Pedraam

New Member
لایک ها
4
سلام دوستان
یه راهنمایی ازتون میخواستم ، ممنون میشم کمکم کنین
به نظرتون مطالعه کتاب هایی مثل موریسون بوید، سالامونز، اسکوگ وست یا چیزای دیگه به نظرتون مفیدتره یا مرور دوباره و سه باره ی کتاب های معمولی که قبلا حل شده مثل مسایل برگزیده و کارگاه حل مساله و... مخصوصا اینکه تو تابستون وقت برای هر دو به اندازه ی کافی هست

بهراد

New Member
لایک ها
214
پاسخ : مطالعه برای المپیاد شیمی در تابستان

دسته اولو ترجیح میدم!

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

تابستان وقت خوبيه براي پيشرفته خواني. ميتونيد خوب از وقت آزادتون استفاده كنيد.

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568

اگه قراره برید ساله سوّم، بهتره هر دوتا رو با هم ببرید جلو، هم مرحله یک و دو و هم مرحله سه و کتاب های پیشرفته...
ولی اولویت اوّل تو تابستون مرحله سه ای هاست و باید اونا رو خوب برد جلو، ولی از مرحله دو هم غافل نشید به نظرم، مخصوصن اگه می رید سوّم.

تو تابستون هم که خدا رو شکر وقت واسه هر دو هست.

SHAHROKHY

New Member
لایک ها
32

من خودم هم تا اينجا خوب از تابستون استفاده نكردم ولي تمركزم را رو شيمي آلي گذاشتم .
راستي نظرتون راجع به شيمي آلي دكتر سيدي چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(منظورم موضوعيه)

Moonlight

New Member
لایک ها
533

من خودم هم تا اينجا خوب از تابستون استفاده نكردم ولي تمركزم را رو شيمي آلي گذاشتم .راستي نظرتون راجع به شيمي آلي دكتر سيدي چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(منظورم موضوعيه)
به نظرم عالیه البته سطحش از مرحله دو بالاتره و بعضی مباحثش کلا تو مرحله دو نیست (مثلن ایزومرهای نوری)

Pedraam

New Member
لایک ها
4

کتابش رو من خودم نخوندم چون من دارم شیمی آلی رو برای مرحله سه از کتاب سالامونز میخونم
اینو در نظر بگیر که کتابی مثل سالامونز یا موریسون بوید که تو چندجلد نوشته شدن و به چندین زبون ترجمه شدن قطعا کتابای کاملترین به هر حال کتاب دکتر سیدی هم کتاب خوبی باید باشه ولی نه برای مرحله سه

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

کتابش رو من خودم نخوندم چون من دارم شیمی آلی رو برای مرحله سه از کتاب سالامونز میخونم
اینو در نظر بگیر که کتابی مثل سالامونز یا موریسون بوید که تو چندجلد نوشته شدن و به چندین زبون ترجمه شدن قطعا کتابای کاملترین به هر حال کتاب دکتر سیدی هم کتاب خوبی باید باشه ولی نه برای مرحله سه
شما مگه فکر کردی مرحله 3 چیه که یه دکتر نتونه یه کتابه خوب براش بنویسه تازه احتمالا هم کتاب دکتر سیدی بهتره چون زبانه اصلیش فارسی و متن روون تره!

Pedraam

New Member
لایک ها
4

اگر بخواهم توی تابستون پیشرفته بخونم به نظرتون توی تابستون اگر یک مبحث مثلا شیمی آلی رو کامل مطالعه کنم کافیه یا اینکه بهتره مبحث دیگری رو هم شروع کنم،
اگر دومی بهتره چه مبحثی و چه کتابی رو پیشنهاد میکنین (که ترجمه فارسیش موجود باشه)

آخرین ویرایش توسط مدیر

Moonlight

New Member
لایک ها
533

به هر حال این به سطح خودتون هم بستگی داره .اگه واقعن به کتابای مرحله دو و مساءل برگزیده مسلط شدین واسه دوره بخونید چون من خیلیا رو میشناسم که کتابای پیشرفته میخونن ولی چیزای خیلی ساده و ابتداییو بلد نیستن .اینکه فقط یه کنابو بخونید فایده نداره باید واقعن بهمیدش .وقتی تسلطتون رو منابع مرحله دو بالا رفت دوره خوندن فایده داره چون اگه پایهتون ضعیف باشه و کتابای سزح بالا بخونید فقط سردرگم میشین و دیگر هیچ !

Moonlight

New Member
لایک ها
533

اگر بخواهم توی تابستون پیشرفته بخونم به نظرتون توی تابستون اگر یک مبحث مثلا شیمی آلی رو کامل مطالعه کنم کافیه یا اینکه بهتره مبحث دیگری رو هم شروع کنم،اگر دومی بهتره چه مبحثی و چه کتابی رو پیشنهاد میکنین
همون آلی هم بخونید خیلی خوبه!فقط حواستون باشه از مرحله دو غافل نشین !

sina16

New Member
لایک ها
313

میشه یه اطلاعاتی راجب این مرحله دو و سه بدین......من سال بعد میرم دوم دبیرستان .کتاب های شیمی عمومی و چگونه مسائل شیمی را حل کنیم رو دارم میخونم...........میشه تو سال دوم شرکت کرد؟؟؟؟؟؟کتاب ها رو اشتباهی دارم میخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زمان شرکت در المپیاد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی سر در گمم:188::188:

Moonlight

New Member
لایک ها
533

میشه یه اطلاعاتی راجب این مرحله دو و سه بدین......من سال بعد میرم دوم دبیرستان .کتاب های شیمی عمومی و چگونه مسائل شیمی را حل کنیم رو دارم میخونم...........میشه تو سال دوم شرکت کرد؟؟؟؟؟؟کتاب ها رو اشتباهی دارم میخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زمان شرکت در المپیاد کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی سر در گمم:188::188:
بله سال دوم میشه شرکت کرد .مرحله اول پارسال هفته ی اول اسفند برگزار شد (برخلاف هر سال که هفته اول بهمن بود.زمان ثبتنام هم در سایت اعلام میشه و از طریق بخشنامه به مدارس هم گفته میشه و ثبتنامش هم اینترنتیه.مرحله ی اول تستیه .مرحله دو هم که اردیبهشت برگزار شده هرسال ، تشریحیه )سالهای پیش 50 تا تست و 7-8 تا تشریحی بود که امسال 6 تا پرسش تشریحی دادن ) .من پیشنهاد میکنم اول به کتابهای شیمی 2و3 مسلط بشین (با خوندن مبتکران بهمن بازرگان ) و پس از اون جلد یک مورتیمرو بخونید و بعد کتابهای انتشارات فاطمی.البته در کنار مطالعه باید سوال هم حل کنید .کتابهایی که برای این کار خوبن :چگونه مساءل ،مساءل برگزیده ،المپیاد های شیمی ایران مرحله اول نوشته آقای خلینا دو جلدی (البته بیشتر جلد دومش مهمه چون ماله چند دوره ی اخیره ). این کتابو باید نزدیکای مرحله 1 کار کنی چون آزمونه .کتاب المپیاد های شیمی مرحله دو نوشته مسعود جعفری نشر خوشخوان هم خوبه (سوالای دوره های قبلو به صورت طبقه بندی شده داره ولی جواباش یکم ایراد هم داره ) .کتاب 2000مسءله شیمی نوشته بهروز بهنام نشر خوشخوان هم خوبه (فقط پاسخ نامش خیلی غلط داره ) سعی کنید کتاب مساءل برگزیدرو تشریحی حل کنید چون خیلی مهارتتونو بالا میبره !

Pedraam

New Member
لایک ها
4

من که گفتم کتابش رو نخوندم شاید هم کتاب خوبی باشه برای دوره تابستانی یا هر جای دیگه ای! ولی باز هم میگم این کتاب از ولهارد یا چیزایی از این دست جامعتر نمیتونه باشه کلا فکرکنم اگر کسی بخواد مدتی رو شیمی آلی تمرکز کنه بهتره کتاب کاملتر رو انتخاب کنه.

Pedraam

New Member
لایک ها
4

کتاب کارگاه حل مساله هم در کنار کتابای بالا کتاب خوبیه فقط به نظرم در مورد بهمن بازرگان به جزوه هاش اکتفا کن چون تست هاش با وجود اینکه بعضیاشون خیلی سختن ولی به سبک سوالای المپیاد شبیه نیستن مثلا اینکه روی مطالب حفظی متن کتاب یا روی چند تا واکنش خاص که تو کنکور خیلی محوریت دارن تمرکز بیش از حدی کرده-توی استوکیومتری- امسال هم تعداد زیادی از بچه هایی که قبول شدن از سال دوم بودن -برای اولین سال- برا همین هم کف قبولی نسبت به سال های پیش بالاتر رفته بود

Moonlight

New Member
لایک ها
533

بله کتاب کارگاه حل مسءله خیلی کتاب خوبیه و به نظرم جلد یکش خیلی بهتره (با وجود اینکه مطالبش خیلی آسون و شاید سطحش بالا نباشه ولی به نظرم دوتا فایده داره :1-برای بچه هایی که تازه شروع کردن خیلی خوب مطالبو روشن میکنه 2-من نزدیکه مرحله دو خوندمش چون شیوه ی تشریحی نوشتن مطالب توضیحیو به آدم یاد میده و لابلای مطالبش نکات جالب هم هست .)

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568

شیمی آلی دکتر سیدی کتابه خوبیه و ارزش خوندن هم داره، فقط شاید به دلیل کم توضیح بودن و حالت خشک نوشته، یکم واستون خسته کننده باشه، واسه من یکی لااقل یکم خسته کننده بود... کتابش ولی در سطح مرحله سه نیست و زیاد دغدغه ی مکانیزم نوشتن و اینا نداره، کلن زیاد توی مباحث عمیق وارد نشده، و در این زمینه کتاب های تخصصی تر مثه ولهارد و سولومونز و موریسون و این جور کتاب ها بهترن...

ولی واسه مرحله یک و دو از کامل هم یکم فراتره...

بالا