معمای زندانی ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bgo

New Member
لایک ها
397
سلام..........
الان داشتم تو اینترنت می چرخیدم به یه معمای جالب برخوردم البته شاید ساده باشه و خیلیاتون هم دیده باشید (شاید اینجا هم مطرح شده نمیدونم)::3:
میگه یه زندان بوده بعد توش 100 تا زندانی تو اتاقای جدا گونه نگه داری میشن که هیچ گونه ارتباطی با هم ندارن بعد یه اتاقم هست که توش یه لامپه که اولش خاموشه زندان بان هر روز یکی از زندانیا رو به طور تصادفی میبره تو این اتاقه اونم میتونه یا وضعیت چراغو تغییر بده میتونه هم تغییر نده می تونه هم این ادعا رو بکنه که همه حداقل یه بار اومدن تو اتاق اگه درست گفته باشه همه آزاد اگه هم غلط گفته باشه همه اعدام میشن اونا قبل از اینکه این کارا شروع بشه می تونن یه روز با هم قرار بذارن که چی کار کنن حالا به نظرتون چه جوری می تونن آزاد شن؟؟؟؟

mahanmath

New Member
لایک ها
701
پاسخ : معمای زندانی ها

لابد دارم چرت میگم ، ولی‌ ممکن اینا هیچجوری نتونن آزاد بشن ، یعنی‌ زندان بان همیشه یک نفر خاص رو ببره تو اتاق ، اینطوری همیشه زنده میمونن ، ولی‌ آزاد نمی‌شن !

bgo

New Member
لایک ها
397

آره منم این فکرو کردم واسه همین می خواستم این فرضو هم اضافه کنم که هر کسی بی نهایت بار به اتاق برده میشه چون جوابش به این نیاز داره ولی گفتم شاید اصل سوالو بذارم اینجا بهتر باشه............:3:
خب پس حالا می تونید فرض کنید که هر کسی بینهایت بار میره تو اتاقه.............:4:

hkh74

New Member
لایک ها
392

با فرضی که گفتین:

شخصی به عنوان شمارنده ی تعداد افراد تعیین می شود (بدین ترتیب که هر گاه چراغ روشن دید، آن را خاموش می کند و به تعداد یک واحد اضافه می کند)

هر کسی غیر از این شخص اولین باری که به اتاق رفت و چراغ را خاموش دید، آن را روشن می کند.(اگر چراغ روشن بود تا دفعه ی بعد صبر می کند)

با این روش هرگاه نفر شمارنده 99 بار چراغ را خاموش کرد (با توجه به اینکه چراغ از اول خاموش بوده) می تواند ادعا کند همه ی افراد یک بار به اتاق آمده اند.

bahman

New Member
لایک ها
270

من هم یه معما میگذارم ولی خواهشن اونایی که قبلا شنیدن جواب ندن تا بقیه جواب بدن
دوتا اتاق داریم تو یه کی 3 تا لامپ 100و110و120 ولتی و در اتاق دیگر 3 تاکلید برق که هر کدام برای یکی از لامپ هاست اما نمیدانیم برای کدام است این دو اتاق فقط یک در دارند و پنجره ندارند و شماباید مشخص کنید که هر کلید برای چه لامپیست یادتان نرود که شما برای شروع در اتاق کلید هایید و ازهمه مهم تر فقط یک بار میتوانید به اتاق لامپ ها بروید

لایک ها
378

میتونیم از کمیت های فیزیکی مثل گرمای لامپ استفاده کنیم؟

bahman

New Member
لایک ها
270

دوست عزیز ممکنه چند جواب داشته باشه شما راهتو بنویس

لایک ها
378

شاید یذره راه حل fun ای باشه D:
ولی در هر صورت مینویسمش!

از اون سه تا کلید یکیشو انتخاب میکنیم تصادفی و اونو میزنیم.بعد از یه مدت زمانی اون رو خاموش میکنیم و دگمه بعدی رو میزنیم و درجا میریم توی اتاق لامپ ها.لامپ ها رو لمس میکنیم.لامپی که سرده لامپیه که کلیدشو نزدیم.لامپی که روشنه لامپیه ک کلیدشو همین الان زدیم ولامپی که یذره گرمه لامپیه که کلیدشو تازه خاموش کردیم... و پس مساله حل شد...

bahman

New Member
لایک ها
270

افرین امیدوارم که بقیه هم معما بگذارند اها تا یادم نرفته شما توی ازمون ورودی به شرکت apple قبول شدید تبریک

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
378

هاهاها :))))

راستی،راه دیگه ای شما ندارین واسه این سوال؟ یعنی توان لامپ ها سرکاری بود؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ar@sh

Moderator
لایک ها
530

با توجه به حل شدن مسئله و جلوگیری از اسپم

تاپیک بسته شد :53:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا