معما

sh.a.z

New Member
لایک ها
7
1-چه جوری می شه 10 تا درخت رو توی 5 ردیف کاشت به طوری که در هر ردیف 4 درخت وجود داشته باشه؟
2-شخصی در یک معامله ی بزرگ ضرر می کنه ولی بعد اینکه پولش را از دست داد میلیونر می شه. چطور ممکنه؟
3-جک به جیل می گه: این همون ۵ دلاری نیست که تو روی میز گذاشتی؟ من اونو بین صفحه های ۱۵ و ۱۶ کتاب هری پاتر پیدا کردم.
جیل با عصبانیت جواب داد: تو دروغ می گی، من می تونم ثابت کنم.
جیل چطور اینقدر مطمئنه؟ (چطور می خواد دروغ رو ثابت کنه؟
4-در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
5-در یک زندان به زندانیا فرصت داده می شود که اگه یک کار عجیب انجام دهند حبس آنها نصف می شود. این کار را یک حبس ابدی انجام می دهد مسئولین زندان باید چیکار کنند تا به عهد خود وفا کنند؟
6-دو عدد طناب یک متری و به اندازه ی کافی فندک داریم و اگر سر یا ته یک طناب را آتیش بزنیم 1 دقیقه طول می کشد تا کامل بسوزد سوال اینه که چیکار کنیم تا بتونیم هر دو تا طناب را دقیقا ظرف 45 ثانیه بسوزونیم.
نکته: ما فقط می توانیم با سرو ته طناب کار داشته باشیم نه جای دیگه ای
7-من سرخ رنگم.
گرد و قشنگم.
اهل فرنگم
8-شما مشغول بازی پینگ پنگ خونه یکی از دوستاتون هستین و ناگهان آخرین توپ پینگ پنگی که داشتین می افته داخل یک سوراخ و این سوراخ در حقیقت یک لوله نازک فلزیه که کف زمین سیمانی کار گذاشته شده و 30 سانت هم عمق داره.
سوال: چطوری می تونین اون رو بدون ذره ای آسیب بیرون بیارین در حالی که تنها ابزار شما راکت پینگ پنگ تون، بند کفشهاتون و یک بطری آب معدنی که برای رفع عطش در اتمام بازی، تهیه کرده اید؟ البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره.
9-آن چیست که پای کوه نشسته و عمامه به سر دارد؟
10) 10 تا دسته ی 10 تایی سکه داریم که 9 تا از این 10 تا دسته سکه هایشان 10 گرمی و یک دسته سکه هایش 9 گرمی است. چگونه با یک بار عمل وزن کردن روی ترازوی دیجیتال (یعنی یک بار قرار دادن تعدادی سکه روی ترازو و دریافت یک عدد از ترازو) دسته ای که سکه هایش 9 گرمی است را بیابیم؟
11)روزی پسری یک چراغ جادو پیدا می کند.
غول چراغ جادو از او می خواهد که یک آرزو کند تا براورده اش کند.
ولی پدر آن پسر فقیر است و مادرش نابینا و خواهرش بچه دار نمی شود.
سوال: پسر چگونه با یک آرزو همه ی مشکلات خانواده اش را حل کند؟
توجه: آرزو نباید کلی باشد یعنی نباید آرزو کند که آرزوی همه براورده شود و غیره.
راهنمایی: آرزوی پسر باید اتفاقی باشد که در آینده قرار است رخ دهد.
12)
کپی شده از این وبلاگ بالا

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
پاسخ : معما

1-چه جوری می شه 10 تا درخت رو توی 5 ردیف کاشت به طوری که در هر ردیف 4 درخت وجود داشته باشه؟
2-شخصی در یک معامله ی بزرگ ضرر می کنه ولی بعد اینکه پولش را از دست داد میلیونر می شه. چطور ممکنه؟
3-جک به جیل می گه: این همون ۵ دلاری نیست که تو روی میز گذاشتی؟ من اونو بین صفحه های ۱۵ و ۱۶ کتاب هری پاتر پیدا کردم.
جیل با عصبانیت جواب داد: تو دروغ می گی، من می تونم ثابت کنم.
جیل چطور اینقدر مطمئنه؟ (چطور می خواد دروغ رو ثابت کنه؟
4-در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
5-در یک زندان به زندانیا فرصت داده می شود که اگه یک کار عجیب انجام دهند حبس آنها نصف می شود. این کار را یک حبس ابدی انجام می دهد مسئولین زندان باید چیکار کنند تا به عهد خود وفا کنند؟
6-دو عدد طناب یک متری و به اندازه ی کافی فندک داریم و اگر سر یا ته یک طناب را آتیش بزنیم 1 دقیقه طول می کشد تا کامل بسوزد سوال اینه که چیکار کنیم تا بتونیم هر دو تا طناب را دقیقا ظرف 45 ثانیه بسوزونیم.
نکته: ما فقط می توانیم با سرو ته طناب کار داشته باشیم نه جای دیگه ای
7-من سرخ رنگم.
گرد و قشنگم.
اهل فرنگم
8-شما مشغول بازی پینگ پنگ خونه یکی از دوستاتون هستین و ناگهان آخرین توپ پینگ پنگی که داشتین می افته داخل یک سوراخ و این سوراخ در حقیقت یک لوله نازک فلزیه که کف زمین سیمانی کار گذاشته شده و 30 سانت هم عمق داره.
سوال: چطوری می تونین اون رو بدون ذره ای آسیب بیرون بیارین در حالی که تنها ابزار شما راکت پینگ پنگ تون، بند کفشهاتون و یک بطری آب معدنی که برای رفع عطش در اتمام بازی، تهیه کرده اید؟ البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره.
9-آن چیست که پای کوه نشسته و عمامه به سر دارد؟
10) 10 تا دسته ی 10 تایی سکه داریم که 9 تا از این 10 تا دسته سکه هایشان 10 گرمی و یک دسته سکه هایش 9 گرمی است. چگونه با یک بار عمل وزن کردن روی ترازوی دیجیتال (یعنی یک بار قرار دادن تعدادی سکه روی ترازو و دریافت یک عدد از ترازو) دسته ای که سکه هایش 9 گرمی است را بیابیم؟
11)روزی پسری یک چراغ جادو پیدا می کند.
غول چراغ جادو از او می خواهد که یک آرزو کند تا براورده اش کند.
ولی پدر آن پسر فقیر است و مادرش نابینا و خواهرش بچه دار نمی شود.
سوال: پسر چگونه با یک آرزو همه ی مشکلات خانواده اش را حل کند؟
توجه: آرزو نباید کلی باشد یعنی نباید آرزو کند که آرزوی همه براورده شود و غیره.
راهنمایی: آرزوی پسر باید اتفاقی باشد که در آینده قرار است رخ دهد.
12)
کپی شده از این وبلاگ بالا
1- به صورت یک ستاره 5 پر میچینیمشون

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

4- قاتل همسرش بوده چون که او گفته که خواب بوده ولی میداند هر کس چه کاری انجام میداد

NS.Math

Member
لایک ها
8
پاسخ : معما

2‏)میلیاردر بوده. 3)صفحات 15و16 روی یک برگه(پشت و رو)بودن! 5)با صرف نظر از دقیقه و واحدهای کوچکتر هرروز را دوقسمت میکنیم، نصفشا آزاد بشه و نصفشا زندانی! 6)دوطناب راروی هم گذاشته طوری که هرکدوم به قسمتهای 1/4 و 3/4 تقسیم بشن،بعد از محل تقاطع آتیش میزنیم. 11)مامانش بچه خواهرش راکه وارث ارث بزرگ پدربزرگه میشه را ببینه! 12) 4*5=20

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا