من هم موافقم...
اما خب با آرتمیشیا هم موافقم نه تنها هیچ حسی بهم دست نداد بلکه کلی هم خندیدم...
نفسم هم از جای گرم بیرون میاد...
راستی محمد جان به کنکور حرفه ای (پروفشنال) نگاه کن !!!
تو انتخاب رشته مجازی کنکور سراسری سال 88 جناب رستگار رحمانی تنها
پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی تهران و شیراز رو نمی آوردن...
ایشون در استرس تام قرار دارن...راستی درصدا شو هم در آوردم بعدا بهتون میگم...
یه چیز دیگه : ثبت نام دانشگاه صنعتی شریف هم از فردا یعنی همین امروز چهارشنبه شروع میشه!!!
من یه محاسباتی که کردم متوجه شدم الان که مردم دارن از مراسم شب قدر بر می گردن و فردا خیلی می خوابن
و ادارات ساعت 9 شروع به کارمی کنن پس احتمال داره فردا زمانی که هممون خوابیم خیلی آروم نتایجو بزنن که کسی نفهمه!!
راستی خودکشی خواستی بکنی خبر بده ما بیایم فیلم بگیریم بلوتوث کنیم...
بچه کجای شیرازی...بگو ببینم تا حالو کجو بودی؟!
نه تنها آروم نزدن بلکه با سر و صدا هم نزدن
دانشگاه ها هم بیخود وقت اعلام میکنن خوب بزارن نتایج اعلام بشه
همچین بدم نیست که امسال هیچ نتیجه ای ندن :twisted:
من هم موافقم...
اما خب با آرتمیشیا هم موافقم نه تنها هیچ حسی بهم دست نداد بلکه کلی هم خندیدم...
نفسم هم از جای گرم بیرون میاد...
راستی محمد جان به کنکور حرفه ای (پروفشنال) نگاه کن !!!
اولا اگه استاد قصد هم نداشت که پست های منو پاک کنه حالا با این حرف شما قطعا یه بلایی به سرشون میاد که مهم نیست... گناه این حتی از گناه پورعباس هم بیشتره...
خب آدمی که هی با احساسات پاک یه مشت دانشجوی جدیدالورود بازی می کنه بایدم هی تاپیک بده!!!
مقدمه 1:بچه ها اعلام نتایج یه اتفاق مهمه مگه نه؟
مقدمه 2:یه اتفاق مهم میتونه اتفاق مهم دیگه ای رو تحت تاثیر قرار بده.
نتیجه:پس هر وقت یه اتفاق مهم افتاد نتایج هم اعلام میشه.
ایولا خوبه دیگه...ولی تموم صحبتای شما به کنار...من الان با آگاه ترین منبع تو شیراز صحبت کردم که دستشون با جناب پورعباس تو یه کاسه است!!
گفتن نتایج شنبه میاد...خب کاری ندارین...من دیگه منتظر نتایج نیستم!!!
اگه شماره ی طرفو هم می خواین تو پیغام خصوصی بگین تا بدم...البته فقط به بعضی ها میدما...!!!
اولا اگه استاد قصد هم نداشت که پست های منو پاک کنه حالا با این حرف شما قطعا یه بلایی به سرشون میاد که مهم نیست... گناه این حتی از گناه پورعباس هم بیشتره...
خب آدمی که هی با احساسات پاک یه مشت دانشجوی جدیدالورود بازی می کنه بایدم هی تاپیک بد ه!!!
بله!! باید هم پاک کنن!! اگه پاک نکنن تبعیض میشه... چون پست های منو پاک کردن!
در ضمن مشکل از احساسات شماست... سعی کنین احساساتتونو قوی کنین :!:
اصلا هم گناهی ندارم... خودتون گفتین کلی هم خندیدی... پس نتیجه می گیریم علاوه بر اینکه گناهی ندارم، باعث شاد کردن ملت هم شدم... هیجان هم به سایت برگردوندم :!:
در مورد تاپیک جدید هم پشیمون شدم... وقتی نتایج اومد همین جا درموردش بحث می کنیم....