hossien_msv

New Member
لایک ها
48
باسلام
من توی قسمت شیمی آلی اطلاعات کمی دارم :229: و فقط برای مرحله1 شیمی آلی ناب علی سیدی رو خوندم ولی برای مرحله2 میخواستم بدونم شیمی آلی موضوعی علی سیدی خوندنش بهتر ومفیدتر یا شیمی آلی بهروز بهنام یا هر کتابی که فکر می کنید بتونه کمک کنه ؟؟؟:217::217::217:
اگه میشه راهنماییم کنید.خیلی ممنون.

Soroush.A

New Member
لایک ها
49
پاسخ : شیمی آلی بهروز بهنام و دکتر علی سیدی

بهروز بهام به نظر من خوبه...

MOT.KH

New Member
لایک ها
8

من بهروز بهنام رو خوندم و توصیه میکنم چون همه ی معلمامون میگن بهتره

لایک ها
207

من شیمی آلی دکتر سیدی رو توصیه میکنم.چون مطالب زیادی داره که شما رو تا دوره تابستون پشتیبانی میکنه.و توضیحات به نسبت عالی نسبت به بقیه کتاب ها داره.
این نظر من بود

لایک ها
6

به نظر من شیمی الی بهروز بهنام بهتره اما شما میتونید از کتاب های تخصصی تری مثل ولهارد برای پشتیبانی در مرحله دوم (جلد اول )و مرحله تابستان استفاده کنید

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
پاسخ : مقایسه‌ی شیمی آلی بهروز بهنام و دکتر علی سیدی

نمی دونم چرا من اصلا با این کتاب های سیدی و بهنام حال نمیکنم
چون کلا یه چیزیو سر بسته گفته و شیمی آلی رو حفظی جلوه داده ولی کتاب های مثله موریسون و سولومونز مسئله رو کامل باز کرده و به مفهومی تبدیل کرده

r-shvir

New Member
لایک ها
230

دوست خوب اگه شما این 2 تا کتابی که گفتی رو واسه مرحله 2 بخونی قول می دم 90 درصد الی رو چه تستی چه تشریحی از دست خواهی داد هون که طاها گفت حالا خود دانی

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

دوست خوب اگه شما این 2 تا کتابی که گفتی رو واسه مرحله 2 بخونی قول می دم 90 درصد الی رو چه تستی چه تشریحی از دست خواهی داد هون که طاها گفت حالا خود دانی
متوجه منظورت نشدم دوست عزیز
اگه موریسون بخونه نمیتونه جواب بده یا اگه سیدی بخونه؟

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

باسلام
من توی قسمت شیمی آلی اطلاعات کمی دارم :229: و فقط برای مرحله1 شیمی آلی ناب علی سیدی رو خوندم ولی برای مرحله2 میخواستم بدونم شیمی آلی موضوعی علی سیدی خوندنش بهتر ومفیدتر یا شیمی آلی بهروز بهنام یا هر کتابی که فکر می کنید بتونه کمک کنه ؟؟؟:217::217::217:
اگه میشه راهنماییم کنید.خیلی ممنون.
دوست عزیز من چون وقت کم دارم نظر دیگران رو نخوندم پس اگ تکراری گفتم شرمنده همگی!
واسه مرحله اول همون شیمی بهنام کافی به نظر میرسه،کتاب ناب دیگه خیلی ساده داره میگه...البته یه ماه مونده به مرحله اول بعتره شروع به خوندن آلی موضوعی بکنی و با بعضی مکانیسم ها مهم آشنا شی چون هم واسه مرحله 1 و هم واسه مرحله 2 بدردت میخورن!

r-shvir

New Member
لایک ها
230

متوجه منظورت نشدم دوست عزیز
اگه موریسون بخونه نمیتونه جواب بده یا اگه سیدی بخونه؟
یه کتاب غیر از کتاب مرجع بخونه اینجوری میشه

لایک ها taha

hellium

New Member
لایک ها
76

پیشنهاد من که از من معلمم پرسیدم اینه که :
1-ابتدا شیمی الی بهنام که پایه ای تره خوانده بشه
2-شیمی الی سیدی که مفاهیم رو المپیادی تر بررسی میکنه

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

پیشنهاد من که از من معلمم پرسیدم اینه که :
1-ابتدا شیمی الی بهنام که پایه ای تره خوانده بشه
2-شیمی الی سیدی که مفاهیم رو المپیادی تر بررسی میکنه
واقعا به نظر شما سیدی مفهومی کار کرده؟ :4:

hellium

New Member
لایک ها
76

با سلام
سیدی یه کتاب فوق العاده پیش پا افتاده برای مراحل 2 به بالا است ولی برای کسی که یه چیزایی از شیمی الی می دونه خیلی بهتر از بهنامه که همه چیز رو توضیح داده
*مطالعه هر دو کتاب برای قبولی در مرحله 1 المپیاد کشوری کافی است

hosah

New Member
لایک ها
55

با سلام
سیدی یه کتاب فوق العاده پیش پا افتاده برای مراحل 2 به بالا است ولی برای کسی که یه چیزایی از شیمی الی می دونه خیلی بهتر از بهنامه که همه چیز رو توضیح داده
*مطالعه هر دو کتاب برای قبولی در مرحله 1 المپیاد کشوری کافی است
عزیز جان ما کتاب صورتی سیدی رو خوندیم برا مرحله 1 زیادم بود!!

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

عزیز جان ما کتاب صورتی سیدی رو خوندیم برا مرحله 1 زیادم بود!!
کلا اگه قرار باشه فقط به ناب سیدی و بهنام اکتفا کنیم نمیتونیم حتی آلی مرحله 1 رو هم بزنید!
به نظرم دونستن یه سری مکانیسم های ساده و مفاهیم اولیه پیشرفته لازمه مثلا پارسال مطمئنا طرف گیر میوفتاد اگه فقط به همینا اکتفا کرده بود!

hellium

New Member
لایک ها
76

کلا اگه قرار باشه فقط به ناب سیدی و بهنام اکتفا کنیم نمیتونیم حتی آلی مرحله 1 رو هم بزنید!
به نظرم دونستن یه سری مکانیسم های ساده و مفاهیم اولیه پیشرفته لازمه مثلا پارسال مطمئنا طرف گیر میوفتاد اگه فقط به همینا اکتفا کرده بود!
با سلام
پارسال که من از شیمی الی هیچی نمی دونستم سر مرحله اول با یکم دقت به گزینه ها از 7 تست الی 5 تا رو درست نوشتم.
در مرحله دوم هم دانش مورد نیاز که از کتاب هایی مثل سولومونز و الینجر و ... بدست می اد+توانایی حل تمرین که خیلی خیلی مهم تر از مورد اول هست

analysis

New Member
لایک ها
51

واسه تا آخر مرحله 1 بهروز بهنام عالیه ولی برای مرحله 2 کتاب موضوعی دکتر سیدی بهترین کتابه.

لایک ها
226

با تمام احترمی که به مولفین دارم,جفت کتابا بیخوده,الکی وقتتون رو تلف نکنید :)

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

با تمام احترمی که به مولفین دارم,جفت کتابا بیخوده,الکی وقتتون رو تلف نکنید :)
ولی من کمی مخالفم! وقتی کسی هنو الفبای آلی رو نمیدونه مسلما بهنام خیلی گزینه خوبیه! کتاب موضوعی هم با اینکه فرافکنی زیاد داره اما وا۳ آشنایی اولیه با مکانیسم های جدید خوبه! مثلا سال قبل من تو تابستون آلی رو کامل خونده بودم ولی دوهفته قبل مرحله۱ از رو سیدی نشستم خوندم و جالب هم بود واسه مرور بعضی مطالب! بازم من ن تجربه شما رو دارم ن اینکه مدال دارم ک بگم این راهم جواب داده اما خب حداقل تونستم مرحله۱ رو۱۰۰بزنم و تو آزمونای آزمایشی هم رتبه هایی خوبی بیارم ولی بازم انتخاب با خود افراده چون مهم مرحله۲ هست!

لایک ها
226

المپیاد یعنی تلاش مضاعف و پیگیری تو فهم مطالب بالاتر از سطح دروس دبیرستان توسط دانش آموزان مستعد,نه اینکه کتابای جویده شده ی مطالب رو مثه قرص های شب امتحانی به خورد دانش آموزا بدن!فصلول اولیه ی تمام کتاب های مرجع و معتبر شیمی آلی برای تمام دانش آموزان علاقه مند مناسب و کافی هست,به شرطی که علاقه ی واقعی وجود داشته باشه :)

بالا