پاسخ : مشکل یک درس
hاگه تعریفی نباشه اوضام توی عربی و ادبیات و قرابت بد نیست و ادبی هم قبول شدم و توی آخرین آزمون بین مدارسمون از یکی از 10 نفر برتر المپیاد ادبی ادبیات و عربی رو بالاتر زدم.البته ایشون الم ادبی رو فوق العاده داد و من اصلا کار نکردم!!!
مثلا وقتی می خواهید تستهای قرابت الگو رو همین جوری بدید به آدمی که روی کتاب درسی رو باز نکرده و دانش آموز خوبی هم هست به زور 50 بزنه.
پیشنهاد من که عملی هم هست اینه که اول بیت ها و عبارات مهم قرابتی کتاب رو واسه خودتون مشخص کنید و روی مفهومش تسلط پیدا کنید.حالا هر چقدر هم که روش مانور بدن می تونید به تست ها جواب بدید.این از قرابت.اگه چیز دیگه ای هم هست اگه بتونم حتما راهنمایی می کنم.
راجع به عربی.حفظ کردن جزوه قواعد به هیچ دردی نمی خوره.کسانی رو میشناسم که حتی از انسانی ها هم بهتر قواعد رو طوطی وار حفظ کردند اما نمی تونند سوال حل کنند.هر موقع تونستید سوال حل کنید عربی رو فهمیدید.این تفکر مانع پسرفت توی عربیه.
راجع به ترجمه.توی هر درس یه سری جملات کلیدی وجود داره که بعد یه مدت تست نی دست تون میاد طراحان به چه سوالاتی علاقه دارند.اون موقع می تونید با ترفند طراحان مقابله کنید.