سیالات منبع خیلی خوبش کتاب خود دکتر آقامحمدیه ( نشر دانشگاه الزهرا )
اگه انگلیسی بلدید نسبیت مورین ( یا حد اقل مسایلش ) عالیه .
ولی اصلا پیشنهاد نمی کنم کسی بشینه سیالات و ترمو و نسبیت از روی این کتابا بخونه تا بتونه سوالات دوره چهل پارسال رو حل کنه ! با توجه به اینکه مباحث قرار نیست تکرار بشه بهتر اینه که رو همون مکانیک و الکترو تسلط پیدا کنید . مگه اینکه دیگه همه چی رو بستید و بیکار شدید !
اصلا معلوم نیست که چی قراره درس بدن . بهترین روش درس خوندن اینه که قبل از دوره روی الکترو و مکانیک تسلط پیدا بکنید و در طول دوره چهل دروس جدیدی که میدن رو بخونید .
هر درسی هم که بدن باز سبک سوالات که اصولا نوشتن بسیار زیادی میخواد ( خرکاری !) عوض نمیشه . پس باید روی این موضوع تمرین کافی رو داشته باشید تا هر درسی که دادن از عهده سوالاتش بر بیاید . و مهارت خرکاری حاصل نمیشود مگر با حل سوالات قدیمی الکترو - مکانیک دوره چهل .
در ضمن هدف و انگیزه اولیه کمیته برای درس های جدید ( که من هم ستایشش میکنم ) اینه که حداقل تا حدودی در آغاز دوره چهل شرایط بچه ها یکی باشه و مدال دهی بر اساس تلاشی که در مدت محدود دوره چهل انجام میدن باشه .
در ضمن ظاهرا دوره ی امسال بعد ماه مبارک رمضان شروع خواهد شد و محلش هم باشگاه نیست! ظاهرا دانشگاه شهید رجایی تهرانه ... . اینا چیزاییه که از مسئولین باشگاه شنیده شده و این که دقیقا چه جوریه و برنامشون رو یه دفه عوض نکنن به من ربطی نداره و من صرفا یک شنیده ی موثق رو منتقل کردم.