kamgh

Active Member
لایک ها
196
پاسخ : موشک کاغذی

Swallow Paper Airplane - How to Make Paper Airplanes

اینم یکی دیگه. باز برا برگشتن نیاز به تنظیمات داره. البته در هواپیمایی که من می سازم، دمش رو نباید جدا کرد و بالچه های عمودیش بزرگتر باید باشن. بازم هر کی طرح دقیق خواست، email شو بهم PM کنه تا طرز ساختو براش بفرستم.

س.ا.
ممنونمم درستش کردم چیزه جالبی از آب در ومد واقا جالب بود ولی کامل نمی تونم درستش کنم تا دور بزنه بیاد طرفه خودم.....

لایک ها
2,386

منظورتون بومرنگه؟؟؟؟

آاااااااااااااااخخخخخخخخخخخخخخخ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:

بله بله حق با شماست!

بومرنگ!

همش دنبال اسمش بودم ، هيچي به ذهنم نرسيد ، يه هم خانواده شو گفتم!!!!:207:

شرمنده ي همگي!

لایک ها
2,386

به نظرم فقط به موشك نيست...

به نحوه ي پرتابش هم بستگي داره.

ولي نميدونم چطوري!!!

لایک ها
841

به نظرم فقط به موشك نيست...

به نحوه ي پرتابش هم بستگي داره.

ولي نميدونم چطوري!!!
درسته. باید یکم هم با زاویه(متمایل به یه طرف) پرتابش کرد. البته میشه مستقیم به سمت بالا هم پرتابش کرد. فقط باید جوری پرتابش کنین که تعادلش رو دوباره در نقطه ی اوج به دست بیاره.

س.ا.

لایک ها
841

ممنونمم درستش کردم چیزه جالبی از آب در ومد واقا جالب بود ولی کامل نمی تونم درستش کنم تا دور بزنه بیاد طرفه خودم.....
به هر طرف می خواین دور بزنه، ضلع طرف دم بال همون طرف رو کمی به بالا خم کنین. یادتون نره وقت پرتاب به اون جهت متمایلش کنین.

س.ا.

tressa

New Member
لایک ها
128

من راستش چیزی که یادمه اگه دوتا بالشو به سمت بالا یکم خم کنین فک کنم برگرده.

kamgh

Active Member
لایک ها
196

من راستش چیزی که یادمه اگه دوتا بالشو به سمت بالا یکم خم کنین فک کنم برگرده.
نه اونطور بر نمی گرده....امتحان کردم

kamgh

Active Member
لایک ها
196

یه ایمیل دیگه در رابطه با تنظیمات هواپیما بهتون فرستادم.

س.ا.
درست شکلشو متوجه نشدم ولی من میگم ببینین درسته؟اگه باله ها متقارن باشن و موازی با زمین باشن، حرکتش مستقیم الخطه.
اگه باله سمته راستی رو انتهشو کمی به سمت بالا تاش کنیم و هنگام پرتاب به طرف چپ و امتداد هواپیما رو نسبت به زمین با کمی زاویه پرتاب کنیم(باله راستی زازویش نسبت به محور x دستگاه مختصاتمون منفی باشه(محور x موازی با سطح زمین)) به طرف راست پرواز می کنه.درسته؟

خوپ تو اون شکلی که به من فرستاده بودین هوا پیما دم جداگونه نداشت منظورم اینه که تواین سایت دمی رو قراردهSwallow Paper Airplane - How to Make Paper Airplanes ولی شما قرار ندادین.در مرحله آخر.
من مثله اون دم گذاشتم.پروازش با کنترل تر شده ودور هم میزنه همون کارهارو که گفتینم رو باله هاش انجام دادما.حالا ما بیایم اون دم اضافی هرو سمته راستشو ببریم بالا و سمت چپی موازی سطح زمین باشه چی میشه؟
اگه اونو باریم بالا و سمته چپی رو هم بیاریم پایین چی؟

لایک ها
841

زاویه ی دم در هواپیما های کاغذی تاثیری رو پرواز نداره. چون در اینجور هواپیما ها، زاویه ی حمله صفر هستش.
توضیح رو بذارین اینجوری بگم: اگه انتهای بال راست(طرف دم) رو کمی به طرف بالا خم کنین و بال راست هواپیما در هنگام پرتاب زاویش منفی باشه و هواپیما رو کمی به طرف بالا پرتاب کنید، هواپیما به راست می ره و دور می زنه و به خودتون برمیگرده.
دم هواپیما بهش تعادل می ده و صرفا به درد پرواز مستقیم می خوره. چرا که با اضافه شدن سطح عمودی، عوض کردن جهت حرکت هواپیما سختتر میشه.(نیروی مقاومت باد) ولی می شه با خم کردن دم به طرف راست یا چپ، تاحدودی باعث دور زدن هواپیما شد.
خلاصه که برای حرکات نمایشی(دور زدن، هَمِرهِد و ...) هواپیماهای بال مستطیلی به درد می خورن و برای پرواز مستقیم هم هواپیماهای بال مثلثی و اون جور هواپیماهای دم دار.

اگه اطلاعات بیشر خواستین، اینها رو می تونین مطالعه کنین.

PAPER AIRPLANE AERODYNAMICS

اگه هم به یه منبع خیلی پیشرفته نیاز داشتین...

http://www.ntu.edu.sg/home/schluter/pdf/aiaa-2009-3958.pdf

بازم اگه سوالی بود بپرسین.

س.ا.

ضمنا، یه ایمیل دیگه در رابطه با تنظیمات هواپیما براتون فرستادم

آخرین ویرایش توسط مدیر

tressa

New Member
لایک ها
128

نوکشو بخوابونین پایین. اونطوری چی؟

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

الان این برمیگرده؟

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

اگه یه موشک بسازی و به یک طرفش چند تا تیکه کاغذ بچسبونی طی تظمیمات پرتاب برمیگرده به طرفی که سنگین طره و میاد طرفت

kamgh

Active Member
لایک ها
196

نه. منظورم این بود.
اینم یه عکس بهتر از تنظیمات. اگه بازم سوالی داشتین بپرسین.

س.ا.

آقا درست کردم در حد تیم ملی خیلی با حاله ممنونم.لطف کردین

لایک ها
841

اینم اون یکی اگه کسی علاقمند بود.(فک کنم این یکی فضای خیلی بیشتری واسه دور زدن نیاز داره) ولی اگه مستقیما به بالا پرتش کنین(بیرون از خونه و با حداکثر قدرت) مدت بسیار زیادی تو هوا می مونه.

س.ا.

EDIT: بعد کمی تنظیم مشابه قبلیه، این هواپیما از قبلیه هم بهتر دور می زنه!

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا