این جالبه که با دوتا غلط هم میشه 20 شد و چند روز پیش من با یه غلط 22 شدم اخرش نفهمیدم چی شد؟!!!!!!!!!!!! اصلا به مرحله ای که پشت دایره ها عددی نیست نمیرسی اما بیست میشی !!!!!!!!!!!!!!!!جالبه脳年齢テスト01 瞬間記憶脳年齢テスト説明
瞬間記憶と瞬間視力を鍛えるための簡単にできる脳トレです。
10問終了後に脳年齢をチェックします。
این جالبه که با دوتا غلط هم میشه 20 شد و چند روز پیش من با یه غلط 22 شدم اخرش نفهمیدم چی شد؟!!!!!!!!!!!! اصلا به مرحله ای که پشت دایره ها عددی نیست نمیرسی اما بیست میشی !!!!!!!!!!!!!!!!جالبه
واقعا باگ داره اونم چه باگ بزرگی!این دو روز که کلا بیکار بودم!!!!!!!! روی این برنامه کار کردم و حالتهای مختلفشو امتحان کردم.جالبه که هر ده دفعه یک بار برنامه تکرار میشه و اگه اشتباه ادم توی مراحل بالایی باشه تاثیری توی بیست شدن نمیذاره اما چیزه عجیب اینه که بعضی وقتا اینطوریه توی f6.در کل جالبه خیلی جالب.اگه به شمارش معکوس که شروع هر قسمت قرار داره نگاه نکنی خیلی راحت میتونی بدون غلط بیست شی چون وقتی توجه چشم به روی اعداد ابتداست چشم یه جورایی روی اون اعداد زوم کرده و وقتی به اعداد با پراکندگی بیشتر میرسه نمیتونه انعطاف پذیر باشه یه جورایی جزئ نگر میشه
ممنونم آداموس عزیزم!!!
برای اون سوالم به دوستم سفارش کردم مشکلمو بهت بگه!!خودم کامپم مشکل داره معلوم نیس چشه
میدونی من وقتی شروع کنم به صحبت کردن باید یکی یقه مو بگیره بیارم از رو منبر پایین
واسه همین میدونم برا توضیحش باید اساسا فرصت باشه
اونم صحبت با خانم محترمی چون شما
ممنونم آداموس عزیزم!!!
برای اون سوالم به دوستم سفارش کردم مشکلمو بهت بگه!!خودم کامپم مشکل داره معلوم نیس چشه
میدونی من وقتی شروع کنم به صحبت کردن باید یکی یقه مو بگیره بیارم از رو منبر پایین
واسه همین میدونم برا توضیحش باید اساسا فرصت باشه
اونم صحبت با خانم محترمی چون شما