معادله ی شیمیایی فرایند

milad_h

New Member
لایک ها
2
[align=justify:0d8ef8ad76]سلام اين سوال براي استفاده عموم است خودم حلش كردم گفتم شايد به درده بجه هاي ديگه هم بخوره.البته فكر كنم همه ديگه ديده باشن اين سوال رو.گذاشتم توي سايت يكم حسه رو كم كني بچه هارو تخليه كنم. :lol: .اگه حل كردين جايزه سوالاي باهال تر ميذارم.با راه حل تشريحي :wink: منتظرم

هرگاه CrCl3جامد را با گاز گرما دهیم عمل واکنش صورت میگیرد و تنها محصول گازی HCl است.
محصولات احتمالی(Cr,CrCl,CrCl2) دیگر جامدات غیر فراری هستند.
ظرف واکنش حاوی 2/0 گرمCrCl3 بی آب و 128/0 مولH2 است.
هرگاه دما تا 327 بالا رود واکنش کاهش انجام خواهد شد.
پس از تکمیل واکنش تعداد مولهای گاز1237/0 مول است.
معادله واکنش انجام شده را بنویسید. :idea:[/align:0d8ef8ad76]

[hr:0d8ef8ad76]

سوال ويرايش شد

milad_h

New Member
لایک ها
2
خوب شد من اينو دوباره چك كردم :oops:

يك باره ديگه همه سوال رو مينويسم

هرگاه CrCl3جامد را با گاز گرما دهیم عمل واکنش صورت میگیرد.تنها محصول گازی HCL است.محصولات احتمالی(Cr,CrCl,CrCl2) دیگر جامدات غیر فراری هستند.ظرف واکنش حاوی 2/0 گرمCrCl3 بی آب و 1218/0 مولH2 است.هرگاه دما تا 327 بالا رود واکنش کاهش انجام خواهد شد.پس از تکمیل واکنش تعداد مولهای گاز1237/0 مول است.معادله واکنش انجام شده را بنویسید.

tahereh

New Member
لایک ها
0
ژپس سوالتون اشتباه بود------
2crcl3.3h2=2cr.6hcl
البته shiftكامپيوتر من كار نمي كنه بجاي بعلاوه دات زدم. :lol: :lol: :lol:

milad_h

New Member
لایک ها
2
سلام آره همین میشه ولی خوب راه حل تشریحیش کجاست؟.این سوال رو توی 1 خط میشه حل کرد.بازم منتظرم :wink:

tahereh

New Member
لایک ها
0
نكنه خودتون هنوز حلش نكردين وقتي جواب رو نوشتم يعني حلش كردم براي جايزه هم شما راه حل تشريحيش رو بنويسيد-

tahereh

New Member
لایک ها
0
البته در رابطه با چيزي كه نوشتم بايد يه اصلاحيه بنويسم و اون اينكه ميدونم كه شما حل كردين چون قبلن گفته بودين و اينكه مسلما اطلاعات علمي شما بيشتر از منه

milad_h

New Member
لایک ها
2
سلام.طاهره خانم فكر ميكنن من اين سوال رو حل نكردم واسه اينكه جواب رو بدست بيارم گذاشتم اينجا:

سوالو از 3 راه حل كردم يكي از راه تعادل كه راه استاندارد حل اين سوال است و توي چگونه مساءل شيمي را حل كنيم هم همون رو گفته يه راه هم ازين كه تعداد مول هارو ايكس و واي تعريف كنيم و بعد با دو معادله دو مجهول به جواب برسيم ولي اين راه اخيرو خيلي بيشتر دوست دارم و همون رو مينويسم.
2/0 گرمCrCl3 معادل 0012/0 مول است كه 0036/0 مول كرم ميدهد از طرفي تعداد كل مولهاي گاز 1237/0 است كه در واقع 2xمول كلريك اسيدي هست كه بوجود آمده +تعداد مول گاز هيدروژن موجود -x (به ازاي هر 2 مولHCl يك مولH2 لازم است).x بدست ميآيد.x رو پيدا ميكنيم در 2 ضرب كرده تا مول كلر لازم رو بدست بياريم.كه دقيقا ميشه هموان مقداري كه اول كار بود.
حالا اگه اضاف ميومد چجوري ميفهميديم فرمولش با كرم چيه؟از فرمول تجربي استفاده ميكرديم :wink:

بالا