نا گفته هایی در مورد کنکور!(لطفا کنکوری های 89 بخوانند)

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام خدمت دوستان. :)
این چیز هایی رو که مینویسم الکی از خودم در نمی ارم از یه منبع موثق شنیدم که میگم.(منبع موثق:دبیر عربیمون که هم تو سازمان سنجش رفت و آمد داره هم اونجا اشنا داره هم یه سری از سوالای آزمون های سنجش رو طرح می کنه)
موضوع از این قراره که:
تو کنکور هر درس تو کشور یه میانگین کل گرفته میشه.این میانگینا اینطوریه که عربی همیشه از همه کمتره (مثلا همین سال 87 میانگین کل کشور %8- بوود) بعد از درس عربی درس ادبیات که حدود 3%.بعد ادبیات درس ریاضیه حدود 4-5 % درصد.البته میگم اینا میانگین تو کل کشور بوودا.
حالا این چیزی که به من و شما نمیگن اینه که:
دوستان سازمان سنجش به دلیل پایین بودن درصد عربی تو کل کشور ضریب بزرگتری رو براش در نظر میگیرن.(سال 87 حدود 16.67 درصد .ریاضی رو اون سال 15.5 درصد گرفته بودن.).میخوام بگم که علی رغم این که میگن عربی ضریبش 2 اینطور حساب نمیشه یعنی ضریب 2.به همین دلیل اهمیت درس عربی خیل خیلی میره بالا یعنی اگه شما بتونید عربیتون رو بالای 95-90 بزنید کولاکه یعنی ترکوندید.عربی هر سوال غلط تراز رو خیلی بیشتر از ادبیات بالا پایین میکنه(بیشتر از دو برابر).
باز هم معلممون میگفت که 3-2 سال پیش داشتم با یه بنده خدایی عربی کار میکردم.و اونم درصد عربیش رو بالا زد.قبل کنکور بهش گفتم اگه عربی رو بالای 95 بزنی رتبت زیر 500 ه.بعد کنکور اوومد گفت که شما میگفتی 500 من شدم 2500.حالا نکته ی جالب اینه که این بابا با 2500 پزشکی تهران قبول شد.
موضوع بعدی اینه که سازمان سنجش چند سالیه که نرم افزارش رو عوض کرده و به کسی هم اعلام نکرده.
مقصود این بوووود که مخصوصا بچه های ریاضی عربی رو خیلی خیلی خیلی بالا بزنن.یعنی از همه ی عمومی ها بالاتر.
باز هم میگم من نقل کردم از معلم عربیمون که بالا گفتم چی کارس. :twisted:

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
من منظورتونو نفهميدم :roll: ميشه بيشترتوضيح بدين؟اين عددي كه گفتين فقط برا درس عربيه؟ ضريب 2 چي ميشه؟ براكنكور88هم اجراميشه؟عربي امسال اسون بود چه درصدي خوب محسوب مي شه؟

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام خدمت شما دوست عزیز.گفتم که هر سال میانگین گرفته میشه تو کشور که اغلب عربی کمتر از همه اس.در ضمن بله هر سال اجرا میشه.ضریب 2 هم فقط اسمه.بستگی به میانگین اوون سال داره اگه خیلی تابلو باشه ضریبش میره بالاتر.
نه فقط واسه درس عربی نیست واسه همه ی درسا اگه درصد میانگین تابلو باشه ضریب بالاتری در نظر گرفته میشه..مثلا نیگا کنید.یه صفحه ی مختصات تو ذهنتون در نظر بگیرید.فقط قسمت مثبت x , y .خوب.حالا درس ها رو به ترتیب بچینید. (درس (مولفه x)-درصد میانگین(مولفه ی y) )اغلب این شکلیه که درس عربی زیر محوره x هاست.یعنی تو قسمت منفی y ها.خوب.بر فرض الان میانگین ها رو وارد نمودار کردیم.خوب یه سری زیر نمودار و یه سری بالای نمودارند.(این نمودار درصد میانگین بوود.).حالا بیاید درصد میانگین ها رو به ترتیب از کم به زیاد مرتب کنید.خوب حالا یه محور دیگه در نظر بگیرید محور(درس-ضریب).در این نمودار دقیقا بر عکس میشه یعنی اوونی که درصدش پایین تر بوده.میاد بالای بالا.یعنی درصدی که واسه درس عربی مثلا اعمال میشه از همه بالاتره.مثلا درس معارف درصد میانگینش تو کل درسا از همه بیشتر بوده پس ضریب کمتری میگیره.یعنی اگه نقاط نمودار رو به ترتیب بالاترین ضریب های اعمالی مرتب کنیم یه تابع نزولی میشه.
درضمن نمیدونم چه درصدی اعمال بشه.بستگی به کل کشور داره.اگه پایین باشه مسلما درصد بیشتری میشه.این واسه همه ی درسا صادقه.
فقط امیدوارم متوجه شده باشید. :eek: :?

