معمای دکتر حسابی

yoyo

New Member
لایک ها
7
ببخشید قصد توهین نداشتم ولی همونی که SABB نوشته درسته اصلا استدلال (3*9)+2=29 غلطه نکته اش هم همن جاست که 2 تومن پول تو جیب شاگرد جز اون 27 تومنه که باز هم SABB اینو گفتن همین

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
(3×3) = (25تاش که دست صاحب مغازه اس) + (2تاش که دست شاگرده!)

C

counterexample

Guest
9*3 پولی ست که 2 تومان شاگرد رو هم شامل میشه!
بعد برای چی باید با اون 2تومان جمع بشه!
از دکتر حسابی بعیده!

FMIcho_2009

New Member
لایک ها
4
vasebad گفت
9*3 پولی ست که 2 تومان شاگرد رو هم شامل میشه!
بعد برای چی باید با اون 2تومان جمع بشه!
از دکتر حسابی بعیده!

خب دیگه محض رد گم کنی وگیج کردن ملت!

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
آقا ما میگیم چرا از این راه جواب نمی ده یک جور نقض ریاضیه موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اساتید یارو 2 تومان گذاشته تو جیبش بعد 3 تومن رو تقسیم کرده حالا هی بگید 2 تومان جزو 27 تومانه .................................

لایک ها
0
اصلا کی گفته این معما از دکتر حسابی؟

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
مگه باید کسی بگه من اینو از چند جا دیدم و جلوش نوشته بود دکتر حسابی نه اصلا مال فلانی به شما سوال بدن میگی کی سوال داده ؟؟؟؟؟؟؟
آخه این چه صحبتیه شما المپیادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

C

counterexample

Guest
mehryar گفت
آقا ما میگیم چرا از این راه جواب نمی ده یک جور نقض ریاضیه موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اساتید یارو 2 تومان گذاشته تو جیبش بعد 3 تومن رو تقسیم کرده حالا هی بگید 2 تومان جزو 27 تومانه .................................
خوب مثل اینه که اول 3 تومن رو تقسیم کنه و بعد 2 تومن رو بذاره جیبش ------> مثل اینه که هر کدوم از 3 خریدار 9 تومن واسه خریدن ساعت دادن و شاگرده 2 تومنشو گذاشته جیبش!
حالا قبول نقض ریاضی نیست، استادتر!

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
من گفتم نقض ریاضی [HIGHLIGHT=#ffff00]است[/HIGHLIGHT] بعد من به بیشتر دوستان میگم استاد عادتمه

SABB

New Member
لایک ها
25
اصل شمول و عدم شمول تو این روش حل رعایت نشده . وگرنه هیچ گونه نقض و نقصی در ریاضیات نیست

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا فارسیش چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SABB

New Member
لایک ها
25
mehryar گفت
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا فارسیش چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصل شمول و عدم شمول/http://fa.wikipedia.org/wiki/
وقتی میخوایم تعداد عضو های دو تا مجموعه رو حساب کنیم، باید حاصل جمعشون منهای تعداد عضوهای مشترکشون رو حساب کنیم.

مثلا این که 27 تومن اون سه نفر خرج کردن، 2 تومن هم دست شاگرده و 3 تومن هم تو جیب خودشون. این جا چون اون 2 تومن توی جیب شاگرد جزو همین 27 تومن بوده، پس باید از حاصل جمع کم شه؛ یعنی 27+3+2-2 که برابر با 30 میشه.

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
اولا شما 3 تومان رو 2 بار حساب کردید !!!!!!!!!!!! یک بار بین 3 نفر پخش کردید باز 2باره جمع کردی!!

چه ربطی داره شما فقط بگید چرا (3×9)+2=29 است همین و بس با معادلات جدید کاری نداریم در ضمن معادلت 100% داغونه
شما چه المپیادی هستید؟

SABB

New Member
لایک ها
25
من سه تومن رو دوبار حساب نکردم! 3×9+2=29 ولی این راه غلطه، باید هم جواب اشتباه بده! پس میخواستید 3×9+2=30 باشه؟!
اون 2 تومن توی اون 27 تومن بوده. 3 تومن هم نه توی اون 27 تومن بوده، نه توی اون 2 تومن؛ کجا 3 تومن رو دو بار به حساب آوردم؟ وقتی معادله ی فعلی غلطه باید معادله جدید بزاریم دیگه، یعنی میگید یه کاری کنیم 3×9+2=30 بشه؟؟!
معادله ام هم کاملا درسته. شاید خوب ننوشتم. 3+27+2 میشه پول تو جیب شاگرد + پول تو جیب اونا + پولی که خرج کردن. ولی 2 تومن باید از این مجموع کم کنیم.

mehryar

مشاور فیزیک
لایک ها
61
دوست عزیز ما باید بگیم چرا این معادله ی منطقی جواب نمی ده معادله ی جدیدی نباید در کار باشد
ممنون از اینکه انقدر پیگیر این سوال هستید این سوال برای این طرح شده که نشون بده ریاضی در بعضی مسایل ناتوانه موافقید؟
زیرا ما از یک راه منطقی ویک معادله ی صحیح به جواب نمی رسیم!!!!

S_kate

New Member
لایک ها
0
Olympiad گفت
اين ديگه چه وضعه حساب كردنه ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!.
؟؟؟
به نظر من سوال درسته جون نمشه حلش کرد دوستان میگن غلطه

anishtain71

New Member
لایک ها
9
یک سوال :
به چه دلیلی باید27 رابا2جمع کرد؟؟؟
اگرچنین کاری کنیم آنوقت2هزارتومان شاگردرا2بارحساب کرده و3هزارتومان استردادی راحساب نکرده ایم!
[HIGHLIGHT=#92d050][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#92d050]25(مغازه دار)+2(شاگرد)+3(پول استردادی)=30[/HIGHLIGHT]

دقیقا یعنی همان اصل شمول وعدم شمول

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527
من این سوالو تو قالب هتل و توریستا دیده بودم این سوال برمیگرده به تقدم ضرب و تقسیم و این جور حرفا منظورم اینه که وقتی همه را با هم جمع میکنیم و وقتی چند تا عمل ضرب انجام می دیم جواب کل فرق می کته

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
قصد توهین ندارم ها ولی واستون متاسفم

بالا