khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
سلام به همه دوستان و همراهان المپیادی،

پس از شدت گرفتن تحریم‌های سرورهای خارجی بر ضد ایران، در چند بازه‌ی زمانی، سرور کشورهای مختلف را امتحان کردیم به طوری که در سال 1391 اطلاعات آیریسک بر سرورهای کشورهای هلند، آمریکا و کانادا دست به دست شد.

پس از بررسی جوانب مختلف نتیجه آن شد که با توجه به ایرانی بودن غالب مخاطبین آیریسک،‌ اطلاعات سرور را به یک شرکت معتبر میزبانی در ایران منتقل کنیم تا علاوه بر سرعت بالاتر، از خطرات تحریم و مشکلات آن فرار کرده باشیم.

حالا چند روزی است که در حال برنامه‌ریزی (کانفیگ) سروری جدید در ایران هستیم تا بخش‌های مختلف آیریسک را با سرعت هر چه بیشتر بر روی آن اجرا کنیم.

متاسفانه کار کمی طولانی شده است و از این بابت از شما پوزش می‌طلبیم. البته خوشبختانه کار تکمیل بخشهای مختلف انجمن‌های آیریسک انجام شده و دیگر مشکلی متوجه این بخش نخواهد بود.

امیدواریم فروشگاه کتاب و خبرخوان‌های گوناگون نیز به سرعت در خدمت شما باشند.

از صبر و همراهی کلیه‌ی دوستان تشکر می‌کنیم و امیدواریم طی زمانی بسیار کوتاه، کلیه‌ی مشکلات نرم‌افزاری و سخت افزاری را برطرف نماییم.

موفق باشید

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : مشکل در سرور آیریسک (دی‌ماه 1391)

ببخشيد من كه وارد سايت ميشم ، صفحه ي اول رو بهم نشون نميده.

اين پيام رو ميده :

[h=1]Zend Optimizer not installed[/h]This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite
In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later

چرا اينطوريه؟

لایک ها
3,082

با سلام خدمت دوست داران ايريسک
دوستانى که يه مشکل دارند پست اولى که مشکل اونا هن هست رو تشکر بزنند نه اين که بىان همونو دوباره بنوىسند

سپاس

garamaleki

New Member
لایک ها
48

مثل این که Zend روی سرور نصب نیست
با نصبش این مشکل حل می شه(ویبولتین نیاز به zend نداره)

only physics

New Member
لایک ها
2,386

ما فعلا صبر مي كنيم ببينيم تشخيص آقاي خلينا چي هست؟:15:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

با سلام مجدد،
کلیه‌ی بخش‌های آیریسک مستقل از zend optimizer نوشته یا استفاده شده است، اما برخی بخش‌ها که برای این موضوع در سرور قبلی کد شده‌اند، در این سرور به مشکل برخورده‌اند که در حال بررسی و رفع آن‌ها هستیم.
هم اکنون غیر از صفحه‌ی اخبار و فروشگاه، کلیه‌ی بخش‌ها ترمیم شده‌اند که همچنان مشغول بررسی و رفع اشکالات هستیم.

باز هم تشکر از همراهی و پشتیبانی شما

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام به همه دوستان،
خوشبختانه انتقال و رفع اشکالات به طور کامل انجام شد، اما ممکن است هنوز هم بخشی دچار مشکل باشد که از دید تیم پشتیبانی آیریسک دور مانده است.
از دوستان گرامی دعوت می‌کنیم، تا اشکالاتی که به تازگی در سایت مشاهده می‌کنند (یا اشکالات قبلی) را در این تاپیک بنویسند. لطفا پیشنهادات و انتقادات را در اینجا مطرح نکنید، فقط بنویسید که بخش ... دچار مشکل شده است و برطرف نشده.

موفق باشید

!luna!

New Member
لایک ها
3

سلام خسته نباشید
من هنوز هم نمیتونم صفحه ی اصلی سایت رو باز کنم
و همینطور بخش خرید(کوله پشتی) در حالیکه الان شدیدا به این بخش نیاز دارم
چیکار کنم؟
ممنون

لایک ها
2,386

ضمنا سايت با استفاده از مرورگر Mozila Firefox اصلا باز نميشه.

فقط با Google Chrom باز ميشه.

ميشه اينم درست كنيد؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام خسته نباشید
من هنوز هم نمیتونم صفحه ی اصلی سایت رو باز کنم
و همینطور بخش خرید(کوله پشتی) در حالیکه الان شدیدا به این بخش نیاز دارم
چیکار کنم؟
ممنون
ضمنا سايت با استفاده از مرورگر Mozila Firefox اصلا باز نميشه.

فقط با Google Chrom باز ميشه.

ميشه اينم درست كنيد؟
در صفحه‌ی اول سایت پس از وارد کردن آدرس کلیدهای control و F5 را با هم فشار دهید تا کش کامپیوتر شما خالی شود.

garamaleki

New Member
لایک ها
48

واسه من کد امنیتی نمایش داده نمی شه

لایک ها
2,386

بازم با موزيلا باز نميشه.

پيغامي كه ميده :

[h=2]If you are a member of the general public:[/h] The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems or is undergoing routine maintenance.
If you would like to let the administrators of this website know that you've seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name "webmaster" and directed to the website's domain should reach the appropriate person.
For example, if you experienced problems while visiting Example Domain, you should send e-mail to "webmaster@example.com".

[h=2]If you are the website administrator:[/h] You may now add content to the directory /var/www/html/. Note that until you do so, people visiting your website will see this page and not your content. To prevent this page from ever being used, follow the instructions in the file /etc/httpd/conf.d/welcome.conf.
You are free to use the images below on Apache and CentOS Linux powered HTTP servers. Thanks for using Apache and CentOS!

[h=2][/h]

mohammadjb

New Member
لایک ها
0

تو بخش دانلود فایل ها کد امنیتی در هیچ مرورگری نشون داده نمیشه پیگیری کنید.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

تو بخش دانلود فایل ها کد امنیتی در هیچ مرورگری نشون داده نمیشه پیگیری کنید.
واسه من کد امنیتی نمایش داده نمی شه
دوستان گرامی،
مشکل کد امنیتی در تمام بخش‌های سایت برطرف شد.
اگر هنوز مشکلی وجود دارد، بفرمایید تا بررسی شود.

یاحق

بالا