می خوام از امسال شروع کنم؛ کمک کنید!

Sh.Roshan

New Member
لایک ها
0
سلام دوستان
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
من قراره سال آینده برم سال سوم. ولی می خوام این دو ماه باقی مونده از تابستون رو تلف نکنم و برای کنکورم یه کار مفید کرده باشم.
به نظر شما چیکار کنم؟ چه درسی، کتابی، آزمونی و..؟! خلاصه چیکار کنم که مفید باشه؟

لایک ها
1,316
پاسخ : می خوام از امسال شروع کنم؛ کمک کنید!

سلام دوست عزیز
در مورد همه این موارد در تاپیک های مختلف بحث شده،به نظر من بهتره موارد تاپیک ها را مطالعه کنید بعدش اگه سوالی بود بپرسید...چون بهتره به موارد تکراری پرداخته نشه...مثلا در تاپیک کنکوری های 90 و 91 در مورد کتاب ها نتبجه های خوبی داره گرفته میشه...راستی این نوع عناوین تاپیک هم در قوانین تالارها ذکر شده که مناسب نیس
حتما قوانین رو هم بخونید
ممنونم :)

toranj

New Member
لایک ها
2

سلام عزیزم کاش گفته بودی رشتت چیه در هر حال کار خیلی خوبی میکنی !من دانشجوی دانشکده صنعت نفتم تا بتونم کمکت می کنم اولا باید بهت بگم عربی سال دوم خیلی مهمه و بجه ها چون سال پیش عربی ندارن کلا از عربی غافل میشن در حالی که سکوی پرش خوبیه پس تا میتونی خوبه خوب روش کار کن اگه تونستی عربی ایاد فیلی مبتکران رو بخر و بخش های سال دومشو بخون !ریاضی 2 بحث تصاعد هاش دیگه تکرار نمیشه روش کار کن !!!!!از همه اینها که بگذریم از فیزیک 2 نگم که خودت اهمیت سینماتیک و دینامیک رو حتما میدونی ضمن اینکه تو کتاب پیش دانشگاهی هم تکرار میشه و اگه خوب روش مسلط نباشی تو اون برهه زمانی که نباید اصلا استرس باشی خدای نکرده سردر گمت میکنه پس هر نقصی که توی این دو فصل داری رو رفع کن ! دین و زندگی سال دوم رو میشه گفت پر نکته ترین و وقت گیر ترین کتاب دین و زندگیه سعی کن آیه هاشو اصلا بخوری !!!!!!!!!!!!!!11
خیلی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم دوست داشتی می تونم راجع به اسم کتاب ها برای هر کدوم از درسا کمکت کنم بهم ایمیل بزن !!

Magnetic

New Member
لایک ها
550

سلام دوست عزیز.
برای آزمون مناسب تو یه تاپیک خیلی بحث شد.(فک کنم اسمش کانونیا نظر بدن بود)می تونین به همونجا مراجعه کنین.
برای معرفی کتاب هم تو تاپیکای انجمن برترین های کنکور 90 بحث شد و یه سری تاپیک دیگه هم در این مورد وجود داشت.
در کل احتیاجی به زدن یه تاپیک نبود.
موفق باشید.:115:

لایک ها
40

سلام.منم سال دومم و از کل تابستونم دارم استفاده میکنم!چیزی که مهمه اینه که توی تابستون جزوه ی خلاصه ی درساتو تهیه کنی تا شب آزمونا یا تابستون سا ل بعد راحت باشی.اگه ریاضی هستی حسابانو حتما تو تابستون بخون و درسای سال قبلتم نگه دار.یعنی سال دیگه نخوای تازه از سرنو بشینی تست درسای سال دومتو بزنی...:11:

sattarkhan

New Member
لایک ها
0

سلام من سال پیشم ولی اصلا نگران نباشید .کنکورو نمیشهپیشبینی کرد میبینی یکی قبول شد که اصا انتظارشو نداشتی یا یکی که میگفتی او
ل میشه قبول نشد
به همین خاطر الآن خودتونم نمیتونین پیشبینش کنین فقط توکل وتلاش

بالا