حل کردن مسأله های فصل 1 کتاب زیر را به شما توصیه می کنم. فصل 1 این کتاب مسأله هایی بسیار خوب برای آمادگی مرحله 1 دارد. در ضمن فصل 2 این کتاب هم یمی از بهترین منابع برای آمادگی مرحله ی 2 است.
" مسأله هایی در هندسه ی مسطحه" - نوشته ی "ای.اف.شاریگین" - ترجمه ی "ارشک حمیدی" - انتشارات" مبتکران"
دوستان یه سوال.
این کتابایی که گفتین بدرد پاسخ گویی به سوالای کنکور هم می خوره یا از اونا سطح بالاترن؟چون که سوالات کنکور خودشونم خیلی سطح بالان تو زمینه هندسه.
دوستان یه سوال.
این کتابایی که گفتین بدرد پاسخ گویی به سوالای کنکور هم می خوره یا از اونا سطح بالاترن؟چون که سوالات کنکور خودشونم خیلی سطح بالان تو زمینه هندسه.
پیشنهاد می کنم برای کنکور سراغ کتاب های ذکر شده نروید. ولی اگر در صدد زدن درصد بسیار بالا در سوالات هندسه ی کنکور هستید، می توانید به کتاب های هندسه1 و هندسه 2 انتشارات خوشخوان مراجعه کنید. این دو کتاب علاوه بر پوشش کامل و سطح بالای کنکور، سوال هایی از المپیاد که به درد کنکور هم می خورد را دارند.
کتاب " باز آموزی و باز شناخت هندسه" انتشارات مدرسه هم خوب است.
کتاب توپولوژی, نوشته جیمز مانکرز, مرکز نشر دانشگاهی.
پ.ن: اگه علاقه شخصیت توپولوژی خوندنه که هیچی, ولی اگه میخوای واسه درس ویژه دوره بخونی, تقریبا مطمئنم توپولوژی نمیدن :3:
من در اون حد نیستم که نظر بدم . من خودم پژوهش امسالم چون توپولوژی بود مجبور بودم از صفر بخونم . به نظر من توپولوژی دوگوندجی بهتر از مانکرزه. از اول هم شروع کرده. قصد جسارت نداشتم فقط نظرم بود.
سلام عزیزان.....من مهدی قدیریان هستم تازه کارم ......ولی کتابهایی را که شما میگویید من در همه ی بازار ها و کتاب فروشی های بزرگ حضوری یا تلفنی جستو کردم ولی هیچ کدان را ندارند>>>>هیچ کدام؟
حال من به کمک شما نیاز مندم....با ارزوی موفقیت ...لطفا سریعا جواب منو بدید>>>>
1392/4/15
راحت باشه خیلی راحت و سطح هم خوببرای مرحله 1 اموزش هندسه 1 مبتکران هست..خوبه و هندسه1 خوشخوان ...برای مهارت های اولیه هندسه بعدشم اون3تا بعدشم باز اموزی و باز شناخت و روش های خل مساله های مقدماتی هندسه و هنر هل مسایل هندسه و مساعلی در هندسه مسطحه ..... پیام بده اگه خواستی توضیح کامل راجع بع هر کدوم بدم
+خود اموز هندسه هم برا اول کار خوبه