ترکیب دوم .به دو دلیل :1-اثر رزونانس 2:هیبریداسیون در 3hc-o-n=o اکسیژن از متیل الکترون میگیره و از لحاظ الکترونی غنی میشه و تامین میشه ، و نیتروژن هم به اکسیژن بند دوگانه الکرون میده .چون ابر الکترونی پیوند پای نا مستقره در یک لحظه به دلیل رزونانس این ابر کاملن به سمت اکسیژن کشیده میشه و نیتروژن به نوعی تخلیه میشه !و همین باعث میشه که الکترونگاتیویش به طور ناگهانی افزایش پیدا کنه (خیلی افزایش پیدا کنه!) و بخواد از اتم های دورورش الکترون بکشه .از اون طرف گفتیم که اکسیژن حسابی از متیل الکترون کشیده و الکترو نگاتیویش خیلی پایی اومده .پس نیتروژن بهش حمله میکنه تا الکرون ازش بگیره .همین باعث قطبیت بسیار زیاده پیوندشون میشه .2:چون درch3onoهیبریداسیون برا n,sp2 هست ولی در ch3no2 sp3 .خصلت sدرsp2 بیشتره یعنی پیوند قطبی تره .اینایی که گفتم نظر منه بقیه هم لطفن بیان نظر بدن .
برای از خلوتی و سوت و کور در اومدنه تاپیکا، پیشنهاد می کنم تاپیک های ماراتون رو احیا کنید و شروع کنید به بحث روی سوالای جون دار.. تاپیکای شیمی سایت واقعن به یه تاپیک تکونی نیاز مندند!
برای از خلوتی و سوت و کور در اومدنه تاپیکا، پیشنهاد می کنم تاپیک های ماراتون رو احیا کنید و شروع کنید به بحث روی سوالای جون دار.. تاپیکای شیمی سایت واقعن به یه تاپیک تکونی نیاز مندند!