مهار گاز ها در آزمایشات

iman HN

New Member
لایک ها
2,646
دوستانی بیشتر تجربه دارن میشه کمک کنند و بگن بهترین راه برای مهار بخارات حاصل از آزمایشات هست؟؟؟

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : مهار گاز ها در آزمایشات

ببخشيد من مهارتم در حد صفر كيلومتره ولي خب نميشه مثل برج تقطير از سيني هايي استفاده كرد كه جلوي خروج گازها رو ميگيرن و اونا رو به مايع تبديل ميكنن؟

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

ببخشيد من مهارتم در حد صفر كيلومتره ولي خب نميشه مثل برج تقطير از سيني هايي استفاده كرد كه جلوي خروج گازها رو ميگيرن و اونا رو به مايع تبديل ميكنن؟
به نظرتون تو آزمایشگاه واسه مهار یه گاز از سینی استفاده کنم؟؟؟؟؟:195:

لایک ها
130

یه راه هست نمودنم کاربردی یا نه :اینه که بذاریش دم پنجره بعد پشتش پنکه روشن کنی(البته باعث تغییر فشار میشه به مقدار زیاد البت فکر کنم):21:

only physics

New Member
لایک ها
2,386

به نظرتون تو آزمایشگاه واسه مهار یه گاز از سینی استفاده کنم؟؟؟؟؟:195:

منظورم سيني اي كه توي خواستگاري باهاش چاي ميبرن پيش خواستگار نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه تو برج تقطير سيني چايي ميذارن؟

لابد يه سيني مخصوص داره ديگه....!

ولي اينطوري ميشه مهارش كرد...

نميشه؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

یه راه هست نمودنم کاربردی یا نه :اینه که بذاریش دم پنجره بعد پشتش پنکه روشن کنی(البته باعث تغییر فشار میشه به مقدار زیاد البت فکر کنم):21:

اون طوري كه باد ميبره گازها رو !!!!!!!!!!!

ببخشيد ميشه يكي مهار كردن رو به من بگه چيه...؟

من فكر كنم معنيش رو درست نميدونم...

mahallehm

New Member
لایک ها
487

نمیدونم اسمش چیه ولی یه محفظه ایه که تهویه داره و گاز بیرون نمیاد ازش. از اون فک کنم بشه استفاده کرد. ولی واسه استفاده دوباره از اون گاز نظری ندارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر

m.amin75

New Member
لایک ها
84

یه لوله آزمایش که توش آبه!:21:

tressa

New Member
لایک ها
128

با یه مکنده ضعیف از یه لوله فرعی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

ممنونم از دوستان....من یه چیزی میخوام که با وسایل عادی هم در دسترس باشه،یعنی بتونم خودم جمعش کنم و این که هزینه زیادی نخواد!

منظورم سيني اي كه توي خواستگاري باهاش چاي ميبرن پيش خواستگار نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه تو برج تقطير سيني چايي ميذارن؟

لابد يه سيني مخصوص داره ديگه....!

ولي اينطوري ميشه مهارش كرد...

نميشه؟
خب این رو منم میدونم....من برم آزمایشگاه سینی برج تقطیر رو بذارم رو ارلن که گاز ها در نرن؟؟؟؟

only physics

New Member
لایک ها
2,386

ممنونم از دوستان....من یه چیزی میخوام که با وسایل عادی هم در دسترس باشه،یعنی بتونم خودم جمعش کنم و این که هزینه زیادی نخواد!

خب این رو منم میدونم....من برم آزمایشگاه سینی برج تقطیر رو بذارم رو ارلن که گاز ها در نرن؟؟؟؟

خب مشكلش چيه؟

m.amin75

New Member
لایک ها
84

1.فرآیند کاری طولانی و زیاد
2.همه جا اون سینی رو ندارن
3.باوسایل ساده ای مثل لوله آزمایش و...باید فرآیند خواسته شده را توضیح دهید!

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

ببخشید یا شما تا به حال سینی تقطیر ندید یا من من منظورتون رو از سینی تقطیر نمی فهمم!!!
بابا سینی تقطیر حتی فرم کوچیکش هم خیلی بزگتر از چیزیه که من احتیاج دارم!!!!
اون راهی که امین هم پیشنهاد کرد(لوله آب)خوب بود اما متاسفانه با آب واکنش میده(کمی هم حل میشه!)

