vidia

New Member
لایک ها
0
سلام...
ببخشید یکی از سولایی که الان درگیرشم اینه که برای اول کار مورتیمر بخونم یا سیلبربرگ؟؟؟؟؟
معلمم میگه مورتیمر جامع تره اما چند نفر دیگه بهم گفتن سیلبربرگ جدید تره و الان توی همه دانشگاه های معتبر داره تدریس میشه...
حالا به نظرتون کدومو بخونم بهتره؟؟؟؟؟ لطفا دلیل انتخابتون رو هم بگید....

لایک ها
54
پاسخ : موتیمر؟؟؟سیلبربرگ؟؟؟

سلام اول بهت بگم که اگه هوشت خوبه سیلبربرگ رو بخون وگرنه اول بشین کتابای درسی رو بخون بعد که سال دوم و سوم رو تموم کردی بعد برو سیلبربرگ بخون کلا مورتیمر چون نثرش سنگینه و خوب و صریحح توضیح نداده خوندنش با سرعت کم پیش میره اول سیلبربرگ رو بخون بعد اگه خیلی دلت خواست بشین مورتیمر بخون هرچند که خوندن یه کتاب شیمی عمومی کافیه

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام،پیشنهاد میکنم اول روی کتابای درسی مسلط بشید و خوب بخونید و بعدش برید سراغ سیلبربرگ،همونطور که گفته شد متن سیلبربرگ روانتر و بهتره از مورتیمر،با تسلط روی کتابای درسی سرعت خوندن سیلبربرگ زیاد میشه و بصورت تکمیلی بهتون کمک زیادی میکنه،موفق باشید

vidia

New Member
لایک ها
0

خیلی ممنون...ببینید من کتاب دومو از روز مبتکران خودم ...میخوام المپیاد آزمایشی آریسکو هم بدم...تا اون موقع به نظرتون بهتره سومو بخونم یا سیلبربرگ؟؟؟؟؟اگرم میتونید یه برنامه خوب بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم...

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

خیلی ممنون...ببینید من کتاب دومو از روز مبتکران خودم ...میخوام المپیاد آزمایشی آریسکو هم بدم...تا اون موقع به نظرتون بهتره سومو بخونم یا سیلبربرگ؟؟؟؟؟اگرم میتونید یه برنامه خوب بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم...
خواهش میکنم،تاریخ آزمون تون رو اطلاعی ازش ندارم ولی بهتره که سوم رو بخونید وقتی کتابای دبیرستان رو خوندید درک متن سیلبربرگ براتون بسیار ساده میشه بعنوان مرور استفاده میشه ضمنا سوالات نسبتا خوبی‌هم داره که جدا از سوالات المپیاد میتونید ازشون چند نمونه حل کنید،بهتره که روی مباحث فصل ۲و۳و۴دوم و ۱و۳سوم وپیش دانشگاهی سرمایه گذاری بیشتری داشته باشید چون مباحث مهمی هستند و سایر فصول هم صدالبته پایه و اساس یادگیری بقیه فصل ها هستند

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

با سلام خدمت شما دوست عزیز
خب والا من از قدیم الایام که المپ رو شروع کرده بودم با مورتیمر مخالف بودم و دلایل زیادی داشتم از جمله قدیمی بودن داشتن اشتباهات،داغون بودن روند پیشروی مطالب و ... برای همین نه اون موقع خودم از روش خوندم و نه الان به هیچ کدوم از شاگردام اجازه میدم که بخونن از روش!:)

لایک ها
54

با سلام خدمت شما دوست عزیز خب والا من از قدیم الایام که المپ رو شروع کرده بودم با مورتیمر مخالف بودم و دلایل زیادی داشتم از جمله قدیمی بودن داشتن اشتباهات،داغون بودن روند پیشروی مطالب و ... برای همین نه اون موقع خودم از روش خوندم و نه الان به هیچ کدوم از شاگردام اجازه میدم که بخونن از روش!:)
بله قطعا آقای حسین نژاد .ولی اگر بچه ها وقت داشتن به نظرم شیمی عمومی ماهان رو هم بخونن . خوندنش خالی از لطف نیست

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

گفتم که، اگه هوش و درک و فهمت بالاست سیلبربرگ رو بخون وگرنه سوم رو واسه درسنامه از مبتکران بخون واسه سوال هم تستای مسائل برگزیده رو بزن.

rhooman

New Member
لایک ها
5

جفتشون غلط ترجمه ای دارند افتضاااح ولی هر دوتا رو خوندم به نظرم درسنامه مورتیمر خوبه با سوالای سیلبربرگ

ma.gh

New Member
لایک ها
56

قطعا سیلبربرگ ... مورتیمر دیگه واقعاااا قدیمیه.... ادم سیلربرگو میخونه کیف میکنه... احساس میکنه تو قرن حاضر زندگی میکنه!
سطح سوالای سیلبر هم واقعا مناسب و خوبن.... حتما حل بشن.

rhooman

New Member
لایک ها
5

قطعا سیلبربرگ ... مورتیمر دیگه واقعاااا قدیمیه.... ادم سیلربرگو میخونه کیف میکنه... احساس میکنه تو قرن حاضر زندگی میکنه!
سطح سوالای سیلبر هم واقعا مناسب و خوبن.... حتما حل بشن.
درست میگید ولی باید قبول کرد بعضی مسایل مورتیمر خوبن و سیلبربرگ غلط ترجمه ای زیاد داره
البته عمومی های خوبه دیگه هم هستند مثل چنگ که مسایلش از سیلبربرگ هم بهتره

بالا