bihamta

New Member
لایک ها
345
برو بچس از ما گفتن بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود. :wink: :wink:

mshf

New Member
لایک ها
10
من نفهمیدم مگه میشه یعنی عینا دارن دروغ میگن اگه اینجوریه پس دستور دفترچه چیه البته کاشکی ریب عربی مثل زیست12 بود

pozitrone

New Member
لایک ها
21
خیلی ببخشید اینو میگم ولی باید بگم این حرف ها همش یه سری شایعه بی اساسه.میدونین چرا اگه کسی عربیو خوب بزنه رتبه اش خوب میشه؟چون داوطلبا نمیتونن عربی رو بزنن واسه همین تراز عربی خیلی خیلی بالا میره.وقتی افراد زیادی نمیتونن یه درسو بزنن اون درس تاثیر زیادی پیدا می کنه.

FMIcho

New Member
لایک ها
1
سلام
منم اینی که گفتی رو اصلا قبول ندارم.
با موافقم چون بقیه خوب نمی زنن تراز آدم بالا میره فقط همین :idea: :idea:
حالا فکرشو بکن یکی 100% بزنه :twisted: :twisted: ترازش سر به آسمون میکشه :p

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
pozitrone گفت
خیلی ببخشید اینو میگم ولی باید بگم این حرف ها همش یه سری شایعه بی اساسه.میدونین چرا اگه کسی عربیو خوب بزنه رتبه اش خوب میشه؟چون داوطلبا نمیتونن عربی رو بزنن واسه همین تراز عربی خیلی خیلی بالا میره.وقتی افراد زیادی نمیتونن یه درسو بزنن اون درس تاثیر زیادی پیدا می کنه.
موافقم -مقایسه داوطلبان کنکور از روی ترازه اگر میانگین یه درس کم باشه (مثل عربی) معمولا ترازش واسه اونایی که خوب زدن خیلی بالا میره

bihamta

New Member
لایک ها
345
pozitrone گفت
اقا محمد من مگه منظور دیگه ای داشتم.منم منظورم همین بوود دیگه.در ضمن چه لزومی داره معلم عربی ما بیاد وقت کلاس رو بگیره بعدش دروغ بگه؟

pozitrone

New Member
لایک ها
21
bihamta گفت
pozitrone گفت
اقا محمد من مگه منظور دیگه ای داشتم.منم منظورم همین بوود دیگه.در ضمن چه لزومی داره معلم عربی ما بیاد وقت کلاس رو بگیره بعدش دروغ بگه؟
ببخشید ولی فکر کنم یکم منظورتونو بد گفتین.چون شما گفتین ضریب تغییر می کنه.منم این حرف ها رو از معلمامون شنیده بودم واسه همین خواستم حرف شما رو تصحیح کنم و بگم که که تراز زیاد میشه ولی ضریب هیچ تغییری نمی کنه.به هر حال اگه ناراحتتون کردم ببخشید.فقط می خواستم توضیح کامل بدم.

bihamta

New Member
لایک ها
345
pozitrone گفت
bihamta گفت
pozitrone گفت
ببخشید ولی فکر کنم یکم منظورتونو بد گفتین.چون شما گفتین ضریب تغییر می کنه.منم این حرف ها رو از معلمامون شنیده بودم واسه همین خواستم حرف شما رو تصحیح کنم و بگم که که تراز زیاد میشه ولی ضریب هیچ تغییری نمی کنه.به هر حال اگه ناراحتتون کردم ببخشید.فقط می خواستم توضیح کامل بدم.
نه درسته من ناراحت نشدم.درسته من منظورمو بد رسوندم.بدین وسیله از تمامی دوستان پوزش می طلبم.منظورم همونی بود که آقا محمد فرمودن.

بالا