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام ،
اول که اسم مهار گاز را دیدم، فکر کردم که قصد راحت شدن از شر گازی را دارید. اما خواندم و فهمیدم منظور از مهار، جمع‌آوری گاز است.
برای این کار از یک روش ساده استفاده کن (به نو
  • یک ظرف بزرگ را از آب پر کن (البته اگر گاز محلول در آب است، باید از روغن استفاده کنی)
  • واکنش تولید گاز را در ارلن با درپوش سوراخ‌دار انجام بده.
  • از سوراخ ارلن یک شلنگ پلاستیکی (که اطراف آن عایق شده) خارج کن و سر دیگر آن را در ظرف پر از آب وارد کن
  • پس از شروع واکنش، گاز آزاد شده، در ظرف حباب تولید می‌کند که می‌توانی با یک بالن حجمی دمر شده در آب،‌ آن را جمع‌آوری کنی.

نکات ایمنی:

1. حتما آزمایش را زیر هود یا در فضای باز انجام بده، ممکن است گاز سمی آزاد شود.
  2. اگر تولید حجم زیادی از گاز را انتظار داری، به هیچ وجه تحت فشار آن را جمع نکن! بگذار اضافی آن به هوا برود! آنچه را می‌خواهی با درپوش لاستیکی سر بالن دمر شده! جمع‌آوری کن.

تذکر:

• اکسیدهای غیرفلزی در آب محلول اسیدی تولید می‌کنند. اگر CO2 و NOx و SOx و ... تولید می‌شود با یک کاغذ pH مواظب محلول آبی باش
  • آمونیاک و HCl به شدت در آب محلول هستند.

[HR][/HR]
پی‌نوشت:
دیدم که از در آب حل میشه و واکنش میده، حتما از روغن خوراکی یا صنعتی استفاده کن :)
موفق باشی

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

سلام ،
اول که اسم مهار گاز را دیدم، فکر کردم که قصد راحت شدن از شر گازی را دارید. اما خواندم و فهمیدم منظور از مهار، جمع‌آوری گاز است.
برای این کار از یک روش ساده استفاده کن (به نو
  • یک ظرف بزرگ را از آب پر کن (البته اگر گاز محلول در آب است، باید از روغن استفاده کنی)
  • واکنش تولید گاز را در ارلن با درپوش سوراخ‌دار انجام بده.
  • از سوراخ ارلن یک شلنگ پلاستیکی (که اطراف آن عایق شده) خارج کن و سر دیگر آن را در ظرف پر از آب وارد کن
  • پس از شروع واکنش، گاز آزاد شده، در ظرف حباب تولید می‌کند که می‌توانی با یک بالن حجمی دمر شده در آب،‌ آن را جمع‌آوری کنی.

نکات ایمنی:

1. حتما آزمایش را زیر هود یا در فضای باز انجام بده، ممکن است گاز سمی آزاد شود.
  2. اگر تولید حجم زیادی از گاز را انتظار داری، به هیچ وجه تحت فشار آن را جمع نکن! بگذار اضافی آن به هوا برود! آنچه را می‌خواهی با درپوش لاستیکی سر بالن دمر شده! جمع‌آوری کن.

تذکر:

• اکسیدهای غیرفلزی در آب محلول اسیدی تولید می‌کنند. اگر CO2 و NOx و SOx و ... تولید می‌شود با یک کاغذ pH مواظب محلول آبی باش
  • آمونیاک و HCl به شدت در آب محلول هستند.

[HR][/HR]
پی‌نوشت:
دیدم که از در آب حل میشه و واکنش میده، حتما از روغن خوراکی یا صنعتی استفاده کن :)
موفق باشی
پست قبلیم صرفا تشکر بود واسه همین حذف شد!!!!
بسیار بسیار ممنون بابت راهنماییتون...فقط یه چیزی امکان منفجر شدن بلون هست(از فشار گاز)؟؟؟؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

پست قبلیم صرفا تشکر بود واسه همین حذف شد!!!!
بسیار بسیار ممنون بابت راهنماییتون...فقط یه چیزی امکان منفجر شدن بلون هست(از فشار گاز)؟؟؟؟
نه دیگه!
شما که نیرویی اعمال نمی‌کنی، گاز در بالون جمع می‌شه و اضافه‌اش خارج میشه و میره بیرون از ظرف آبی

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

نه دیگه!
شما که نیرویی اعمال نمی‌کنی، گاز در بالون جمع می‌شه و اضافه‌اش خارج میشه و میره بیرون از ظرف آبی
آهان...پس لازم نیست همون اول درپوشی واسه بالون تعبیه کنم....بازم ممنون از راهنماییتون!

بالا