهی ممکنه حتی 1 روز طول بکشه واونقدر توی مسائل غرق باشی که ساعت رو نفهمی در ضمن به جز کسانی که مطمئنند طلا میارن بقیه باید درس های مدرسه رو خوب بخونند چون در نهایت باید کنکور بدن

به امید اینکه همه موفق باشنذ توی هر کاری که میکنند

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

به نظرم تابستون ادم باید بیشتر استراحت کنه وبرای سال بعد تمام نیروش رو جمع کنه کسی هم که واقعا ریاضی رو برای خود ریاضی بخونه ریاضی براش مثله یه استراحته من این جوری نیست که بگم روزی 5 ساعت یا 7 با 8 ریاضی میی خونم.کتاب رو برمی ذارم و مسئله حل می کنم گاهی ممکنه حتی 1 روز طول بکشه واونقدر توی مسائل غرق باشی که ساعت رو نفهمی در ضمن به جز کسانی که مطمئنند طلا میارن بقیه باید درس های مدرسه رو خوب بخونند چون در نهایت باید کنکور بدن

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

دوست گلم وزنه 260 کیلویی که نمیخوای بزنی سه ماه تموم رو استراحت کنی همون 10 روز بعد از امتجانات ترم تا اول تیر کافی بود برای استراحت ... حتی به نظرم زیاد هم بود

... من هم همین حرف رو زدم دیگه درس های مدرسه رو هم باید خوند ... دوستان دیگه هم گفتند که هر چه قدر بخونید کمه.... درسته کسی که ریاضی دوست داشته باشه ریاضی خوندن براش یه تفریحه اما بازم مغز نیاز به استراحت داره اگه خیلی زیاد بدون استراحت بخونید زده میشید از ریاضی ... (کامپیوتر بازی کردن هم برای اکثر بچه ها تفریحه اما بعد از 4 - 5 ساعت که بازی می کنند زده میشن و باید یه استراحتی بکنند...)

بالا