معرفی یه منبع کامل آموزشی زبان انگلیسی

math7

New Member
لایک ها
586
به نام خدا
با سلام
از شما میخوام یه منبع(مثل کتاب و دی وی دی ) برای آموزش زبان انگلیسی بهم معرفی کنید یه چیز کامل
خیلی ممنون:8:

Arash Lord

New Member
لایک ها
79
پاسخ : معرفی یه منبع کامل آموزشی زبان انگلیسی

به نام خدا
با سلام
از شما میخوام یه منبع(مثل کتاب و دی وی دی ) برای آموزش زبان انگلیسی بهم معرفی کنید یه چیز کامل
خیلی ممنون:8:
کتابایی که من میدونم interchange و passage و cover to cover سطحشون واقعا بالائه و خیلی خوبن.(تو خیلی از دانشگاه ها هم تدریس میشن)
نرم افزار هم من Learn to speak English رو دارم که خوبه.(از آسون تا سخت،همه رو توضیح میده.):96:

لایک ها
3,082

اگر از نظر تکست خوندن و آشنایی با لغات بخواین بهترین از نظر من steps to understanding هست 4 تا سطح هم داره 4 جلد در یک جلدشم هست....

sina1376

New Member
لایک ها
508

کتابای ریمون مورفی هم خوبن!
فکر کنم3 سطح داره!
اسم کتابیکه من دارم:
Grammar in use intermediate
نویسنده:
Raymond Murphy
تقریبا جلدش بنفش هستش!

imooo

New Member
لایک ها
59

ببین دوست عزیز اگه میخوای زبانت تو همه ی زمینه ها خوب بشه بنظر من برو کلاس اگه وقت نداری دوره فشرده برو وگرنه تمام کتابهایی که دوستان معرفی کردند خوبن ولی یه سری هاشون مثل interchange قدیمی هستن بهرحال پیشنهاد من اینه که از کتابهای بروزتر و جدید تری مثل TopnotchویاAmerican English File استفاده کنی در موردDVDهم بهتره از نرم افزار فوق العاده یTellMEMOREاستفاده کنی

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
344

ببین دوست عزیز اگه میخوای زبانت تو همه ی زمینه ها خوب بشه بنظر من برو کلاس اگه وقت نداری دوره فشرده برو وگرنه تمام کتابهایی که دوستان معرفی کردند خوبن ولی یه سری هاشون مثل interchange قدیمی هستن بهرحال پیشنهاد من اینه که از کتابهای بروزتر و جدید تری مثل TopnotchویاAmerican English File استفاده کنی در موردDVDهم بهتره از نرم افزار فوق العاده یTellMEMOREاستفاده کنی
سلام دوست عزیز کی گفته روش اموزش Interchange قدیمیه؟باید خدمتتون بگم که با افتخار اینترچنج 2013هم به بازار اومد و زد رو دست همه کتابا و البته اینو بگم بعد از اینترچنج من کتاب English Result رو قبول دارم کتاب جامع و کاملیه برای بریتیش اکسنت ها البته.ولی کم اموزشگاهی درسش میده چون معلمش کمه و تدرسشم سخته.

imooo

New Member
لایک ها
59

اولا پست من مال 3 ماه پیش بود و اون موقع هنوز interchange2013 که شما با افتخار ازش رونمایی کردی نیومده بود و اگر هم اومده بودمن خبر نداشتم
دوما روش آموزش نه دوست عزیز مطالب آموزشی مثلا کسی رغبت نمیکنه که ریدینگی که درباره ی زندگی مارادونا نوشته شده باشه بخواد بخونه در حالی که یک ریدنیگ درباره ی زندگی مسی میتونه جذاب تر باشه وگرنه interchange کتاب کاملا استانداردی هستش

لایک ها
344

اولا پست من مال 3 ماه پیش بود و اون موقع هنوز interchange2013 که شما با افتخار ازش رونمایی کردی نیومده بود و اگر هم اومده بودمن خبر نداشتم
دوما روش آموزش نه دوست عزیز مطالب آموزشی مثلا کسی رغبت نمیکنه که ریدینگی که درباره ی زندگی مارادونا نوشته شده باشه بخواد بخونه در حالی که یک ریدنیگ درباره ی زندگی مسی میتونه جذاب تر باشه وگرنه interchange کتاب کاملا استانداردی هستش

این کتاب مدت 6 ما هست که به بازار اومده و ریدینگ های کتاب هم کاملا تغییر کردند میتونید با خیال راحت ازش استفاده کنید...............امیدوارم که بهتون برنخوره باشه منظوری نداشتم.

Ashkan A.I

New Member
لایک ها
21

اگه یه کورس بوک جامع می خواین : (راستش خیلی کتاب هست ولی اونایی که من خودم از بین بقیه انتخاب کردم و ذکر می کنم.) top notch -New english file(has an american edition called American English file)- Interchange (Old method ) , Face 2 Face ,etc

اگه کتابی می خواین برای vocab(بازم طبق نظر خودم و استادایی که باهاشون کلاس داشتم) Oxford Word Skills (4 books) -English vocabulary organizer(3 books :1-vocabulary organizer 2-Idiom organizer 3-Phrasal verb organizer) - etc

اگه واسه گرامر می خواین : Oxford Practice Grammer and after that buying a source book that contains all the grammer

واسه reading هم : Select Reading (in 3 levels) and by reading text u improve Grammer and Vocabulary as well

واسه DVD ها هم من خودم english Today رو پیشنهاد می کنم

واسه writing اگر می خواین خوب کار کنین : Writing for the real (in 2 books) and for news VOA Sprcial English would do the trick !!

listening م : Tune In or Tactics for Listening (I prefer tactics but do not study both cuz it's useless) an then VOA Special English Tracks and videos

یه پیشنهادمم اینه که از پادکست های سایت ESLPOD.com استفاده کنین یعنی فوق العادن خداییش من اگه روزی یکیشونو گوش ندم می میرم :دی

اگه هم می خواین برای IELTS بخونین Objective Ielts خوبه من خودم از دو سطحش یکیو تموم کردم یکی دیگشونم آخراشه.

imooo

New Member
لایک ها
59

نه اتفاقا من هم منظوری نداشتم و ازتون هم ممنونم که باعث شدید بفهمم نگارش جدیدی این کتاب به بازار اومده:1:

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

کتابهای advanced English book واقعا سطحشون عالیه:53:

بالا