معرفي كتب زيست شناسي

لایک ها
1
سلام!

دوستان عزيز من در حال حاضر كتاب كمپبل رو به صورت كامل مطالعه كردم و الان مشغول مطالعه ي كتاب فيزيولوژي گايتون هستم ولي متاسفانه تفهيم مطالب اين كتاب براي من سخته و در مطالعه ي اون مشكل دارم.
ممنون ميشم كتبي رو كه مابين اين دو كتاب هستن به من معرفي كنيد.

قبلا از شما متشكرم...

samira22

New Member
لایک ها
2
شما خلاصه ی فیزیولوژی رو می شه گفت از کمپبل خوندی، منبع اصلی بعدی هم همون گایتون هست، چاره ای نداری که بخونی، ولی اینطور نیس که درحد یه دانشجوی پژشکی بخوای گایتونو بخونی و بلد باشی! شما الان می شه گفت به صورت کلی فیزیولوژی رو بلدی گایتون رو بشین روخونی کن و مطالب و نکات مهمشو فقط یادداشت کن، نیاز نیست همشو سطر به سطر بلد باشی

samira22

New Member
لایک ها
2
بعدشم مطالب تقریبا حفظی مثل فیزیولوژِی و اکولوژی رو بذار آخرسر بخونی الان سعی کن بیشتر وقتتو بذاری رو مطالب تفهیمی مثل ژنتیک و سلولی و بیوشیمی
منابع مهم از زبان مریم خادمیان نقره ی جهانی 2008 : (این تو پرانتزارو خودم ضمیمه کردم
)
فیزیولوژی گیاهی : Rost (تایز و زایگز هم هست ولی رست بهترتره)
فیزیولوژی جانوری : گایتون
بیوشیمی : استرایر و لنینجر (هردو خوبن، منبع اصلی انگار استرایر هست)
سلولی : آلبرتس (بسیار عالی و کامل)
مولکولی : آل محمد، واتسون ، لنینجر
اکولوژی رفتار : کربس و منینگ
ژنتیک : ساسان امینی (باید انقد بخونید که فول باشینش، اصلا بخورینش
جواباشو اصلا حفظ کنید!!!! به خصوص برا مرحله اول!)، استانسفیلد و ولنیتز (که برا مرحله2 خوبن)

و ترتیب اهمیت مطالب از قول ایشون : " من بیوشیمی ساختار، گیاهی و فیزیولوژی رو تاکید ویژه دارم، و بعد از اونها به ترتیب : ژنتیک، مولکولی، رفتار، سلولی، بیوشیمی، متابولیسم و اکولوژی"
و قابل توجه اینکه امسال از 13 تا سوال تقریبا فکر می کنم 7تاش فیزیولوژی بود
(گیاهی+جانوری) ولی خب چون حفظیه و مهم هم هست آخر از همه بخونید بهتره فکر می کنم!

لایک ها
1
سلام!
خوندن كتبي مثل گايتون,آلبرتس,لوديش,زينسر , واتسون و نظاير اونها بعد از كمپبل سخته در واقع اين كتابها به صورت كاملا تخصصي و بدون پردازش به بعضي واژه ها كه افرادي مثل من به اونها آشنايي زيادي ندارن باعث شده من دنبال كتابي كه ما بين كمپبل و گايتون هست بگردم.بعنوان مثال تعدادي از كارشناسان زيست شناسي در انتشارات خانه زيست شناسي" بيولوژي سولومون"رو به من پيشنهاد كردن,ولي من واقعا نمي دونم كه اول اون رو بخونم يا همون گايتون رو...

با تشكر...

samira22

New Member
لایک ها
2
شما چه پایه ای هستی؟ (اول یا دوم؟)

لایک ها
1
سال دوم هستم...
خوندن گايتون رو حدودا چند ماهي ميشه شروع كردم ولي نمي تونم فقط رو خواني كنم...بايد حتما يه مطلبو بفهمم تا برم سرغ بعدي...

samira22

New Member
لایک ها
2
خب معلومه بحث گایتون بایدم سنگین باشه، نا سلامتی منبع اصلی دکترای مملکته
ولی ببین زیاد بحث تفهیمی نداره، زیاد رو مطالبش وقت نذار که مثلا بگی جزء به جزء باید بلدش باشم!
ببین برا مرحله 1 اگه انقد که می گی سختته زیاد هم نیاز نیست کتابایی مثل استرایر و آلبرتس و مخصوصا لودیش و... رو بخونی، برا مرحله1 اولا همون کمپبلو که خوندی باید فول باشی، سولومون من خودم نخوندمش ولی مطالبش کمی بیشتر از کمپبله بخونی ضرر نکردی ولی اگه فرصت داشتی! و تا حالا هم که کمپبلو تموم کردی فکر می کنم فرصت خوندن سولومونو داری، پس بخون ضرر نمی کنی، بعد کتاب پیشو مخصوصا رفتارشناسی شو باید فول باشی، اکولوژی برا مرحله1 همون کمپبل لازم و البته کافی هست، ساسانو حتما حتما بخونش، همیشه عیییینا سوالاشو می دن تو مرحله1 حتی عدداشم عوض نمی کنن معمولا! ولی خب کتابی بین اینا نمی شناسم، منابع اصلی همینان! سوالای سالای قبلم که حتما باید حل کنی، سوالای کانادا هم درسته آسونن ولی برا مرور مطالب خیییییلی عالیه، یعنی تو قسمت پاسخش به اکثر نکات مهم اشاره کرده!

بالا