مقایسه آنتروپی

NILOU75

New Member
لایک ها
292
کدام یک از گونه های زیر بیشترین آنتروپی رو داره؟؟؟

CO CH4 N2 H2O

و چرا آنتروپی Cl2 از F2 بیشتره؟؟؟

bahman

New Member
لایک ها
270
پاسخ : مقایسه آنتروپی

میشه بگی این سوالارو از کجا اوردی؟

NILOU75

New Member
لایک ها
292

NILOU75

New Member
لایک ها
292

bahman

New Member
لایک ها
270

بینظمی شکل و الکترون های منفرد و شکل ناپایدار روش تاثیر داره و از ان جا که شکل و ساختار co خیلی شکلش نامنظمه پس اون میشه اون یکی رو از اقای خلینا بپرسید بعد بذارید تا ما هم بدونیم

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

آنتروپی مطلق مواد فوق عبارتند از:

CH4 = 186.26
CO = 197.67
H2O(g) = 188.83
N2 = 191.61

F2 = 202.78
Cl2 = 223.07

منبع: شیمی فیزیک اتکینز

سوال دومتون هم فکر کنم به اندازه مولکول ربط زیادی داشته باشه

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اتفاقا هفته ی قبل معلممون به این سوال جواب داد البته سوال مقایسه ی co و n2 بود. که جواب کربن مونوکسید میشه. دلیلش هم اینه که برای چیدن ملکولهای co کنار هم 2 روش وجود داره ولی برا n2 یک روش. پیوند 3 گانه رو با # نشون میدم. شما یه ظرف از هر دو گاز در نظر بگیرید و به نحوه ی چیدمان دقت کنید.
C#o o#c
n#n n#n
برای co میشه به 2 فرم باشه که باعث افزایش بی نظمی هست.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ببینید امکان داره ملکولهای کربن مونوکسید به 2 فرم کنار هم باشن ممکنه 10 تا co طوری کنار هم باشن که اکسیژن هر ملکول کنار کربن هکی دیگه باشه ولی یازدهمین ملکول کربنش به سمت کربن ملکول کناری باشه ولی تو n2 هر کار کنید نیتروژن ها کنار هم هستند و حالت دیگه ای نیس. مبتوجه شدهد؟ شاید نمیتونم خوب توضیح پدم.

NILOU75

New Member
لایک ها
292

ببینید امکان داره ملکولهای کربن مونوکسید به 2 فرم کنار هم باشن ممکنه 10 تا co طوری کنار هم باشن که اکسیژن هر ملکول کنار کربن هکی دیگه باشه ولی یازدهمین ملکول کربنش به سمت کربن ملکول کناری باشه ولی تو n2 هر کار کنید نیتروژن ها کنار هم هستند و حالت دیگه ای نیس. مبتوجه شدهد؟ شاید نمیتونم خوب توضیح پدم.
خب این چه ربظی به بی نظمی داره؟؟؟؟
حالا شما اینو توجیه کن که چرا ch4 نمیشه!!!!!!!!:217::217::217::217::217::217:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ببین وقتی اونا به حالات بیشتری باشن یعنی بی نظمی بیشتره دیگه. همه کربن ها و اکسیژن ها به ترتیب کنار هم هستند و یکدفعه یه ملکول اون وسط کربنش پیش کربن ملکول کناری باشه نه یک در میون خب این بی نظمی هس دیگه.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم؟ اگه نه فردا شب یه سری شکل براتون میذارم انشالا قضیه مفهوم میشه.

NILOU75

New Member
لایک ها
292

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم؟ اگه نه فردا شب یه سری شکل براتون میذارم انشالا قضیه مفهوم میشه.
خیلی ممنون تقریبا افتاد:217::87:
حالا اگه شکل بزارین که چه بهتر ( چقدر پرروما)

NILOU75

New Member
لایک ها
292

دوستان به قسمت دوم هم توجه کنید لطفا:65::26::4:

NILOU75

New Member
لایک ها
292

آقا یه سوال
ظرفیت گرمایی رو آنتروپی تاثیر داره؟:26:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اینم شکل از # برا پیوند 3 گانه استفاده میکنم.
C#o c#o c#o c#o c#o o#c c#o c#o
n#n n#n n#n n#n n#n n#n n#n n#n
اون co که بزرگتر نوشتم باعث افزایش بی نظمی شده ولی تو [sub]2[/sub]n در هر صورت یک فرم هس و بی نظمی کمتره.

لایک ها
149

آقا یه سوال
ظرفیت گرمایی رو آنتروپی تاثیر داره؟:26:
ببین انتروپی هست یه ثابتی(R تقسیم بر عدد آووگادرو) در ln حالت های مختلف انرژی اون ماده ای که داریم........به نظر من چون که ظرفیت گرمایی به نیروی بین مولکولی(در ترکیباته مولکولی)تاثیر داره پس حتما روی آنتروپی تاثیر داره........به نظر منم فکر کنم که تاثیر معکوس داشته باشه.........یعنی ظرفیت گرمایی بالاتر برابر است با آنتروپیه کمتر....

آخرین ویرایش توسط مدیر

NILOU75

New Member
لایک ها
292

ببین انتروپی هست یه ثابتی(R تقسیم بر عدد آووگادرو) در ln حالت های مختلف انرژی اون ماده ای که داریم........به نظر من چون که ظرفیت گرمایی به نیروی بین مولکولی(در ترکیباته مولکولی)تاثیر داره پس حتما روی آنتروپی تاثیر داره........به نظر منم فکر کنم که تاثیر معکوس داشته باشه.........یعنی ظرفیت گرمایی بالاتر برابر است با آنتروپیه کمتر....
ولی المپ برای همه گفته چونCl2 ظرفیت گرماییش از F2 بیشتره پس آنتروپیش هم بیشتره!!!!
قاظی کردم!!!:43::217::22::2::2:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بله من هم با شما موافقم.
ببخشید in یعنی چی؟ تو ریاضی میخونیم؟

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

البته این نتیجه گیری آخرتون فکر نکنم همه جا درست باشه.مثلا c آهن کمتر از آبه ولی آنتروپی اش از آب هم کمتره.بین یخ و آهن هم دوباره همین قضیه برقراره.به نظر من پارامترهای خیلی زیادی توی این امر موثرند.

بالا